Sextoy Review: de We-Vibe Moxie. Spelen op afstand!

Het is intussen een hele tijd geleden dat ik van We-Vibe de Moxie toegestuurd kreeg.
Hoewel ik meteen heel enthousiast was om het speeltje te proberen, blijkt het toch niet zo gemakkelijk binnen mijn relatie om hier tijd voor te maken. We houden alle twee wel heel erg van speeltjes, maar vinden het niet altijd makkelijk om speeltjes te “integreren in ons dagelijkse leven”. Deze Moxie is dan ook een speeltje dat je gebruikt door het in je onderbroek te plaatsen en te besturen via de  We-Connect App. En ja, dat vergeten we dus heel vaak gewoon. En dan zijn we ergens en denken we: “dit had nu een ideaal moment geweest!”. Maar dan is het dus al te laat…

Dat gezegd zijnde vind ik speeltjes op afstand met een App wel echt veel leuker dan gewoon met een afstandsbediening. Het is veel makkelijker om bijvoorbeeld op restaurant gsm boven te halen dan een afstandsbediening. Valt gewoon veel minder op. En je partner kan ook veel beter zien wat hij/zij met jou aan het doen is dankzij een App. Met een afstandsbediening klik je gewoon op knopjes en that’s it…

Maar eens we begonnen waren met het gebruiken van de We-Vibe Moxie, was het wel meteen een speeltje dat ons echt enorm goed beviel. Ook al omdat het naast een panty-vibrator eigenlijk een hele goede bullet-vibrator blijkt te zijn.
Maar laat ik beginnen bij het begin!

Details

Zoals alle We-Vibe speeltjes is ook deze Moxie verpakt in een hele mooie verpakking. De verpakkingen van We-Vibe zijn kleurrijk en speels en het speeltje staat er als een soort van tekening op afgebeeld. De doosjes zijn best wel stevig en je zou ze eventueel ook kunnen gebruiken om je speeltje in te bewaren. Al het niet echt nodig, want je krijgt er ook een bewaarzakje bij.
Daarnaast zit er een doosje ook nog een oplaad-kabeltje, een handleiding, een staaltje glijmiddel én een afstandsbediening.

De Moxie opladen doe je door het magnetische kabeltje op het speeltje te klikken op de daarvoor voorziene metalen stukjes. De andere kant van het kabeltje gaat in een USB stopcontactje. Zolang het speeltje laadt, gaat er een lampje knipperen en als het opgeladen is, brandt het lampje constant. Door het speeltje te connecteren met de We-Connect App kan je trouwens zien hoeveel batterij het speeltje nog heeft.

De We-Vibe Moxie is gemaakt van 100% siliconen en daardoor ook volledig waterdicht. Dat is heel makkelijk als je het speeltje wilt reinigen, maar ergens vind ik het ook wel logisch, omdat je het zo lang zo dicht bij intieme delen kan dragen (en ja, die maken nog al wel eens vocht aan 😉 ).
Meer informatie over het reinigen van je speeltjes, vind je hier.

Knopjes

Qua knopjes is het een relatief gemakkelijk speeltje. Er is namelijk maar één knop.
Die knop gebruik je om het speeltje aan te zetten en te connecteren met de We-Connect App. Met die knop kan je de Moxie ook weer uit zetten én je kan er mee zappen tussen de verschillende standjes. Hoewel een knop dus redelijk makkelijk kan lijken, zorg dat er soms ook voor dat alles net iets gecompliceerder wordt. Want als je een keer te veel op de knop duwt of te lang, dan zit je dus al snel in de verkeerde stand.

Daarnaast krijg je ook nog een kleine afstandsbediening bij de Moxie. Die kan leuk en handig zijn als je liever niet met je gsm bezig bent. Maar eigenlijk is de afstandsbediening vooral interessant in de slaapkamer, als je handen vol glijmiddel hangen of als je elkaar graag wil teasen en plagen.
De afstandsbediening werkt namelijk enkel als de Moxie al aan staat. Dan kan je van vibratie-standje veranderen en het gekozen patroontje harder of zachter zetten. Als je de afstandsbediening in het openbaar wil gebruiken, moet de Moxie dus de hele tijd vibreren. (Of je moet hem tussendoor even gaan aanzetten op het toilet ofzo, kan natuurlijk ook.) (-> dit blijkt niet te kloppen, zie Update hieronder! 😀 )

De Moxie heeft standaard 10 verschillende vibratie-patronen, als je gewoon het kopje gebruikt. Met de afstandsbediening worden dat er meteen een pak meer (omdat je ze ook allemaal harder en zachter kan zetten). De App geeft je nog veel meer mogelijkheden!

De test

De Moxie uitproberen en reviewen was dus een beetje een werkje van lange adem. Niet omdat ik het speeltje niet leuk vind, maar dus wel omdat het een speeltje is dat ik toch echt ook op afstand moest testen. Blijkbaar gebruiken mijn partner en ik dat dus gewoon niet zo vaak. Meteen een nadeel van seksspeeltjes testen: je moet dat echt bewust doen. Zo van: “schat, we gaan ergens naartoe en ik verwacht nu dat je die App opstart en uitprobeert of het speeltje werkt. En dat gaan we zo een paar keer doen vanavond, ok?” Je snap het wel denk ik 🙂

Maar eens ik het speeltje aan het uittesten was, was ik meteen oprecht verrast van de heerlijke vibratie. Ergens had ik het wel verwacht, want het is natuurlijk We-Vibe en die vibratie zit eigenlijk altijd wel goed. En ik had stiekem de Moxie ook al wel eens uitgetest tegen mijn clitoris, meer als bullet-vibrator, en dat werkt dus ook echt heel goed. 😉 De vibratie is diep en zeker “zalig-orgasme-matieriaal”! 

De Moxie is een uitwendige vibrator. Hij lijkt, zoals ik al een paar keer aanhaalde, eigenlijk behoorlijk op een bullet-vibrator. Door de bobbel bovenaan, past het speeltje prima tussen te schaamlippen en tegen je clitoris. ’t Is te zeggen: in theorie. Ik denk dat het wel echt heel erg afhangt van hoe jouw vulva er precies uit ziet. Ik heb bijvoorbeeld hele kleine binnenste lippen en mijn buitenste lippen sluiten daar helemaal rond. Voor mij voelde het dus best wel vreemd aan om de Moxie tussen mijn schaamlippen te duwen en dan het magneetje aan de andere kant van mijn onderbroek te kleven. Ermee rondlopen was in het begin ook wel een beetje een avontuur: wat een vreemd gevoel! Maar na een tijdje went het wel. Ik ben gewoon écht niet gewend dat mijn schaamlippen open staan! 😀 

Dankzij het magneetje blijft de Moxie ook heel erg goed op z’n plaats in je onderbroek. Al heb ik het de eerste keer wel een paar keer opnieuw moeten bevestigen en wat moeten zoeken waar ik het speeltje nu best zet en waar dat magneetje nu best op mijn onderbroek moet, maar na een paar keer proberen lukt het wel. 

De We-Connect App

De App die bij de Moxie hoort, is de We-Connect App. Daar heb ik al een paar keer over geschreven (bij de We-Vibe Sync en de Melt bijvoorbeeld), maar de App is intussen ook al een aantal keer vernieuwd en als ik me niet vergis, komen er de komende maanden nog enkele nieuwe updates aan.

Het leuke aan de We-Connect app, is dat het een relatief makkelijke App is om te gebruiken. Je kiest het speeltje dat je wil connecteren, je kan kiezen uit verschillende vibratie-patronen en natuurlijk ook verbinding maken met je partner vanop afstand. Zelfs gewoon van aan de andere kant van de wereld! Je kan video-callen binnen de App, dus terwijl je partner het speeltje bedient. 

De connectie met het speeltje gaat vlot en verloopt, naar mijn gevoel, relatief goed. Het grootste nadeel aan het hele App gebeuren met de Moxie, is dat de Moxie na 30 minuten uit valt. En dan moet je het speeltje dus terug gaan aanzetten. Daar kan je dus helemaal niets tegen doen, behalve telkens binnen de 30 minuten opnieuw connecteren met de Moxie vanuit de App, want dan begint de “uitval-tijd” terug opnieuw te lopen.

Vergeet je om snel even de We-Connect met de Moxie te connecteren elk half uur? Dan moet je de Moxie weer aanzetten. En ik hoef er geen tekening bij te maken dat dat eigenlijk niet echt onopvallend kan, als je je ergens in het openbaar bevindt. 😉
Maar: als je er rekening mee houdt, werkt het prima. En het zorgt er natuurlijk ook voor dat de batterij van de Moxie echt wel lang mee gaat.

Update! Ik kreeg een berichtje van S. van We-Vibe om me te laten weten dat je de Stand-by tijd kunt aanpassen via de App, net als de duur van connectie met je partner (je wil soms natuurlijk niet dat jij en je partner tot in de eeuwigheid met elkaar verbonden zijn 😉 ). Daarnaast blijkt ook de afstandsbediening de Moxie te kunnen aan en uit zetten, door langer op de bovenste knop van de kleine afstandsbediening te drukken.
Dit maakt het algemeen gewoon een nóg leuker speeltje!

Conclusie

Ik vind de We-Vibe Moxie echt een heel fijn speeltje. De vibraties zijn super! Meer dan goed genoeg om het speeltje ook gewoon zo te gebruiken, zonder “afstand”. En als je, zoals ik, meer houdt van uitwendige dan inwendige stimulans, dan is de Moxie echt een hele fijne keuze voor een speeltje op afstand. De We-Connect App werkt goed en is makkelijk te bedienen.
De plaatsing van de Moxie vraagt wat zoeken en wat oefening, maar ik vind het super fijn dat je het speeltje gewoon op en in elke onderbroek kan dragen.

Ja, ik ben best wel fan!

Je koopt de Moxie hier bij Loveware voor €129,00.
Je kan de Moxie ook kopen bij Euphoria of bij bol voor dezelfde prijs.

8 thoughts on “Sextoy Review: de We-Vibe Moxie. Spelen op afstand!

  1. Ik heb je zien passeren op tv en ik dacht, ik neem eens een kijkje, want vond het wel interessant, maar dit is allemaal een beetje nieuw… Lijkt me wel fijn om dit eens te proberen tijdens deze bizarre tijden! 🙂

    1. Snap ik, dat het wat nieuw aanvoelt. Ik plan binnenkort een stukje te schrijven voor mensen die nieuw zijn in deze bijzondere wereld 🙂

  2. Interessante revieuw! Heel duidelijk en uitgebreid beschreven. De Moxi lijkt mij een super toy omdat ik zelf meer van uitwendige stimulatie houdt. Ik zou hem graag integreren in mijn relatie 😛

    1. Je kan het speeltje zo instellen dat het altijd aan blijft staan (tot de batterij plat is uiteraard), waardoor je partner het gewoon eender wanneer kan bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *