Miss Poppie?

Ik ben Miss Poppie. Oftewel gewoon Ruud Poppe. 🙂 Ondanks de nogal mannelijke naam, zie ik me zelf wel als een behoorlijke vrouwelijke vrouw.

Dit ben ik!

Een paar jaar geleden ben ik beginnen werken als FUN girl: ik geef avondjes bij mensen thuis, waar ik sekstoys en andere seksuele artikelen zoals glijmiddel en lingerie verkoop. FUN Party’s, omdat het merendeel van onze producten van het merk FUN Factory zijn.

Van een ex-vriendje kreeg ik jaren geleden mijn eerste vibrator: een hard metalen ding dat gratis bij een andere bestelling kwam. Het metalen ding deed z’n ding en ik was er best tevreden over, hoogstwaarschijnlijk omdat ik niet beter wist op dat moment.

Mijn eerste echte goeie vibrator kocht ik daarna bij Rebecca, eigenares van Loveware in Mechelen en ook hoofd van FUN Factory Party in België en Frankrijk. De vibrator die ik kocht was een Tiger van FUN Factory. Meteen een super goeie keuze, blijkt nu. 😀

Ik krijg op mijn FUN Party’s nog regelmatig de opmerking dat een vibrator toch maar een vibrator is.
Ik krijg ook vaak de vraag waarom er zoveel verschillende vibrators zijn. Het antwoord is simpel: ieder lichaam is anders. Iedereen heeft nood aan iets anders, zoekt iets anders. Op alle vlakken. Maar uiteraard zeker seksueel.
Dus: verschillende vibrators met verschillende doelen die dan ook nog eens door iedereen op een andere manier gebruikt kunnen worden!

Ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om mijn mening en mijn gevoel bij verschillende toys met anderen te kunnen delen.
En ik wil het graag objectief doen, producten reviewen. 
Ik test producten van verschillende merken en verschillende soorten, zodat ik ook voor mezelf kan uitmaken, waarom het ene product nu beter is dan het andere.

Op die manier hoop ik je een beetje te helpen. Omdat ik ook besef dat er nood is aan wat normalisering over dit soort producten. Dat je mag genieten en dat alles normaal is!
Hopelijk heb je er iets aan bij de keuze van een speeltje.

Wil je mij ook graag een beetje helpen? Koop dan je nieuwe speeltje aan via een link op deze pagina.
Nog vragen? Neem gerust contact op, ik help graag!