Sextoy Review: Satisfyer Heated Thrill

In de doos met speeltjes die ik onlangs toegestuurd kreeg van Satisfyer, zat ook deze Satisfyer Heated Thrill. Ik had hem zelf aangevraagd omdat ik tegenwoordig wel fan lijk te zijn van speeltjes die opwarmen. En daarnaast mocht ik al eerder speeltjes testen uit deze reeks. De Yummy Sunshine is nog steeds één van mijn favoriete toys. De hoop is dus dat deze Heated Thrill het minstens zo goed zal doen!

De Heated Thrill is dus een vibrator met een verwarmende functie. Anders dan de andere speeltjes uit deze reeks, is de Heated Thrill een hard speeltje. Het is dus niet plooibaar, zoals veel andere silicone speeltjes. 

Details

De Heated Thrill is verpakt in een hele mooie verpakking met roze en oranje accenten. Je kan de voorkant open klappen en ziet het speeltje dan zitten onder een doorkijkglaasje. Op de achterkant vind je wat informatie over het speeltje, onder die voorste flap ook. 

Je doet het doosje open door de afscheur-strook open te scheuren. Zo weet je zeker dat je echt een nieuwe toy koopt, die nog nooit door iemand vastgehouden is. Eens je dat open gescheurd hebt, kan je je speeltje vastnemen. Onder het zwarte plastiek (en die haal je er best ook uit, want anders krijg je de toy echt heel moeilijk uit de verpakking :D) vind je de handleiding en de oplaadkabel. 

Opladen is makkelijk met de magnetische USB-kabel. Die klik je gewoon vast op de 2 metalen puntjes aan de onderkant van het speeltje. 

De Heated Thrill is volledig gemaakt van silicone en is ook waterdicht. Reinigen doe je dus eenvoudigweg met wat water en eventueel een toy cleaner of wat zachte zeep. 

Knopjes

De Heated Thrill heeft 3 knopjes. De onderste knop is de Aan/Uit knop. Hiermee kan je ook de vibraties harder zetten. Het bovenste knopje dient om de vibratie minder hard te zetten. En het middelste knopje is voor de warmte. Handig is dat je de warmte op voorhand kunt aanzetten door iets langer op deze knop te drukken. Je hoeft daarvoor de vibratie niet op te zetten. 

De knopjes zijn absoluut heel handig. Ze hadden net iets beter voelbaar mogen zijn, maar door het handige handvat, liggen je vingers eigenlijk wel automatisch op de juiste plaats en druk je dus vrij intuïtief op de juiste knopjes. 

De Test

Ik begin de test door de Heated Thrill eenvoudigweg al te laten opwarmen. Dat doe ik effectief op voorhand, want het duurt wel even voor de warmte er volledig door komt.
Daarnaast is het speeltje op het breedste stuk voor mij ook eerder aan de dikkere kant, dus smeer ik het ook helemaal in met waterbasis glijmiddel. Dat doe ik trouwens ook als het speeltje niet zo groot is. Glijmiddel is ook super fijn voor uitwendige stimulatie. 

Zoals altijd begin ik met de vibrator uitwendig te proberen. Tegen mijn clitoris en dan plat op mij hele vulva. Met een beetje druk is dat echt mijn manier van stimuleren. En dat is heel verschillend van persoon tot persoon. Sommigen vinden gerichte stimulans beter, andere stimuleren liever een heel gebied en dan is er nog het verschil tussen druk zetten of liever licht laten trillen op/boven je clitoris. Meestal werkt dat opleggen niet zo heel goed bij een hard speeltje. De vorm is namelijk vast en past zich dus niet aan aan jou lichaam. Dat is bij deze Heated Thrill echt anders. Door de verdikking bovenaan, past het speeltje ook in de lengte vrij goed bovenop mijn vulva. Dat is alvast goed begonnen dus!

Ook meteen even zeggen dat de vibraties echt heel goed voelen. Heel diep en rumbly, zoals we dat noemen. Ze beginnen zacht genoeg en kunnen echt behoorlijk krachtig, maar ze blijven de hele tijd goed diep aanvoelen. Echt heel fijn!

De warmte helpt echt wel. Het voelt allemaal veel natuurlijker aan als zo’n speeltje wat warmer aanvoelt. Daardoor warmt mijn lichaam in het algemeen sneller op. De Heated Thrill is zo wel wat groter op het dikste punt, maar als je goed opgewonden bent, valt het echt prima mee. Vooral ook omdat het materiaal van de Heated Thrill echt heel glad aanvoelt. 

En ook inwendig voelen de vibraties heel goed aan. Daarnaast zorgt de verdikking van het speeltje er ook voor dat alles heel goed aanvoelt. Je hebt echt een “gevuld” gevoel. En de verdikking raakt me ook op de juiste plaatsen. Het voelt echt heel goed! 

Meer testen

Over het algemeen ben ik meer te vinden voor flexibele vibrators, omdat ze meer mogelijkheden bieden en vaak beter bij verschillende lichamen passen. Maar deze Heated Thrill is echt hard en toch weet het speeltje zich goed aan te passen aan verschillende manieren van stimuleren. Dat is echt een heel groot pluspunt. 

Ook de volgende keren dat ik deze Heated Thrill uitprobeer stelt het speeltje niet teleur. Het is gewoon over het algemeen echt heel erg goed. Echt een blijvertje!

Conclusie

Ik ben geen fan van Satisfyer, wie mij al even volgt weet dat intussen. Maar verdorie, sommige dingen doen ze echt heel goed! Deze Heated Thrill is echt een mooi ontwikkeld model, eentje dat ze niet meteen van een ander merk hebben afgekeken. De motor erin is dezelfde als van de reeks van de Yummi Sunshine en die is gewoon echt super goed. De vibraties trekken diep en zalig door in je lichaam. 

Op zoek naar een niet te dure vibrator die toch heel goed is? Een vibrator waar je redelijk gericht mee kunt stimuleren, inwendig en uitwendig, maar waar je ook nog eens gewoon van kunt genieten zonder echt op iets te mikken? Ja, dan zou ik gewoon echt voor deze gaan. 

Je koopt de Heated Thrill bij Bol voor €44,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *