Sextoy Review: ROMP Hype & Flip Wand

ROMP is een nieuw merk (intussen al een jaartje oud, maar dat is dus nog nieuw). Het is zo’n merk waarvan ik in het begin dacht: “hebben we hier echt nog nood aan, nog een merk dat goedkope speeltjes maakt?” Maar na het uitproberen van de Jazz en de Beat en erna ook nog de Free en Shine, kan ik alvast volmondig zeggen dat ROMP wel degelijk een fijne aanvulling is op het bestaande gamma. De speeltjes zijn namelijk best wel goed!

Uiteraard past het 1e speeltje al wat beter bij mijn lichaam dan het andere, maar net daarom vind ik het wel interessant dat ik zo goed als alle speeltjes uit de ROMP-lijn toegestuurd kreeg. Zo kan ik namelijk rustig een onderscheid maken en ook aan jou uitleggen waarom het ene beter werkt voor mij dan het andere. 

In deze review heb ik het over de ROMP Hype (de oranje vibrator die er eerder gewoon uit ziet) en de Flip Wand (die blauwe met geel dus). Het verschil tussen beide speeltjes is echt enorm! 

Details

Alle ROMP speeltjes zijn verpakt in kleurrijke en mooie doosjes. Het is zo’n reeks waar je liefst alles speeltjes van wil, gewoon om alle doosjes naast elkaar te kunnen zetten. De doosjes zelf zijn gemaakt van heel dun karton en binnenin zit een plastieken inlay, waar het speeltje in zit. Eronder vind je nog een kabeltje, een leuke handleiding en een vel met stickers. 

Dat dunne doosje met dat plastiek had beter gekund, maar dat is echt muggenziften bij speeltjes van deze prijsklasse. Al de rest is echt super goed doordacht en mooi gemaakt. 

Opladen doe je eenvoudigweg door het pinnetje van de kabel op de daarvoor voorziene plaats voor het speeltje te duwen. De andere kant gaat in een USB-stopcontactje. 

Beide speeltjes hebben 2 knopjes: 1tje om ze aan en uit te zetten en een ander knopje om door de standjes te zappen. Het zijn 11 standjes en dat is echt veel als je per ongeluk een keertje te veel drukt. Dus als ik 1 ding zou mogen veranderen aan de ROMP speeltjes, dan zou ik graag ook een “terugzap-knopje” hebben. Kunnen ze volgens mij makkelijk integreren onder de Aan/Uit knop.

De speeltjes van ROMP zijn gemaakt van silicone met een klein beetje ABS-plastiek erbij (de gele deeltjes). Beide materialen zijn helemaal lichaamsveilig. Daarnaast zijn ze ook waterdicht: je kan ze dus makkelijk reinigen en ze morgen ook gewoon mee in bad/de douche, jaccuzi, wat dan ook. 🙂

ROMP Hype

Ik testte een tijdje geleden ook al de Jazz van ROMP en was daar alvast super enthousiast over. Daarom kon ik me dus ook niet voorstellen dat ik deze Hype minder goed zou vinden. Vooral omdat ik het over het algemeen het leukst vind als ik een speeltje kan gebruiken om mijn clitoris en een breder gebied te stimuleren. Dat wil zeggen dat ik liever geen typische rabbit-vibrators gebruik en het dus super kan vinden dat je zo’n langer speeltje plat op je vulva kan leggen en de tip ervan een klein beetje inwendig. En uiteraard is het ook een bonus dat de Hype volledig inwendig gebruikt kan worden. 

Dit soort speeltje wordt vaak omschreven als ideaal voor G-spot stimulans, maar ik vind ze daar vaak niet krom of gericht genoeg voor. Zo ook dus met deze Hype. Een echte G-spot stimulator vind ik het niet. Maar een fijne vibrator is het zeker. De vibraties zitten helemaal goed en je hebt veel keuze (6 rechtlijnig en 4 patroontjes).
Dankzij de vorm kan je de Hype ook makkelijk inwendig en uitwendig gebruiken. Inbrengen lijkt me redelijk vanzelfsprekend, maar je kan de tip ook gebruiken tegen de clitoris of de lichtjes gebogen Hype op je hele vulva leggen om een breder gebied te stimuleren. 

Het bovenste deel van de Hype is trouwens heel zacht en indrukbaar. Ik hou daar precies wel van, dat maakt dat de vibraties precies ook ietsje slomer en dieper worden. En natuurlijk zorgt dat er ook voor dat het speeltje zachter aanvoelt als je graag meer druk uitoefent op je clitoris/vulva. 

ROMP Flip Wand

Alles wat ik geweldig en aangenaam vind aan de Hype, ontbreekt bij de Flip Wand. De vibraties voelen echt te doordringend scherp aan naar mijn smaak. Zelfs de zachtste stand voelt al redelijk aanvallend aan tegen mijn clitoris.

Sowieso ben ik iemand die meer van zachtere en diepere vibraties houdt. En bij een Wand krijg je in de meeste gevallen voornamelijk enorm krachtige vibraties. Bij de hele goeie Wand vibrators blijft de vibratie zalig diep als je ze harder zet, maar bij de goedkopere modellen is dat meestal niet het geval. Maar bij deze Flip Wand, voelt dus zelfs de zachtste stand al heel erg intens en snijdend aan. 

Maar kijk, er zijn natuurlijk ook mensen die dat best wel fijn vinden, die genieten van die krachtige, scherpere vibratie. En dan zit je met deze Flip Wand echt wel goed. Het speeltje is prijs kwaliteit echt helemaal prima: niet duur, veel mogelijkheden qua standjes, oplaadbaar en waterdicht en nog mooi ook. 

Bovendien moet ik wel zeggen dat ik echt wel kan genieten van een massage met deze Flip Wand! Op mijn rug voelt de vibratie dieper dan verwacht! 😀

Conclusie

Jep, ik blijf fan van ROMP. Prijs/kwaliteit zijn de speeltjes echt top. Ik kan eigenlijk alle modellen makkelijk aanraden voor beginners. Als je al veel speeltjes hebt, zou ik deze reeks gewoon overslaan, maar voor beginners: dit is waar je moet zijn!

Omdat er zoveel mogelijkheden in de reeks zitten, is het belangrijk dat je eerst zelf goed nadenkt over wat je fijn vindt. Als je van krachtige stimulans houdt en een “makkelijke” clitoris hebt? Dan kan je gewoon voor de Flip Wand gaan. Wil je meer kunnen uitproberen, ook inwendig, dan zit je met de Hype beter naar mijn gevoel. 

Je koopt beide speeltjes bij Easytoys. 
De ROMP Hype koop je hier voor €34,90 (momenteel zelfs nog in korting!)
En de ROMP Flip Wand hier voor €39,95 (ook in korting!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *