Sextoy Review: Romp Jazz. Goedkoop en een heerlijke toy!

Romp is het nieuwe merk met goedkopere speeltjes voor iedereen. Het zijn leuke speeltjes met mooie kleuren, een lage prijs en de kwaliteit van de betere merken. Top dus!
Van de mensen achter het merk kreeg ik zo goed als de hele collectie om te testen! Wahoew! De review van de Beat vind je hier, die van de Jazz, die krijg je nu. 😀 En al de rest, die heb je uiteraard nog te goed!

Details

De verpakkingen van de Romp speeltjes zijn echt heel leuk en speels. Met veel kleuren en felle lettertypes, heel erg opvallend. Op het doosje zie je het speeltje in ware grote en krijg je ook uitleg over het speeltje zelf. 

Binnenin vind je de Jazz in plastieken inleg. Ik ben niet zo fan van al dat plastiek, maar prijs-kwaliteit is het op zich nog wel ok. Je weet gewoon als je goedkoper gaat, dat alles dan ook net iets minder ecologischer wordt. 

Verder vind je ook nog een oplaadkabel, een hele degelijke handleiding én een heel leuk stickervel in het doosje.

Het speeltje opladen doe je door de pin van het kabeltje door het silicone te duwen op de daardoor voorziene plaats.
De Romp Jazz is gemaakt van silicone en daardoor ook volledig waterdicht. Makkelijk te reinigen dus, onder de kraan met een milde zeep of een toy cleaner. Meer over het reinigen van je speeltjes vind je hier

De Jazz heeft 2 knopjes en 10 standjes. 6 Gewone rechtlijnige vibraties en 4 patroontjes. 3 knopjes was beter geweest, maar dat is altijd zo. De vibraties gaan van goed zacht naar relatief hard, dus er is voor ieder wel wat wil(d)s. 🙂

De Test

Het testen van de Romp Jazz ging eigenlijk echt vanzelf. Het speeltje werkt op een heel vanzelfsprekende en eenvoudige manier en de vibraties zijn echt helemaal prima. Daardoor voelde de Jazz eigenlijk meteen behoorlijk vertrouwd aan en kon ik er makkelijk een orgasme mee krijgen.

Je weet het misschien al, maar ik ben meestal niet zo te vinden voor dit model van vibrators. Met zo’n langer stuk om in te brengen en dan een korter armpje dat tegen je clitoris zou moeten komen. Dat is bij deze Romp Jazz eigenlijk niet anders. Het komt simpelweg omdat het korte armpje mijn clitoris helemaal niet raakt (dat is eigenlijk enkel echt goed bij de We-Vibe Nova). 

Maar in dit geval vind ik het niet zo heel erg. Want de vibraties voelen heel goed en komen ook vrij stevig door in de kop van het lange deel. Dat is wat zachter en flexibeler, waardoor je het ook prima kunt gebruiken om gewoon zo uitwendig je clitoris mee te stimuleren. 

De Romp Jazz heeft dus maar 2 knopjes: 1tje om het speeltje Aan en Uit te zetten en een ander knopje om van standje te wisselen. Mochten ze er nu nog voor gekozen hebben om onder de Power knop ook een “zachter zetten” functie te stoppen (het speeltje gaat uit en aan als je er lang op blijft duwen, dus er zou een “druk kort” functie onder kunnen), dan had deze Jazz voor mij eigenlijk echt alles gehad! Nu is het gewoon een hele fijne vibrator voor een ongelooflijke prijs. 😉 

De ware grootte van de Romp Jazz.

Conclusie

Ja, moet ik nog veel concluderen? De vibraties zijn goed, de Romp Jazz ziet er leuk uit en de prijs is helemaal top. 

Het is absoluut een speeltje dat ik zou aanraden aan beginners. Je kan er heel goed mee experimenteren en uitzoeken wat je precies leuk vind aan een speeltje, vibraties en je eigen lichaam. Echt wauw!

Als je al wat meer speeltjes hebt, is de Jazz misschien niet echt een grote aanvullig. Maar het blijft wel een hele fijne vibrator!

Je koopt de Romp Jazz voor €39,95 bij Easytoys!

One thought on “Sextoy Review: Romp Jazz. Goedkoop en een heerlijke toy!

  1. Wat een goed merkt lijkt me dit! Duidelijk, gewoon goed, mooi vormgegeven, en al helemaal niet duur (voor een beginnende collectie). Ben benieuwd naar de rest ook! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *