Review: Tracy’s Dog Adventskalender

Een review van een adventskalender ná nieuwjaar, Ruud? Jawel! Dat kan en dat mag! 

Rebecca van Loveware bestelde deze Tracy’s Dog Adventskalender in de US. We wouden een andere kalender dan die die hier zo overvloedig aanwezig zijn, dus zijn we deze wat verder gaan zoeken. Maar door douane-procedures enzo, kwam de kalender helaas pas aan op 5 december. Te laat om nog een echte adventskalender genoemd te kunnen worden dus. 

En daarom plaats ik deze review dus nu pas. Want zo’n kalender als deze, kan je perfect ook uitpakken op andere momenten dan enkel in de adventsperiode. De Tracy’s Dog Adventskalender is ook echt heel mooi en best neutraal van verpakking. Dus ik denk maar aan Valentijn, een verjaardag, welke gelegenheid dan ook…

Dus: hier gaan we! De review van de Tracy’s Dog Adventskalender!

Details

De doos van de Tracy’s Dog Adventskalender is best groot en stevig. Een mooie donkerrode buitenkant met roze accenten. Heel stijlvol en mooi (al is dat natuurlijk erg persoonlijk).

Als je de doos open klapt, vind je binnenin nog een zakje met een spelletje. Ik dacht eerst even dat ze dat misschien per ongeluk vergeten waren in de kalender zelf te steken, maar het blijkt echt gewoon een extraatje. Op de kaartjes vind je opdrachtjes die bij de producten passen en ook nog hele andere dingen. 

De doos zelf aan de binnenkant was wel een beetje een verrassing: er zijn namelijk geen doosjes. De artikelen zitten verstopt achter doordruk-vakjes. Op zich eigenlijk helemaal prima als doosjes, je gooit die kalender toch weg achteraf. Maar het was wel even anders, ook voor de review, want ik moest nu wel eerst alles open maken. 😀 

De Test

Algemene bedenking van de Tracy’s Dog Adventskalender: het is een mooie kalender met heel wat volwaardige producten. Deze kalender is ook iets uitdagender dan vele anderen. Er zitten echt wel wat producten in waar je toch volwaardig iets aan gaat hebben, om het zo te zeggen. 

De speeltjes die er in zitten zijn allemaal oplaadbaar en waterdicht. Iedere toy komt met z’n eigen oplader. 

Kleine commentaar: er had wel een handleiding bij mogen zitten. Soms is dat wat van de pot gerukt en heb je ze totaal niet nodig, maar voor andere dingen is het dan weer erg handig. Er zit bijvoorbeeld een open slipje bij in de doos en ik heb echt heel erg getwijfeld wat dit nu eigenlijk precies moest voorstellen…

Voor alle duidelijkheid: ik heb deze producten niet echt getest, dus de review die je er over krijgt is een eerder oppervlakkige beoordeling van het product. De reden hiervoor, vind je hier: ik geef alle producten jaarlijks weg aan jullie in de vorm van leuke pakketjes! Ook dit jaar mag ik hier weer 7 mensen blij mee maken. 🙂

Wat zit er allemaal in de Tracy’s Dog Adventskalender?

Uiteraard verklap ik niet alles, al kan je wel veel zien als je naar de pakketjes gaat kijken, natuurlijk. Ik kies hier enkele producten uit die representatief zijn voor deze kalender. 

Daarnaast geef ik wel steeds ook mee wat je ongeveer van welke soort kan vinden in de kalender, zodat je toch een klein beetje weet wat je koopt. Ik vind dat zelf leuk als ik een kalender koop, dus ik ga er hier even vanuit dat jij dat ook vindt. Als dat niet zo is: stop nu met lezen! 😀

Zachte Boeien met over de deur handels

Deze kalender zit behoorlijk vol met eerder kinky materiaal. De zachte polsboeien zijn heel fijn om te gebruiken en kan je makkelijk vastmaken aan wat en hoe je wil. Omdat dat als beginner altijd een beetje een uitdaging is, vind ik het wel fijn dat ze in dit geval een “over the door” systeem bij in de kalender hebben gestoken. Die kan je over de deur of er onder doen, de achterste stukjes blijven dan zitten en dan heb je een heel leuk systeem om jezelf of je partner mee vast te zetten! 

Daarnaast zit er ook een touw in de Tracy’s Dog Adventskalender, waar je de boeien uiteraard ook aan kunt vastmaken. Verder vind je van kinky materiaal ook nog een zweepje met 4 latjes, een collar met belletje, een pluimpje, tepelklemmen, een blinddoek en een open slipje (met touwtjes, zodat het voor veel lichamen past). 

Best een hele collectie en ideaal voor beginners met toch een eerder uitdagend aanbod!

Dubbele Toy

Dit is dé toy van deze kalender. Er zijn online al verschillende geweldige reviews over verschenen. Je hebt vibratie inwendig en luchtdruk uitwendig en dat is bijna letterlijk mindblowing. 🙂

Leuk eraan is ook dat dit echt wel een volwaardige toy is, niet iets wat ze speciaal voor de kalender in kleiner formaat gemaakt hebben. Nee, dit is em gewoon, die legendarische toy! 

In de Tracy’s Dog Adventskalender vind je verder ook nog een Rabbit vibrator, een ander soort luchtdrukspeeltje, een buttplug, een kleine bullet die je ook als gewone vibrator kan gebruiken en dan nog een metalen bullet met opzetstukjes (zie verder in deze review).

Bullet met opzetstukken

Het idee van één speeltje met verschillende opzetstukken is alles behalve nieuw en al door heel veel merken uitgeprobeerd. In de meeste gevallen vind ik het niet echt een meerwaarde, maar in een kalender is het op zich wel een leuk idee (waardoor er vooral ook meer budget over blijft voor de rest van de kalender). 

De bullet kan je op zich zo los gebruiken, maar heeft dus ook een opzetstuk van een vingervibrator, een penisring en anale kralen. Wel een waarschuwing: je duwt de bullet best niet volledig in het siliconen, want dan komt het er maar moeilijk weer uit (ik heb echt mijn werk gehad daarmee :D). Voor de anale kralen wil ik ook nog aangeven dat ze niet echt een uiteinde hebben en daardoor niet helemaal veilig zijn. Niet volledig inbrengen dus best. 

Masturbator voor de penis

De Tracy’s Dog Adventskalender is echt heel goed samengesteld voor heteroseksuele koppels. Er zit vanalles in voor de vulva en vagina, maar zijn ook echt wel wat penis-speeltjes bij. Of dingen die je gewoon voor beide kunt gebruiken. 

Deze masturbator is het enige wat echt enkel voor de penis gemaakt is. Het is letterlijk een “pocket pussy”, zoals we dat noemen. Door het gaatje bovenaan in het harde omhulsel, kan je de vacuüm sterkte regelen (vinger er op of niet maakt een heel verschil). Verder altijd met glijmiddel gebruiken. En: je kan ook altijd eens proberen om de sleeve uit het omhulsel te halen, zo kan je meer druk zetten met je hand. 

Best leuk dat dit er bij zit! Toch wel een meerwaarde om dat ook eens te kunnen uitproberen. 

Enkele prulletjes

De eerlijkheid gebied me om toch ook aan te geven dat er wel wat prullen in de kalender zitten ook (ja, dat is altijd wel het geval, maar toch). Je krijg op een bepaald moment bijvoorbeeld zakjes met glijmiddel. Zonde vind ik dat, maak daar nu toch gewoon een tube van. 

Ook condooms vind ik alles behalve een meerwaarde. Zo’n flauwe opvuller. 

En nog een disclaimer: er zit ook een kaars in de kalender. Ik ging er in eerste instantie vanuit dat dit een massagekaars zou zijn, want er staat helemaal niets op. Maar het blijkt dus een doodgewone kaars te zijn… Kan voor een heel vervelend effect zorgen als je brein werkt zoals het mijne! NIET mee masseren dus! 

Een kaars kan wel een fijne sfeerzetter zijn, dus in dat opzicht zeker wel ok!

Conclusie

De Tracy’s Dog Adventskalender is een hele mooie kalender met degelijke producten erin. Het is een uitdagende kalender, waar je eigenlijk een heel mooi assortiment krijgt om mee te gaan spelen en experimenteren. Alles waarvan ik denk “dit zou iedereen moeten hebben liggen om eens uit te proberen) zit er in.

De kalender is in verhouding met die van Easytoys (naughty & nice) wel iets aan de dure kant. Maar naar mijn gevoel is de kwaliteit van wat je krijgt ook echt beter. Vooral de speeltjes die in deze Tracy’s Dog Adventskalender zitten, lijken toch steviger en beter van kwaliteit. 

Je koopt de Tracy’s Dog Adventskalender voor €249 bij Loveware.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *