Sextoy Review: Romp Beat. Een geweldig en supergoedkoop speeltje!

Ik kreeg van Romp enkele van hun prachtige kleurrijke speeltjes, waaronder deze Romp Beat. Ik ben er heel erg benieuwd naar, want het lijkt een hele eenvoudige vibrator. Maar de kleuren zijn geweldig en ik ben wel wat gewend van WoW-tech (het bedrijf achter We-Vibe en Womanizer).
Romp is hun laatste nieuwe merk waarmee ze hopen een jongere generatie te kunnen aanspreken, die overwegend minder budget heeft, maar toch graag voor kwaliteit gaat. 

De Beat lag al een hele tijd bij mij op de kast, want jammer genoeg heeft het even geduurd voor het speeltje ergens in Europa te koop was. Maar nu is het dus zover! Easytoys heeft de Romp-toys opgenomen in hun assortiment. 

Details

De verpakkingen van Romp zijn lekker opvallend en heel erg kleurrijk. Het zijn zo van die verpakkingen waarvan je graag alle speeltjes zou willen om ze allemaal samen op je kast te zetten. Ofja, ik toch! 😀

In de verpakking vind je de Beat in een plastieken doosje. Een beetje jammer dat ze plastiek gebruikt hebben, maar dat heb je met goedkopere speeltjes: ik heb liever dat ze besparen op verpakkingen dan op de speeltjes zelf!

Je krijgt er ook nog een oplaadkabeltje bij (dat best opvallend is met het gele stukje aan het kabeltje). En natuurlijk ook nog een handleiding, die ik eigenlijk heel leuk en duidelijk vind. En ook nog een blaadje met stoute stikkers er op. Ik ben echt een sucker voor dat soort dingen! 

Het leuke laad-kabeltje heeft een USB plug en een pinnetje. Dat pinnetje duw je gewoon door het silicone van de Beat, aan de onderkant doorheen het paars, net boven het gele stukje. De andere kant stop je in een USB-aansluiting en hop! De Beat laadt op. 😉
Het lichtje knippert zo lang het speeltje laadt en stopt met branden eens het opgeladen is. 

De Romp Beat is 100% waterdicht. Daardoor kan je het speeltje heel makkelijk reinigen onder de kraan. Je kan eventueel een zachte zeep gebruiken hiervoor. Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier.

Knopje

De Romp Beat heeft maar 1 knop, aan de onderkant van het speeltje. Normaal zou ik daar niet echt tevreden mee zijn: 1 knopje zorgt namelijk voor heel wat gevloek. Moeilijker om aan en uit te krijgen, moeilijk om van snelheid te veranderen, …

In het geval van de Beat vind ik het eigenlijk best wel prima dat er maar 1 knopje is. De knop is groot en duidelijk voelbaar aan de onderkant van het speeltje. Je kan dus echt niet missen. Aan- en Uitzetten gaat ook relatief makkelijk door net iets langer op het knopje te duwen. Ik vind het alleen nog relatief lastig om door de 10 vibratie-snelheden te zappen. 

Je hebt namelijk 4 gewone vibratie-snelheden en 6 patronen. Ik gebruik meestal enkel de gewone vibraties, patronen vind ik net iets minder leuk. Maar ik vind het ook heel fijn om mijn speeltje zachter te kunnen zetten als ik klaar kom. En dat gaat dus niet als er maar 1 knop is, dan moet je de toy echt van je afhalen. Maar goed. Dit is iets wat ik best nog wel kan vergeven als de rest van het speeltje goed meevalt. 🙂

De Test van de Romp Beat

Soms weet je het gewoon voor je een speeltje zelfs maar in de buurt brengt van je intieme delen: dit wordt geweldig. Vaak weet ik vooral het omgekeerde al meteen, maar in het geval van deze Romp Beat wist ik al vrij snel dat ik deze vibraties absoluut zou kunnen verdragen. 

Het design is eenvoudig en je kan er heel veel mee. Het lijkt heel sterk op de allereerste vibrator die ik zelf ooit had: dat was zo’n goud-kleurig metalen ding met een draaiknop vanonder om harder en zachter te zetten. Wat zou ik ongelooflijk veel blijer geweest zijn met deze Romp Beat! (al deed het gouden ding ook wat het moest doen).

Het silicone van de Beat is zacht maar toch stevig. De diamantjes erop voegen weinig toe, vind ik, maar het stoort ook niet en is geen probleem bij het schoonmaken, dus het draagt wel bij aan de look van het speeltje. 

Eindelijk test-tijd: ik doe flink wat (Sliquid Swirl) glijmiddel op de Beat en laat hem in eerste instantie wat op mijn schaamlippen rusten om op te warmen. Dat voelt alvast heel aangenaam. De punt tegen mijn clitoris voelt al meteen meer dan aangenaam. Ik heb echt geen enkele moeite om een orgasme te krijgen met deze Romp Beat. 

Inwendig is het een fijn speeltje, maar daar zal het nooit mijn favoriet voor zijn. Een beetje te klein en te smal. Maar de vibratie is wel sterk en diep genoeg om inwendig toch ook weer heel erg fijn aan te voelen. 

Conclusie

Ergens verrast het me wel! Deze super goedkope beginners-vibrator is echt één van mijn favorieten geworden. Het is zo’n speeltje dat ik er makkelijk zal bijnemen als ik graag een orgasme wil na een testsessie met minder leuke speeltjes. Of gewoon als ik van het begin tot einde wil genieten van 1 speeltje. 

Mijn conclusie is dus heel duidelijk: de Romp Beat is top!
Ik zou hem vooral aanraden voor beginners. De prijs is echt super laag, de vibraties zijn goed, je kan er mee experimenteren en het speeltje is niet overdreven groot. Maar ook voor gevorderden die bijvoorbeeld een speeltje zoeken om makkelijk mee te nemen of gewoon graag iets nieuws willen: ga ervoor!

Je koopt de Romp Beat bij Easytoys voor amper €29,90!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *