Sextoy Review: Lovense Domi 2

Een hele tijd geleden kreeg in van Rebecca van Loveware een hoop producten van Lovense.
Daarbij zat ook deze Lovense Domi 2. Ik ben fan van wand-vibrators tegenwoordig, dus ik was hier meteen super blij mee! Gek genoeg heb ik dan toch weer het langst gewacht om deze review af te werken, best typisch. 🙂

Ik testte eerder al de Lovense Dolce, de Hush 2 en de Osci. Al wel een hele voorraad dus! 😉

De Lovense Domi 2 is dus een Wand-vibrator van een iets kleiner formaat. De toy heeft best een kleine kop en een stevig handvat. Zoals alle Lovense toys is ook deze Domi 2 te bedienen met hun super handige App.

Details

De Lovense verpakkingen zijn heel stijlvol en wit. Het voelt heel erg Apple en eigenlijk ook wel wat klinisch. Laat ik zeggen dat het een stijl is en sommigen zullen het dus super vinden.
Alles staat wel heel duidelijk op de achterkant van de verpakking, dus je weet heel goed wat je koopt.

In de verpakking vind je de toy, een handleiding en een oplaadkabel. Net als de buitenkant van de verpakking, is de binnenkant ook heel netjes en clean.

Opladen doe je door de pin van de kabel aan de onderkant in de toy te duwen. Niet meteen mijn favoriete systeem, want dat voelt meteen heel erg alsof de toy niet waterdicht is. Ik ben dus ook heel voorzichtig met het reinigen, zodat de onderkant nooit mee onder water komt. De Domi 2 is water resistent.
Dat wil zeggen dat een beetje water wel kan, maar onderdompelen dus niet. Naar mijn gevoel is dat eigenlijk echt een nadeel, zeker omdat het formaat van de toy ideaal zou kunnen zijn voor onder de douche of in bad.

Reinigen is daarnaast wel vrij makkelijk, door het gladde materiaal van de siliconen. Gewoon enkel de kop onder de kraan of eventueel met een vochtig doekje.

De test

Zoals ik al zei: ik ben tegenwoordig grote fan van Wand-vibrators. Maar vaak zijn ze zo groot dat het lastig kan zijn om ze in alle posities en op alle manieren te gebruiken. Zo’n kleiner formaat spreekt me dus echt wel aan.

Als ik de Domi 2 de eerste keer aanzet, merk ik meteen dat de vibratie echt heel krachtig is en ook best wel diep. Dat begint alvast al goed! Maar als ik de toy tegen mijn clitoris plaats, voel ik ook vrij snel dat ik eigenlijk weinig vibratie krijg daar waar ik het wil. De vibraties zijn krachtig, maar zitten eigenlijk vooral in mijn hand. En dat wil ik uiteraard niet.

Ik probeer de Domi 2 nog een aantal keer, maar de vibratie die in mijn hand doorkomt, is zo sterk dat ik eigenlijk gewoon amper nog iets voel doorkomen tegen mijn clitoris. En het is ook niet dat ik zo superzware vibraties wil, normaal gezien. Het ene blokt het andere gevoel gewoon behoorlijk hard en dat is natuurlijk echt totaal niet interessant.

Ik kan dus niet anders dan gewoon niet echt enthousiast zijn over deze Domi 2. Het idee is goed, het design is leuk en de App werkt echt prima. Maar alle (of toch de krachtige)vibratie in je hand, dat wil je gewoon echt niet.
Jammer, maar het is wat het is.
Ik heb zelfs even gedacht dat de mogelijkheid er zou moeten zijn om de toy te kunnen omdraaien, dan had je het zwaar vibrerende handvat nog als toy kunnen gebruiken. Maar door het gat om op te laden is ook dat geen optie.

De Lovense App

Als er iets positiefs te zeggen valt over deze Domi 2, dan is het wel de connectie met de Lovense App. Dat gaat allemaal super lot, de toy connecteert gewoon meteen. En de App zelf werkt ook heel erg stabiel en makkelijk.

Als je meerdere toys van Lovense hebt, dan kan je die tegelijkertijd connecteren én bedienen. Echt heel goed gedaan en vlotte werking allemaal. Geen gesukkel, alles werkt gewoon zoals het zou moeten, zonder dat je daar veel tijd of kopzorgen aan moet besteden.

Conclusie

Ik was in eerste instantie super enthousiast over de Lovense Domi 2. Alles lijkt goed doordacht, het is ook echt een robuuste en degelijke toy, klein en toch krachtig.
Maar met de vibraties loopt het daar voor mij toch grondig mis. Ik wil vibratie op mijn clit, niet super hard in mijn hand. Echt zonde.

Mocht je toch interesse hebben en de Domi 2 willen kopen, dan kan dat bij Bol voor €110. (Zwaar onder de prijs, zoals we van bol gewend zijn 😉 )

Omdat ik hem zelf niet goed vond, heeft Rebecca van Loveware besloten om de Domi 2 niet in de collectie op te nemen. Een super alternatief is de DOXY R3. Die werkt niet met App en de prijs is wat hoger, maar dan heb je ook echt wel iets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *