Sextoy Review: Lovense Hush 2 (maatje XS)

Lovense is een merk waar ik al een hele tijd super benieuwd naar ben. Ofja, was, want intussen heb ik een mooi deel van de Lovense speeltjes in huis. Ik schreef al eerder een review over de Lovense Osci 2, een G-spot toy waar ik best tevreden over was. En deze review gaat over de Lovense Hush 2. Ik kreeg de Lovense speeltjes van Loveware!

De Hush 2 is een vibrerende butt plug die je ook kunt bedienen met de Lovense App. Ik kreeg zelf de smalste variant, maar er zijn nog 2 grotere modellen beschikbaar.

Details

Net als alle andere Lovense speeltjes, is ook deze Hush 2 verpakt in een redelijk klinische witte verpakking. Het voelt behoorlijk “apple” aan. Heel wit, heel basic, maar wel allemaal heel duidelijk en netjes. 

In de verpakking vind je de Hush 2 in een mouche inlay met daaronder een klein kartonnen doosje. En in dat doosje zit dan weer de kabel, een super minihandleiding en een zwart satijnen opbergzakje. 

De Hush 2 opladen is makkelijk met de magnetische oplaadkabel.
De toy is volledig gemaakt van silicone, dus ook reinigen is echt heel eenvoudig. Vaak zet ik hier dan dat je je speeltje gewoon enkel met water kunt reinigen. De Hush 2 is waterdicht, dus de toy kan zeker onder de kraan. Maar aangezien dit een anale toy is, zou ik toch steeds een toy cleaner of zachte zeep aanraden om het speeltje te reinigen. Goed afspoelen en klaar! Meer over het reinigen van je speeltjes, lees je hier. 

Knopjes en app!

De Hush 2 heeft één knopje aan de onderkant van de toy. Op zich best handig om in te drukken, maar voor anale toys is dat toch ook niet altijd het meest praktische. Als je het speeltje alleen gebruikt, is het best moeilijk om aan het knopje te kunnen. En als je het met partner wil gebruiken, duw je de toy iedere keer iets dieper naar binnen als je er op drukt. Ik hou hier zelf niet echt van, dus dat kan best lastig zijn. 

Gelukkig werkt de Hush 2 ook met de Lovense App! En dat is echt 1 van de beste sextoy-apps op die er zijn. Je connecteert de toy makkelijk via bluetooth en kunt het speeltje daarna ook echt super eenvoudig bedienen. Het fantastische aan de app is natuurlijk dat je partner je speeltje kan bedienen van eender waar ter wereld. En uniek aan de Lovense App is dat je verschillende Lovense toys tegelijkertijd kunt bedienen. Dat biedt uiteraard geweldige mogelijkheden!

Je kunt je toy bedienen door een eenvoudige slide-functie of kiezen uit verschillende andere mogelijkheden. Zo kan je gaan voor voor-gemaakte ritmes of vibratie op muziek en nog veel meer! 

De Test

Ik heb het al vaker herhaald hier, maar mijn lichaam heeft een echte haat-liefdes verhouding met anale stimulatie. Ik vind het vreselijk en tegelijk verschrikkelijk lekker. Moeilijkmoeilijk dus! 😀
Maar als ik een verfijnde plug als deze zie binnen komen, weet ik gewoon dat mijn lichaam dit best leuk gaat vinden. Het helpt me namelijk heel erg om te ontspannen én mijn sluitspier krijgt het niet te zwaar te verduren. 

Het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht met de Hush. De toy is flexibel op het smalste stuk maar verder hard en makkelijk in te brengen. Het silicone van Lovense voelt zacht en verfijnd aan. Voor anaal zweer ik echt bij het Mixte Anal glijmiddel van YESforLOV en die is ook prima te gebruiken met deze Hush. 

Door de lengte van de plug zelf en de gepunte kop, kan je heel goed experimenteren en uitproberen. Je kan het speeltje inbrengen en laten zitten, maar ook in en uit bewegen. Beide voelen echt heel goed aan. En de vibratie is echt helemaal top. 

Ook nog even meegeven dat ook de onderkant van de Hush heeft goed aanvoelt tussen je billen (of toch tussen die van mij). Ik was hier wat ongerust over omdat het deel wat breder lijkt, maar het voelt echt heel makkelijk en gewoon juist aan. 

Een minpuntje is het knopje. Dat is wat moeilijker voelbaar en, zoals ik eerder al aangaf, je kunt er eigenlijk ook gewoon moeilijk aan als dat in je zit. En jep, je kan dan de app gebruiken, maar ik blijf het lastig vinden om met mijn gsm in de hand speeltjes te gebruiken. Dus ik heb liever hele handige knopjes. 

Maar: ik gebruik de Hush zelfs graag als ik masturbeer zonder partner. En dat is best uitzonderlijk! Meestal gebruik ik anale toys (zo goed als) enkel samen met mijn vriend. Deze Hush 2 bracht daar verandering in! Het is een makkelijke en toegankelijke toy met een hele fijne vibratie. Ideaal om jezelf ook aan de andere kant te ontdekken!

Conclusie

Ik heb lang moeten wachten om wat speeltjes van Lovense te mogen ontdekken, maar ik kan nu al zeggen: ik ben fan! Deze Lovense Hush 2 heeft een hele fijne vibratie, de basis zit aangenaam tussen je billen en deze smalle plug is echt ideaal als je geen echte size-queen (of king :)) bent. 

Zelf vind ik de XS dus echt ideaal, maar als je toch liever wat meer wil, kan je ook voor een S of M kiezen.

Je koopt de Lovense Hush 2 voor €99,90-€119,90 bij Loveware (prijs is afhankelijk van de maat die je kiest).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *