Sextoy Review: Lovense Osci 2

Ik kreeg weer een mooie voorraad speeltjes van Rebecca van Loveware. Deze keer allemaal van het merk Lovense. En ik moet eerlijk zijn: ik was er al lang naar aan het zagen en aan het hinten. Want Lovense is best een gekend en bemind merk. En gek genoeg heb ik er nog helemaal niets van mogen testen!! En nu kreeg ik dus ineens de Lovense Osci 2, de Hush 2, de Domi 2 én de Quake! Meteen een hele onderdompeling in het Lovense gamma dus. 😀

Deze review gaat over de Lovense Osci 2. Misschien wel de meest bijzondere van de 4 gekregen speeltjes. Sowieso staat Lovense gekend om hun geweldig goed werkende APP. De connectie is super én je  kan meerdere toys tegelijkertijd toevoegen en besturen.
Al hun speeltjes zijn dan ook te besturen met hun APP, dus ook deze Osci 2.

Osci 2 heeft haar naam te danken aan de bijzondere beweging die het speeltje maakt. Het is namelijk niet echt een vibrator. In de kop, bovenaan, zit een zacht en beweeglijk deel dat in razendsnel tempo op en neer kan bewegen. Een echte G-spot stimulator dus!

Details

Beginnen bij het begin: de verpakking! De Lovense Osci 2 is behoorlijk basic verpakt. Wel stijlvol, maar basic. Het doet wat denken aan de Apple producten: stijlvol, kwalitatief en basic. Geen poespas, niets wat er niet echt moet zijn.
Het doosje is wit met het speeltje erop afgebeeld in net iets kleiner dan ware grootte. Verder lees je op de achterkant nog wat details over de toy. Heel duidelijk, heel droog. 

In de verpakking vindt je de toy, een magnetische laadkabel, een hand leiding en quick setup guide en ook nog een zeer basic zwart bewaarzakje waar zelfs het merk niet op gedrukt staat. 

Opladen doe je heel makkelijk dankzij de magnetische USB-laadkabel. De toy is ook volledig waterdicht en kan makkelijk gereinigd worden onder de kraan met eventueel een zachte zeep. Je moet net wat extra aandacht besteden aan de nogal flexibele kop, maar verder is het reinigen redelijk makkelijk.
Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier.

Knopjes

De Osci 2 heeft twee knopjes. Met de knop het dichts bij de onderkant zet je de toy aan en harder. Met de bovenste knop zachter en uit. Een tricky dingetje is wel dat de Osci 2 dan uit lijkt, maar dat het lampje nog blijft pinken. Dat wil zeggen dat de toy nog steeds in pairing mode staat, zodat je het speeltje kan linken met de APP. Een nadeel hieraan is dat de toy in deze modus blijft tot je hem effectief volledig af zet. En dat vraagt dus wel wat batterij!
Om het speeltje volledig uit te zetten, duw je nog eens langer op de onderste knop (waarmee je de Osci dus aan of harder zet normaal). 

APP

De Lovense APP is terecht veel geprezen. Het is een hele goede APP die ook gewoon super makkelijk is in gebruik. De speeltjes linken super makkelijk met mijn telefoon en ook de bediening gaat behoorlijk vanzelf.

In de APP heb je keuze uit verschillende modes. Zo kan je de toy eenvoudig bedienen met een schuif-functie (harder-zachter), maar kan je ook je eigen patronen tekenen en deze laten loopen.
Geen zin om zelf iets te verzinnen? Je kan perfect kiezen om de patronen te gebruiken die gemaakt zijn door Lovense zelf en zelf door andere gebruikers.
Alleen de functie om het speeltje te laten mee bewegen op muziek werkt wat minder, vind ik. De Osci reageert hier echt redelijk traag op. 

Ook connecteren met een partner werkt makkelijk. Als je een vaste partner (of partners) hebt, kan je ze makkelijk toevoegen met hun user name. Je installeert gewoon beide de APP en maakt verschillende accounts aan. Leuk is dat Lovense ook toelaat om dit anoniem te doen. Zo kan je een link aanmaken en die doorsturen, zonder dat je dus effectief gegevens moet uitwisselen of iemand permanent als “vriend” moet toevoegen.
Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om een wishlist te posten én om hun producten cadeau te doen aan mensen met zo’n wishlist. Hiermee spelen ze natuurlijk heel mooi in op een hele markt van camgirls enzo. Best fijn dat zo’n merk hier rekening mee houdt.

En dan zijn er nog enkele leuke functies, zoals een “speed mode”, waarbij het speeltje gaat bewegen en vibreren aan de hand van de snelheid die je haalt. Iets moeilijker te gebruiken bij deze Osci 2, maar voormeer draagbare toys kan dit best leuk zijn!

De Test

De Lovense Osci was eigenlijk op alle vlakken een verrassing. Om te beginnen had ik niet meteen door dat dit een ander soort toy zou zijn dan een gewone vibrator. Ik heb dan ook bewust geen reviews gelezen voor ik zelf begon te testen. 🙂 De op en neer gaande beweging is best expliciet aanwezig, maar ik weet redelijk goed wat ik nodig heb voor mijn G-spot en het leek me dus wat nipt te worden qua kracht. 

De eerste test-ronde bevestigde dit ook. Met goed wat glijmiddel (YESforLOV met zeewier in dit geval!) in de aanslag, begon ik met testen. En dat voelde best goed! De beweging is best goed voelbaar, maar qua stimulatie doet het toch net te weinig voor mij. Zelfs op de aller hardste stand, schiet de Osci 2 voor mij wat te kort. Nooit gedacht dat ik dit ging zeggen, maar ik heb hier echt meer voor nodig. 😀 

Ik probeer de Osci 2 ook tegen mijn clitoris, want de beweging en het zachte membraan leken me ook daar zeker leuk te kunnen zijn. En de conclusie is wat in dezelfde richting: het is leuk, maar het mist iets. Niet zozeer kracht in dit geval, maar misschien wel de mogelijkheid om een beetje druk te kunnen zetten. 

Nog meer testen

Omdat ik nooit maar één keer test, ga ik nog een paar keer aan de slag met de Osci 2. En dit overkomt me niet vaak, maar de volgende keren testen waren echt helemaal anders. Misschien dat ik deze keer mijn G-spot beter wist te raken, maar ik vermoed vooral dat het voor mij echt te maken heeft met niveau van opwinding. Zoveel te meer zin ik heb of voorbereiding ik al gedaan heb, zoveel te makkelijker valt mijn G-spot te stimuleren. 

En dat heb ik de volgende test-rondes dus duidelijk beter gedaan. Het gevoel is meteen anders. Al moet ik er wel nog steeds bijzeggen dat ik het zelf echt nodig heb om de Osci op de aller hardste stand te laten gaan, anders doet het nog steeds gewoon echt niet genoeg.
Dit in combinatie met een goeie vibrator tegen mijn clitoris zorgt voor hele fijne orgasmes. 

Ook even meegeven dat ik dit zeker geen vibrator zou noemen. De Osci 2 vibreert namelijk helemaal niet. Het gevoel van dat oscillerende membraan is echt helemaal anders. En dat vindt de G-spot dus best aangenaam. 

Conclusie

De Lovense Osci 2 is zeker niet het meest makkelijke speeltje dat ik al getest heb. Het vraagt wat oefening en uitzoeken om op de juiste manier te kunnen stimuleren. Voor mij is het ook zeker geen “snelsnel” toy.
Maar eens je weet hoe je de Osci 2 werkt en waar je het speeltje best kunt positioneren. Plus als je jezelf tijd genoeg geeft om goed op te warmen… Dan is de Osci 2 echt wel een aanwinst!

Je koopt de Lovense Osci 2 voor €109,00 bij Loveware! (en dat vond ik plots verrassend goedkoper dan wat ik gedacht had :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *