Sekstoy Review: Demon van Ivy Toys

Van Ivy Toys kreeg ik deze prachtige Demon toegestuurd. Wat een geweldige intergalactische kleuren! 😁

Ivy Toys is een Duits merk dat nog niet zo heel lang bezig is. Ze maken Dildo’s met redelijk bijzondere vormen en van een relatief groot formaat. Ik zocht op hun website naar een leuk model, dat niet te groot was en deze Demon kwam als winnaar uit de bus. Maar zoals je ziet, is het nog steeds een behoorlijke grote dildo! 

De kleuren van de dildo’s die ze maken zijn erg bijzonder. Je kan ook gewoon je eigen samenstelling kiezen. Alle modellen zijn handgemaakt met de grootste zorg en dat zie je gewoon aan alles.

Kijk hoe mooi!

De verpakking van de Demon

Alle Ivy Toys zijn verpakt in een prachtige metalen koker.
Omdat iedere dildo uniek is (ze hebben allemaal een andere kleurencombinatie, of op z’n minst zijn de kleuren voor iedere dildo op een andere manier gemengd), zijn de dildo’s ook nog eens verpakt in een plastieken verpakking, anders zou je in de winkel niet kunnen zien welke dildo je koopt. Of hij is al door verschillende handen vastgehouden…

De metalen koker is zeker bruikbaar om je Ivy Toys dildo in te bewaren, maar misschien niet ideaal. Al zou je er wel meerder (silicone) speeltjes samen in kunnen bewaren, mocht je dat willen. Het design is subtiel genoeg om gewoon op je nachtkastje te laten staan!

Proper maken

Deze dildo is gemaakt van erg veilige silicone. Het silicone voelt goed en vertrouwt voor mij: niet te zacht en te “fijn” (als dat enigszins steek houdt), maar het doet me denken aan de medische silicone van FUN Factory, waar ik zo zeker over ben. 

Dat wil ook zeggen dat je deze Demon erg makkelijk proper kan maken: gewoon afspoelen onder water, eventueel met een zachte handzeep even inzepen. Ik gebruik graag een toycleaner om mijn speeltjes nog eens extra te desinfecteren. Het blijft tenslotte toch iets wat je inwendig gaan gebruiken. Meer over het cleanen van je speeltjes vind je hier.

De Demon van Ivy Toys

Toen ik deze Demon uit zijn verpakking haalde, schrok ik wel een beetje. Hij is best wel groot! En ik ben algemeen toch eerder te vinden voor geen al te grote dingen.
Maar, mijn partner was wel meteen enthousiast. Zo’n grote speeltjes spreken blijkbaar toch wel een beetje tot de verbeelding.

We hebben deze Demon dus in eerste instantie samen uitgeprobeerd, wat eigenlijk een beetje tegen mijn eigen principes is: normaal zoek ik altijd zelf graag even uit wat ik precies fijn vind (of net niet) aan een sextoy. Maar het viel al bij al goed mee. Als je partner je lichaam goed kent, dan kan je speeltjes gerust al eens samen uittesten. 🙂 

Maar wauw, het is echt een behoorlijk dikke dildo! Met veel waterbasis glijmiddel glijdt hij wel behoorlijk goed naar binnen, maar de dikke bobbel (de eikel) bovenaan, blijft precies altijd een beetje haperen als je hem weer naar buiten brengt. En dat vind ik geen al te aangenaam gevoel. Als je de Demon een beetje kantelt naar boven toe, richting de G-spot, is hij wel echt heel erg aangenaam. En het is ook absoluut een erg “gevuld” gevoel. 

Probeer speeltjes altijd ook eens alleen.

Die titel hierboven is zo wel wat mijn stokpaardje. 🙂 Ook als je een relatie hebt, vind ik het nodig dat je af en toe eens iets alleen uitprobeert. Dan kan je erna ook duidelijker uitleggen aan je partner wat je precies leuk vindt. Zo ook met deze Demon! 

Ik pakte dus mijn Pink Frolic glijmiddel erbij en bracht een goede hoeveelheid aan op de Demon. De dikte van deze Demon is toch echt wat wennen voor mij. Het is echt alsof mijn vagina zich even moet zetten, even wat moet uitrekken. Ik heb al wel wat grote vibrators getest, zoals de Tiger en de Jack2, maar dit is toch nog wel een ander kaliber. Ook wel door de vorm denk ik. 

Al snel weet ik ook dat ik van de Demon alleen geen orgasme zal krijgen, maar in combinatie met een goeie vibrator, is dat echt geen enkel probleem. 

Wel merk ik ook dat ik deze dildo graag een beetje naar beneden duw, zodat de tip beter tegen mijn G-spot komt. Alleen zijn mijn armen wat kort en is de Demon ook relatief zwaar. Jammer genoeg heeft de Demon geen echte zuignap, de basis vanonder is enkel zodat je hem beter kan vasthouden.
En dat is naar mijn gevoel ook het enige nadeel eraan als je hem graag alleen wil gebruiken: hij ligt iets minder makkelijk in de hand.

Conclusie

Dit is echt een prachtige dildo. Op alle vlakken: kleuren, de vorm, het materiaal, de verpakking. Pure luxe. Voor mijn eigen lichaam had het net een iets kleinere dildo mogen zijn, maar ik ben zeker dat ik over een tijdje een hele andere review zou schrijven. Lichamen wennen namelijk wel aan die nieuwe gevulde gevoelens. 

Je leest het goed, dit is dus ook zeker een dildo die binnen handbereik zal blijven in mijn nachtkastje. Het is gewoon echt een geweldig ding. 

Interesse in deze Demon van Ivy Toys? Je koopt hem voor €65,00 op hun eigen webshop.

One thought on “Sekstoy Review: Demon van Ivy Toys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *