Glibber en glij met propere toys!

Hot Stuff Amsterdam heeft ook zijn eigen glijmiddel en toy cleaner! Dat vind ik echt super leuk!
Ik kreeg van beide een flesje!

Toy Cleaner

De toy cleaner is een gel. Dat vind ik wel een beetje raar, want ik heb tot nu toe enkel nog maar sprays gebruikt. Die spray je er dan gewoon op en laat het drogen. Deze toy cleaner komt in een busje met een pompje, wat echt een heel makkelijk systeem is en ook erg proper in gebruik. Er staat niet echt een gebruiksaanwijsiging op, dus ik wrijf mijn speeltje er meestal mee in en dan spoel ik ze af onder de kraan. Mijn toys lijken me dan volledig proper. Ideaal dus!
De cleaner heeft ook een lichte frisse geur, waardoor je speeltjes lekker fris ruiken. Ik heb hem meteen in de badkamer in de kast gezet.

Waterbasis Glijmiddel

Het waterbasis glijmiddel komt in hetzelfde busje met pompje. Exact hetzelfde busje. Tot zo ver geen problemen, maar ik las in een review van Jay van TessTesst dat het ook wel eens stevig fout kan gaan met zo twee dezelfde busjes 😀 Maar ik heb ze niet naast elkaar staan. Laat dat meteen ook mijn belangrijkste tip zijn 😉

Het glijmiddel heeft een vrij dikke textuur, wat wel fijn is, zeker om met speeltjes te gebruiken. Er zitten ook geen schadelijke producten in, dus je krijgt er als vrouw geen irritaties van, zoals met vele waterbasis glijmiddelen wel het geval kan zijn. Het is eigenlijk gewoon echt een fijn glijmiddel.

Het glijmiddel heeft een leuke dikke textuur.

Dus?

Heb je geen glijmiddel op waterbasis of toy cleaner in huis? Dan is het een heel goed idee om deze set erbij te nemen als je iets wil bestellen op Hot Stuff Amsterdam!

Meer info over het proper houden van je speeltjes vind je trouwens hier.
En ook over glijmiddelen heb ik al een klein artikeltje geschreven.

Je koopt de toy cleaner of het waterbasis glijmiddel apart voor €9,90 bij Hot Stuff.
Als je ze alle twee samen koopt, dan kosten ze maar €16,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *