Sextoy Review: G-Vibe Jack2. Voelt als menselijke huid!?

Toen ik onlangs bij Euphoria was, in Heerenveen, kreeg ik van Mark, de geweldige eigenaar, een G-vibe Jack2. Ik wou trouwens dat Heerenveen geen 3 uur rijden was, dan kon ik al eens vaker gaan. Maar helaas zal het bij sporadische uitstapjes moeten blijven. Gelukkig hebben ze wel een fantastische webshop! En hadden wij een geweldig hotel in Heerenveen 😀

Maar goed, ik kreeg dus de G-vibe Jack2!
Het eerste gevoel toen ik de vibrator uit de doos haalde was meteen al vrij bijzonder. Het speel”tje”voelt namelijk uitzonderlijk zacht aan.
Het is een grote toy. Maar ook extreem zacht en een beetje moushie. Het speeltje voelt “indrukbaar” aan. En dat voelt best wel een beetje vreemd!

De mooie doos van de G-Vibe Jack2!

De verpakking

Deze G-Vibe Jack2 zit in een super leuke doos!
Ja, ze is wit en de Jack2 staat er in ongeveer levensechte grote op, dus dat lijkt niet zo veel anders dan anders. Maar de doos is dus een cilinder! En daar word ik wel blij van! Eens iets helemaal anders. Handig ook om vast te houden, met dat touwtje! Al zie ik er nu niet meteen iemand mee over straat lopen 😁 

En ik moet eerlijk zeggen dat ik de doos wel al stuk heb gemaakt… De bodem kwam er nogal vlot uit toen ik probeerde om de Jack2 terug in de doos te stoppen. Jammer wel, want ik krijg het allemaal niet meer zo goed terug in elkaar. En ik vind het echt een super mooie doos!

In het doosje zit een boekje, met vooral meer uitleg over het materiaal. Of ook niet eigenlijk, want ze willen duidelijk geen geheimen prijsgeven en het blijft allemaal vrij basic. Daarnaast krijg je ook nog een oplaadkabel en een eenvoudig maar mooi satijnen zakje.

Opladen

De GVibe Jack2 komt met een USB magnetische kabel. Het kabeltje klikt makkelijk op de toy en de lampjes gaan branden terwijl de Jack 2 oplaadt. Super simpel.
Leuk ook dat het G-Vibe logo op het kabeltje staat, zodat je ten minste weet voor welke toy het kabeltje is. 🙂 (erg handig als je meerdere speeltjes hebt!)

De Knopjes

Ik vind knopjes erg belangrijk. De reden daarvoor is simpel: als de knoppen niet intuïtief aanvoelen na ongeveer 3 a 4 keer gebruiken, dan gaat dat ook niet gebeuren. En dat wil zeggen dat je standaard op de foute knop duwt als je dicht bij je hoogtepunt bent. Ik haaaaat dat! 🙂

Hoe zit het met deze G-Vibe Jack2? Wel, goed eigenlijk. De knoppen liggen relatief gemakkelijk onder mijn vingers. Ik kan vrij snel beslissen of ik het harder of zachten wil en ook de patronen zijn makkelijk te bereiken. 

Je hebt een + knop, waar je het speeltje mee aan kan zetten en ook harder. Met – zet je de G-Vibe Jack2 zachter of helemaal uit. De middelste knop geeft je dan weer veranderingen in patronen. Zó makkelijk vind ik dat!
Een vibrator met 3 knoppen: easy en super logisch. Ik snap niet waarom het zo moeilijk blijkt voor veel fabrikanten…
De knoppen van deze Jack2 zijn trouwens ook echt heel goed voelbaar en dus makkelijk te bedienen.

Een negatief aspect aan dit speeltje is, naar mijn gevoel, de halve ring waar je het speeltje vasthoudt. Ik ben enorme fan van dat soort ringen bij speeltjes. Het werkt echt super goed! Maar deze halve ring? Nee, dat is het niet.

Met wat glijmiddel op je handen, glijdt de vibrator zo uit je vingers. Misschien met de ring omgedraaid, dat zou nog kunnen werken. Maar een halve ring naar voren toe? Naar welke kant zet je het liefst druk denk je?
Ik zag trouwens dat de vorige versie van de G-Vibe Jack wel een volledige ring had. Niet zeker waarom ze dat aangepast hebben.
(Update: het is de vorm van de G van hun logo…)

Het materiaal

Zoals gewoonlijk bekeek ik niet meteen de handleiding. Het speeltje is ook van G-Vibe, wat algemeen wel gekend is als een goed merk, dus ik had me niet te veel vragen gesteld bij het materiaal.
Tot ik eens goed duwde op de Jack2.

Het voelde wat vreemd aan. Je kan de Jack2 namelijk indrukken. En dan blijven je vingerafdrukken heel even achter in het materiaal. Volgens G-Vibe is het “bioskin-material”, een materiaal dat ze ontwikkeld hebben om zo dicht mogelijk bij “echte huid” te komen.

Vind ik altijd wel een beetje grappig. Want uiteindelijk is het toch een vibrator: die doet niet wat een normale huid (penis) doet. En waarom maak je er dan ook zo’n speciale vorm van? 

Maar goed, bioskin dus. Even wat opzoekwerk gedaan en uiteraard geeft G-Vibe weinig weg over het materiaal zelf.
Maar het lijkt me op z’n minst een langje siliconen bovenop. Wat het materiaal bodysafe zou maken. Met daaronder een extra laagje memory foam achtige dinges. 😀  Het geeft me ook wel wat het gevoel alsof je het materiaal zo stuk zou kunnen doen, alsof het wat kwetsbaar is. Maar niets is minder waar, zo blijkt, als ik mijn nagels er eens inzet. Ik krijg hem niet stuk. Prima dus!

Het materiaal is ook makkelijk proper te maken en omdat de Jack2 volledig waterdicht is, kan je hem makkelijk helemaal onder de kraan steken en reinigen met een milde zeep of toy cleaner. Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier.

De test van de G-Vibe Jack2

De vorm van deze Jack2 is prima. Ik voel de ribbels heel goed binnenin mijn vagina. Vooral dan het laatste stukje, als ik de G-Vibe weer naar buiten laat glijden. Doordat de “huid” zo precies een beetje los hangt, voelt het of het laatste stukje telkens een beetje blijft hangen. En dat is eigenlijk niet meteen iets waar ik naar op zoek ben… Het voelt eigenlijk gewoon eerder raar en ik weet nog niet goed of ik het wel leuk vind.

De vibraties op zich zijn eerder aan de lichte kant. Ik kan de G-Vibe Jack2 bijna op de hardste stand zetten zonder al te veel problemen. En dat is uitzonderlijk: bij de meeste andere vibrators kan ik de laatste paar standen niet verdragen. Bij deze dus wel.

Desondanks dat, lijken de zachtste vibraties wel iets dieper te gaan dan de hardere. En ik heb ook absoluut geen problemen om een orgasme te krijgen met deze vibrator, dus ergens moet de vibratie toch zeker wel ok zijn.

Het is ook wel leuk dat er wel wat variatie is in de vibratiesterkte en patronen, zo kan je best wel goed zoeken wat er goed bij jouw lichaam past.

Samen?

Dit soort speeltjes vind ik een beetje te groot en te lomp om samen te gebruiken. Maar dat is mijn persoonlijke mening en mijn relatie met mijn partner en mijn lichaam, uiteraard.

De mening van Miss Poppie?

De vorm is prima en dat kan op bepaalde momenten voor een erg goede stimulans zorgen. Het is een relatief groot speeltje, dus daar moet je wel wat voor zijn.
De vibraties kunnen beter, maar ze zijn ook zeker niet echt slecht.
Dit is zo’n heel erg tussenin vibrator. Er is op zich niets mis mee, je kan je er zeker mee amuseren. Maar echt bijzonder is het ook niet.

En het bioskin materiaal voelt wel heel fijn in gebruik. Al voegt niet echt iets extra toe, vind ik.

De G-Vibe Jack2 is helaas niet meer te koop bij Euphoria.
Je vindt hem wel nog bij Bol voor ongeveer €65.

2 thoughts on “Sextoy Review: G-Vibe Jack2. Voelt als menselijke huid!?

  1. Ooh vervelend is dat, als ze niet op de verpakking zetten wat het écht is. Want dan kan je er bij veel toys wel van uitgaan dat het niet lichaamsveilig is… gelukkig lijkt dat bij deze Jack2 wel het geval 🙂
    Wat een fijne duidelijke review!
    Bij Euphoria hebben ze zeker genoeg andere leuke en bijzondere toys! 😉

    1. Absoluut, keuze genoeg daar van hele goede en alternatieve speeltjes! Maar ik zwier binnenkort ook de link online, wanneer hij wel binnen is bij Euphoria! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *