Review: OhYES Luxury Gold Metal Butt Plug Set

Ik kreeg weer een pakketje met wat leukigheden van OhYES! Het is een heel fijn Nederlands merk met hele mooie, basic maar degelijke producten. Eén van de producten in het pakketje was deze OhYES Luxury Gold Metal Butt Plug Set. Ik liet OhYES zelf kiezen welke kleur van diamantjes ze me stuurden en ben echt ongelooflijk blij met dat prachtige groen! Super mooie combinatie met het goud.

Ik heb van OhYES intussen al wel wat producten mogen testen trouwens:
OhYES Verwarmende Rabbit Vibrator
OhYES Vibrerende Koppelring
OhYES Butt Plug Setjes

Details

De OhYES Luxury Gold Metal Butt Plug Set komt in een mooie stevige doos. De hoes errond is in blauw en geel, wat helemaal de “huiskleuren” zijn van OhYES. Ik vind het zelf heel leuk neutraal.

Binnenin vind je de 3 pluggen in een uitgesneden moucheke. Bovenop ligt een mooi doekje dat wat doet denken aan een brillenpoestdoekje (maar dan uiteraard een hele mooie variant). Lijkt ideaal om je pluggen mee op te blinken! 😀

Bij de andere pluggensetjes die ik eerder mocht testen, vond ik het eerst wat overdreven dat er voor iedere plug een zakje was. Maar nu vind ik het toch wat jammer dat dat hier niet het geval is. Ik bewaar mijn pluggen namelijk nooit in het doosje zelf. En metalen exemplaren, dat maakt nogal wat lawaai als die tegen elkaar aan tikken. Details, ik weet het. 🙂

Het reinigen van een plug zoals deze uit de OhYES Luxury Gold Metal Butt Plug Set is echt redelijk makkelijk. Het metaal neemt namelijk geen vocht of bacteriën op, dus gewoon onder de kraan met een milde zeep zou helemaal prima moeten zijn.
Wel een kleine kanttekening: let bij pluggen in deze prijsklasse altijd een beetje op dat er geen kleine verkleuringen in het metaal komen. Dan gebruik je ze namelijk beter niet meer.

De Test

Je kan mijn review van de OhYES Butt Plug Setjes gaan nalezen, want deze is eigenlijk gelijkaardig.
De pluggen zijn aangenaam in gebruik, glijden vlot naar binnen en het is heel erg fijn dat er 3 verschillende groottes zijn.
Ik gebruik voor anale stimulatie altijd graag het glijmiddel van YESforLOV, Anal Comfort & Performances.

Pluggen als deze zijn ideaal om mee te starten. Door de smalle punt en het steeds breder wordende middenstuk kan je echt experimenteren en je sluitspieren langzaam laten wennen aan anale stimulatie. Duw zo’n plug er dus zeker niet in één keer in, voorbereiding is hier echt alles.

Ik hou zelf enorm van het gevoel van metaal. Dat glijdt heel erg makkelijk, waardoor je sluitspier eigenlijk erg zacht behandeld wordt. Zelf hou ik het meest van de kleinere plugs, maar het is wel fijn dat er opties zijn om voor een grotere te kiezen en je lichaam hier ook aan te laten wennen. Een grotere plug is uiteraard vaak ook veel beter voelbaar. Zowel voor jou als voor een penetrerende partner.

Disclaimer

Ik wil bij dit soort plugjes toch ook graag even waarschuwen. Ik krijg bij deze vorm van pluggen steeds de opmerking van Tess van Tesstesst dat ze eigenlijk niet zo veilig zijn. Tot nu toe had ik hier zelf geen ervaring mee (en eigenlijk nog steeds niet persoonlijk), maar ik heb even navraag gedaan in onze “Durf te vragen” facebookgroep en de reacties hierop spraken boekdelen.
Het is dus zo dat het uiteinde van zo’n plug eigenlijk breder zou moeten zijn dan de plug zelf. Dat is eigenlijk super logisch, want je brengt een plug net in om je sluitspier extra te helpen ontspannen. De kans is met een plug als deze dus altijd bestaande dat je sluitspier wat te veel ontspant en het plugje dus naar binnen schiet. Echt mee opletten dus!

Graag geef ik hier ook wel mee mee dat dit voor beginnende gebruikers, die de plug even kort inhouden en dit niet erg vaak doen, eigenlijk geen probleem hoeft te geven. Maar als je houdt van lange sessies waarbij je de plug gedurende lange tijd gaat dragen, dan kies je beter voor een model met een iets bredere basis.

Conclusie

Deze OhYES Luxury Gold Metal Butt Plug Set is echt een hele mooie set puggen. Je kan er geleidelijk aan mee opbouwen en prijs-kwaliteit zijn ze echt helemaal top!
Let bij gebruik dus wel op dat je je sluitspier niet té goed laat ontspannen en hou het plugje goed in de gaten. Dat zou geen probleem moeten zijn gezien de prachtige kleuren! 😉

Je koopt de OhYES Luxury Gold Metal Butt Plug Set bij Bol voor €34,99. En ze zijn dus ook beschikbaar met roze, witte of zwarte diamanten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *