Sextoy Review: OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator

Een paar maanden kreeg ik een grote doos aan thuis. OhYes had me gevraagd of ik voor hen wat dingen wilde testen en ik mocht ook wat speeltjes weggeven. Dus kreeg ik een grote doos met een hoop Butt Plug setjes (de review hiervan kon je al lezen), enkele Vibrerende Penisringen (review komt nog) en ook deze OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator!

De OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator is een redelijk basis uitziende rabbit: met een inwendig deel en uitwendige konijnen-oortjes. Het speeltje kan warm worden, wat heerlijk is om te helpen ontspannen. En daarnaast heeft het ook twee motors die je apart van elkaar kunt bedienen: eentje voor het inwendige deel en eentje voor het konijntje.

En het leuke nieuws dat je op het einde van deze review alweer een top win-actie kunt vinden! Deze keer mag ik 2 van deze OhYes Verwarmende Rabbit Vibrators weg geven!

Details

Ik mocht al eerder de Butt Plugs van OhYes testen en vond de verpakking toen ook echt al heel leuk. Super fijn dat hun speeltjes helemaal herkenbaar zijn aan de vergelijkbare verpakkingen: donker blauw met donker geel. Best uniek in de wereld van de sextoys. En op de ietwat vrouwelijke tekening op de doos na, is het ook behoorlijk unisex. I like!

Het doosje heeft een licht-kartonnen hoes en dan een stevige kartonnen verpakking. Heel netjes gedaan. In het doosje vind je een handleiding, een oplaadkabeltje, de toy en ook nog een garantiekaartje. Voor de Belgen hier (geen idee hoe dat in NL zit eigenlijk): je hebt sowieso 2 jaar garantie op elektronische apparaten als je die in België aankoopt. Je hoeft dus geen garantie te “claimen”, zoals ze zo vaak doen vermoeden op zo’n kaartjes. 

De OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator is waterdicht en dus makkelijk te reinigen. Je kan ermee in bad of onder de douche en de toy mag dus ook volledig onder de kraan.
Opladen doe je makkelijk met de magnetische USB oplaadkabel. 

Knopjes

De OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator heeft twee knopjes. Met de Aan-Uit knop zet je de toy Aan en Uit door hier ietsjes langer op te drukken. Als je er kort op drukt, bedien je de vibratie van het uitwendige konijntje.
En met het andere knopje bedien je de inwendige vibrator én de warmte. Als je er ietsjes langer op drukt, worden de knopjes roze en warmt de Rabbit op. Als je kort drukt gaat de vibratie aan en zo zap je ook door de standjes. 

Je hebt 3 rechtlijnige vibraties (bzzz) en dan 6 patroontjes (bzz-bzz-bzz), zowel in het inwendige als het uitwendige deel. Als je rond bent, gaat de vibratie weer uit. 

De Test

Om te beginnen test ik de warmte van de OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator. Die zet je aan door de toy aan te zetten en erna wat langer op het knopje met de golfjes te duwen. De OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator wordt echt heel goed warm, maar je moet wel wat geduld hebben. Reken toch al makkelijk op een 10 tot 15 minuten voor de toy de optimale warmte bereikt. De warmte zit bovenaan in het inwendige deel, maar trekt redelijk goed door het speeltje. Op het uitwendige stuk voel je er niet zo veel van, maar dit stoort me persoonlijk niet echt. 

Warmte heeft als voordeel dat je wat makkelijker gaat ontspannen. Ik vind het zelf eigenlijk echt heel aangenaam om met zo’n warm speeltje te masturberen. Alleen heb ik vaak echt het geduld niet om te wachten tot het warm is. 😀

De vibraties van deze OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator zijn ook verrassend goed. Zelf zet ik de uitwendige vibratie meestal niet meteen mee aan, omdat het dan wel eens wat te veel wordt. Maar puur met de inwendige vibratie voelt het eigenlijk ook al heel goed. 

De gebogen kop van het inwendige deel is net groot en stevig genoeg om inwendig redelijk juist te gaan stimuleren. Het raakt een behoorlijk deel van mijn vagina op een manier die ik echt wel fijn lijk te vinden.
De konijnen-oortjes vind ik wat minder. Maar dat is gewoon zo: mijn clit vindt dat maar niets. Ik weet dat dit voor veel mensen wel hemels aanvoelt.

De vibratie in de oortjes voelt wat scherper aan dan die van het inwendige deel, maar door beide samen te gebruiken kan je hier echt heel leuk mee spelen en experimenteren!

Conclusie

Ik ben aangenaam verrast! De OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator is echt beter dan ik gedacht had dat hij ging zijn. Ik verwacht van dit soort rabbits eigenlijk maar een gemiddelde prestatie en toch voelde deze echt best wel goed! 

De vibratie is prima, de warmte duurt even maar voegt echt wel iets toe en de prijs is ook nog helemaal ok. Gewoon leuk dus! 

Je koopt de OhYes Verwarmende Rabbit Vibrator bij Bol voor €44,95 (in het roze of in het paars!). 

Win-Actie!

De mensen van OhYes waren zo lief om mij ook twee exemplaren toe te sturen om weg te geven in een win-actie! 

Omdat ik deze Rabbits graag wil weggeven aan twee vriendinnen, loopt deze actie volledig op Instagram! 

Als je graag wil meedoen, dan kan dat hier vanaf 27 juli 2022.
Ik maak de winnaars bekend op 3 augustus 2022. 

Je kan enkel meedoen als je een adres hebt in België of Nederland en ouder bent dan 18jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *