Sextoy Review: OHYES Buttplug Setjes

Er kwam recent weer een nieuw merk op mijn Instagram-pad! Soms valt mijn oog op iets en denk ik stiekem “ziet er best leuk uit”! En dan word ik helemaal super gelukkig als ze me niet veel later sturen met de vraag of ik iets van hen wil testen. Dat had ik dus met OHYES. Een nieuw merk met enkele hele leuke producten, onder andere deze metalen buttplug set en siliconen buttplug set! 

OHYES heeft momenteel een redelijk beperkt gamma, maar ik vind het wel leuk dat alle producten op de site echt van hen zijn. Ok, de kans is bestaande dat je de modelletjes nog wel eens ergens tegen komt, maar de verpakkingen zijn origineel en leuk gedaan! Bovendien zijn ook de modellen echt goed gekozen. Deze pluggen-setjes zijn redelijk standaard van model, maar er is wel duidelijk gekeken naar de kwaliteit van de materialen. En dat kan je ook echt zeggen van de verwarmde rabbit vibrator én de vibrating cock ring die ik beide ook nog kreeg (reviews volgen nog!). 

Ik kreeg dus twee setjes buttplugs voor mij om te testen: een setje van metaal en een setje van siliconen. Super leuk, want dat zijn echt heel verschillende gevoelens en het ene materiaal werkt echt beter voor het ene lichaam dan het andere.

Daarnaast zijn beide setjes ook beschikbaar in super veel kleuren!
ENNNN: ik mag van elk soort materiaal 3 setjes weggeven! 6 Verschillende winnaars dus!
Hoe je kan meedoen om te winnen, ontdek je onderaan de review. 

Details

Zoals ik al aangaf hierboven, heeft OHYES echt veel werk gestoken in mooie verpakkingen. De buitenzijde is behoorlijk neutraal, wat ik leuk vind. De kleuren zijn ook eens wat anders, met dat geel en blauw. Het enige wat ik kan opmerken om ze echt gender-neutraal te maken, is de vrouwelijke figuur op de verpakking. Zo’n plug kan namelijk echt voor alles en iedereen. Maar dat is dus een detail.
Het kleurrijke deel van de verpakking is een kartonnen hoes en daaronder vind je een stevige zwart kartonnen doosje. Heel basic, maar super stijlvol.

Binnen in dat zwarte doosje vind je elke plug apart verpakt in een mooi fluwelen zakje. Ik was echt super verrast toen ik dat zag. In elk zakje zitten de plugs nog eens elk apart verpakking in beschermende plastiek met een rekje er rond. Kan ecologischer, maar op zich ben ik ook wel blij dat ze goed verpakt zaten. 🙂

Reinigen is voor beide setjes echt heel eenvoudig. Geen motor, dus de plugs zijn sowieso helemaal waterdicht. Voor anale toys gebruik ik eigenlijk echt altijd een zachte zeep of toy cleaner. Een klein beetje aanbrengen op het speeltje of in een badje water, goed afwrijven en dan heel goed afspoelen en klaar.
Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier

De Test

Dit soort model van plug kom je wel vaker tegen. Persoonlijk vind ik de vorm wel leuk: je begint redelijk smal, waardoor je langzaam je sluitspier kunt helpen ontspannen. Iets waar je echt moet mee opletten bij dit soort plugs, is dat het staafje tussen de plug zelf en de diamant lang genoeg is. Je anus en sluitspier ontspannen namelijk, afhankelijk van wat je in brengt. Dus als je een plug van een bepaalde grote inbrengt en het uiteinde is even breed, dan durft dat al wel eens fout te lopen. Je wil een lang genoeg tussenstukje dus!

Daarnaast heb je de 2 verschillende soorten materialen: siliconen en metaal. Metaal is van nature een stuk gladder, maar ook best wat zwaarder. Siliconen voelt dan weer zachter, lichter en warmer aan. Voor het gebruik van glijmiddelen, wat ik voor anale speeltjes uiteraard ten zéérste kan aanraden, is er ook echt een verschil voor elk materiaal. Zo kan je bij metalen speeltjes ook heel goed silicone glijmiddel gebruiken. Dit glijdt veel langer en beter, wat uiteraard ideaal is voor anale stimulatie. De pluggen-set van siliconen mag je dan weer niet met siliconen glijmiddel gebruiken. En waterbasis glijdt echt een pak minder goed, wat uiteraard een beetje vervelend kan zijn bij anaal gebruik. 

Daarnaast kan je met de metalen plugjes ook spelen met warmte en koude. Je kunt ze voor gebruik opwarmen (in een badje warm water) of afkoelen (door even in de koelkast te leggen bijvoorbeeld). Ik doe dit zelf niet super vaak, maar het kan echt wel leuk zijn!

Je hoort het al: mijn voorkeur gaat vooral uit naar de metalen plugs. Al vind ik de lichte flexibiliteit en het warmere gevoel van de siliconen plugs ook echt best wel aangenaam. 

Nu echt testen

Bon, genoeg over vorm en materialen enzo! Hoe voelen die dingen?
Ik begin zelf altijd graag met de kleinste plug. Al moet ik van deze kleinste modellen ook wel aangeven dat ik de afstand tussen de plug zelf en het uiteinde net de kort lijk te vinden. Daardoor ben ik nooit helemaal op mijn gemak. Maar ik gebruik anale toys ook meestal graag met partner en die helpt dan wel wat om dat eindstukje mee in het oog te houden. 

De kleinste plug is effectief redelijk klein, maar voelt dan ook best aangenaam aan. Je kan met de kleinste beginnen en dan opbouwen naar een groter model. Dat kan zelfs echt gewoon tijdens één vrij-sessie, uiteraard afhankelijk van wat je gewoon bent of graag hebt. De kleine plug voel ik zelf niet super goed zitten. Hij is aanwezig, maar ik voel er niet super veel van. Dat is bij de medium al anders. Hier voel ik bij iedere penetratie heel goed dat de plug in mij zit. 

Ik ben niet altijd zeker of ik dit 100% super vind of net helemaal niet leuk. Echt een moeilijke verhouding. Omdat mijn lichaam er niet klaar voor was/is, heb ik de grootste plug dan ook niet uitgetest. Het verschil tussen de 3 pluggen is ook echt redelijk groot, dus ga gewoon zo ver als waar jij je zelf comfortabel bij voelt. 

Zelf gebruikte ik het vaakst de metalen plugs. Ik vind de gladheid van het materiaal, het feit dat je ze met silicone glijmiddel kunt gebruiken en het gewicht echt een meerwaarde. Plus de paarse diamant schittert zo prachtig! (niet dat ik dat zelf zie, maar kom).
De siliconen plugs zijn dan weer iets toegankelijker, vind ik. Ik grijp er iets makkelijker naar tijdens een normale vrij-sessie, waar we misschien wat minder tijd nemen. Ze voelen wat warmer en misschien “vertrouwder” aan. Best moeilijk om dit echt uit te kunnen leggen. 

Conclusie

Deze OHYES Buttplug Setjes zijn hele leuke setjes waar je perfect mee kunt gaan experimenteren, leren en opbouwen. Prijs-kwaliteit is echt helemaal prima. Ze zien er goed uit, ze voelen goed en de verpakking is echt super mooi. Op alle vlakken een cadeautje aan jezelf!

Zoals aangegeven, hou ik zelf het meest van de metalen plugs. Ze zien er prachtig uit en het gewicht en de manier waarop ze glijden vind ik echt heel fijn. Maar silicone heeft zeker ook veel voordelen!

De setjes zijn te koop bij Bol voor €24,90. Geef toe, dat is toch echt geen geld. 😀


Win-actie!

En zoals beloofd: een win-actie!

Ik kreeg van OHYES 6 setjes om weg te geven, dus ik mag 6 mensen blij maken!

Hoe kan je meedoen?
1. Volg OHYES op instagram
2. Volg mij op instagram of facebook
3. Reageer onder de post van de win-actie: welk materiaal en welke kleur zou jij graag willen winnen? 
(je hebt keuze uit metaal met Witte, roze of groene diamant of Siliconen met groene, blauwe of witte diamant)

Ik maak de winnaars bekend in een Instagram Live op Maandag 9 mei!
PS: ik probeer met iedereen hun voorkeuren rekening te houden! Je kan enkel meedoen aan de win-actie als je ouder bent dan 18 jaar en in België of Nederland woont.

3 thoughts on “Sextoy Review: OHYES Buttplug Setjes

  1. Een setje metalen plugs met groene diamant zou ik met mijn partner graag willen proberen om mee te experimenteren. Trouwens complimenten voor de reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *