De Penguin van Satisfyer… Echt zo satisfying?

Een tijdje geleden kocht ik voor mezelf de Penguin van Satisfyer. Want er werd en wordt echt enorm veel positief over geschreven. Dus: dit moest ik gewoon zelf proberen!

En geef toe: hij is toch ook gewoon echt heel schattig! 🙂

Hoe komt hij aan?

Zo zit hij verpakt!

Je koopt hem in een klein discreet wit doosje.
Hoewel het een leuk doosje is, is het niet echt stevig. En je krijgt de Penguin eigenlijk maar moeilijk uit het plastiek. Dus het is niet echt gemaakt om hem in te bewaren.
Omdat de Penguin gemaakt is van silicone, is het wel belangrijk dat je hem stofvrij opbergt. Dus je koopt er toch best nog een leuke bewaardoos of zakje voor.

In de verpakking vind je ook nog een oplaadkabel. Je kan de Pengiun super makkelijk opladen via het magnetische systeem: je klikt de kabel gewoon vast op de poep van de Penguin en stopt het USB uiteinde in een laadsysteem. Simpeler kan niet! Het enige wat ik wat verwarrend vind, is zien wanneer de Penguin nu precies helemaal opgeladen is. Of hij heeft een super lange laadtijd. Of de lichtjes gaan gewoon niet uit. Ik denk het laatste.

Daarnaast zit er ook nog een boekje met wat uitleg bij in het doosje. Vrij basis, simpele uitleg maar alles wat je moet weten staat erin.

Handleiding Satisfyer Penguin
De handleiding van de Penguin

Om hem proper te maken, kan je hem gewoon afspoelen onder de kraan. Uiteraard is een toycleaner in spray- of doekjesvorm beter en het is ook aan te raden om dat af en toe eens te gebruiken, zodat hij bacterie-vrij blijft. 
Het mondje van de Penguin kan je cleanen door er met het tipje van een vochtige doek in te gaan. 

Wat doet de Penguin?

De Penguin zuigt! Niet echt zuigen in de letterlijke zin van het woord, want als je hem op je hand zet, voel je het niet echt trekken. Maar hij werkt wel op luchtgolven die zich zachtjes vastzuigen over je clitoris. 

Het mondje, dat je trouwens kan afnemen om proper te maken.

Bedoeling is dus dat je het mondje rond je clitoris zet. Dat vraagt de eerste keer wel wat zoekwerk om hem op de juiste plaats te zetten, maar je weet wel vrij meteen als je het gevonden hebt!

En dan zoek je de juiste snelheid voor jou. Te snel doet pijn, dus mee opletten. Te zacht, dan voel je er te weinig van. De Penguin heeft in totaal 11 niveau’s om mee te experimenteren en te spelen.

De Penguin is bovendien eigenlijk best een stille toy. Dat lijkt niet zo als je hem aan en harder zet en hem nergens tegen houdt, maar eens je hem op je hand, een tepel of je clitoris of zo zet, wordt hij echt heel erg stil. En dat is wel fijn!

De knoppen?

De knoppen van de Satisfyer Penguin zijn zacht en staan op zijn buikje.
Ik moest in het begin wel even zoeken: de onderste knop is de aan én uit knop, maar dient ook om hem harder te zetten. De bovenste knop is enkel om weer een versnelling lager te gaan. Beetje verwarrend, vind ik.

De knopjes terwijl hij aan staat.

Werkt hij?

Absoluut! Je zet het mondje juist, kiest je favoriete sterkte en holpa, je komt echt razendsnel klaar!

Maar…

Ik ben persoonlijk niet zo fan van het gevoel. Het werkt! Echt, super goed! En blijkbaar vindt mijn clitoris het dus wel fijn, maar voor mij voelt het alsof ik me in een orgasme forceer.

Ik mis het gevoel van diepgang, het gevoel dat al mijn gevoelige delen gelijktijdig gestimuleerd worden.

Dus wat heb ik gedaan? Ik heb er een ander speeltje bijgenomen! Om de rest te kunnen stimuleren. En op dat moment vind ik de Penguin zalig. Al komt het orgasme al wel eens te snel. Maar dat kan je de kleine Penguin moeilijk kwalijk nemen 😉

Hij is trouwens ook volledig waterdicht, dus je kan hem mee in bad of onder de douche nemen. Daar zie ik dan weer een heel groot voordeel in met dit soort toy! Aangezien hij enkel voor uitwendig gebruik is en je weinig van de rest van je vulva raakt, heb je ook geen glijmiddel nodig, wat meestal in water wel het geval is.

Samen of alleen?

Hoewel ik hem wat te kort vind schieten als ik hem alleen gebruik zonder extra stimulans van een ander speeltje, heb ik daar geen probleem mee als ik hem samen gebruik.

Door de heel gerichte clitoris stimulans, werkt de Penguin misschien zelfs beter dan veel vibrators op dat moment.
Tijdens penetratie heb ik een iets straffere toy nodig om mijn clitoris te stimuleren. Maar de Penguin kan met zijn 11 standen echt hard genoeg om redelijk snel een orgasme te krijgen. En de knoppen zijn makkelijk te bedienen om snel van de 1e naar de andere stand te gaan.

Bovendien werken de luchtdrukgolven ook echt heel goed op een tepel, wat ook erg fijn kan zijn tijdens het voorspel of zelfs volop tijdens het vrijen.

Een nadeel is wel de vorm: hij past niet zo heel goed tussen 2 lichamen in, dus het is al wat zoeken naar een ideaal standje om hem samen te gebruiken en hem dan ook nog eens exact op je clitoris te kunnen houden.

Ga je hem waker gebruiken?

Ja hoor!
Vooral om samen te gebruiken, vind ik hem echt super.

En alleen ga ik hem ook wel blijven gebruiken! Altijd in combinatie met andere toys dan wel.

Je kan de Satisfyer Penguin kopen voor €59,90 op loveware.be of gewoon via mij!
Op Bol vind je hem echter een pak goedkoper (vanaf €28!!), dus ik begrijp dat je hem liever daar koopt. 😉 Je doet me wel een groot plezier als je hem aankoopt via deze link.

5 thoughts on “De Penguin van Satisfyer… Echt zo satisfying?

  1. Zo enthousiast was en ben ik er zelf niet over, maar fijn voor je dat je iets gevonden hebt wat zo goed werkt voor jou! Altijd mooi om te zien hoe verschillend lichamen zijn en een mooi voorbeeld dat wat voor mij werkt, niet persé voor iemand anders werkt ook!

  2. Ik heb hem net gekocht bij bol.com want daar is hij een pak goedkoper. Je hebt het boekje niet echt nodig want het is heel duidelijk hoe je hem oplaadt. De verschillende standen heb ik ook al gevonden maar hij moet eerst opladen dus ik ben benieuwd naar vanavond. Ik heb een vriend maar vanavond test ik hem alleen. Bedankt hier voor de goede tips.

   1. Je hebt absoluut gelijk, ik moet dringend nog eens een update doen van al mijn prijzen! Deze review staat intussen al een hele tijd online natuurlijk 😀
    Ik wens je er in elk geval heel erg veel plezier mee! Me-time met je speeltjes is ook heel erg belangrijk! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *