Sextoy Review: OHYES Vibrerende Koppelring

Een aantal maanden geleden kreeg ik heel wat speeltjes toegestuurd van OHYES. Een leuk merk met een Nederlands bedrijf er achter, wat ik absoluut heel fijn vind.
Ik testte eerst al hun ButtPlug Setje, waar ik er dan ook ineens heel wat van mocht weggeven. En daarna kwam de review van de OHYES Verwamende Rabbit Vibrator. Hiervan mocht ik er ook weggeven. Wat een feest!
En nu is het dus tijd voor de OHYES Vibrerende Koppelring – Cockring met afstandsbediening. Ik ga deze volledige naam hier dus maar één keer gebruiken, en het vanaf nu bij OHYES Vibrerende Koppelring houden. 😉

Deze ring plaats je dus rondom de penis. De beentjes van de ring kunnen eigenlijk alle kanten op: tegen de clitoris of tegen de balzak. De ring is heel flexibel, dus het is niet echt een echte penisring: het sluit het bloed niet af onderin de penis. Of dat positief is of niet, daar heb ik het zo meteen nog over. 

Oh Yes! Ik mag trouwens ook 2 exemplaren weggeven van deze Vibrerende Koppelring! Helemaal op het einde van deze review vind je hoe je kan meedoen!

Details

Zoals altijd bij OHYES, is ook de verpakking van deze OHYES Vibrerende Koppelring heel stijlvol en behoorlijk genderneutraal. Ik ben fan van de neutrale donkerblauwe en gele kleuren het kartonnen omhulsel, soms ook wel een beetje zonde dat ze die niet hebben doorgetrokken in hun toys, maar dat is hier nu even niet belangrijk. 😉

In de verpakking vind je de toy, een oplaadkabel, een afstandsbediening mét batterij en een hele duidelijke handleiding. Allemaal heel netjes gedaan, het ziet er echt heel goed uit voor de prijs die je ervoor betaalt. 

Opladen die je makkelijk met de magnetische laadkabel. Ook reinigen is vrij makkelijk, aangezien de Vibrerende Koppelring waterdicht is. Er zijn wel wat ribbeltjes en kantjes aan, dus altijd goed opletten dat je alles mee hebt. Je gebruikt eigenlijk best een borsteltje om alle ribbeltjes goed proper te krijgen. Meer over het reinigen van je toys lees je hier. 

Knopje én afstandsbediening

Aan de achterzijde van de OHYES Vibrerende Koppelring vind je één hele makkelijk intrekbare knop. Als je er iets langer op drukt gaat de ring aan en brandt het lichtje blauw. Daarna verander je van standje door er kort op te drukken. Om uit te zetten druk je weer wat langer. 

De Koppelring komt met een afstandsbediening. De afstandsbediening zet je aan door iets langer op de Aan/Uit-knop te drukken. Erna kan je gewoon op het ~ knopje eronder drukken om de ring van standje te veranderen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat de ring in eerste instantie al aan staat, anders doet de afstandsbediening niets. Maar verder werkt de connectie tussen de ring en de afstandsbediening echt super goed. Het gaat echt vanzelf en werkt gemiddeld een aantal meter.

Op zich is het echt wel handig dat er een afstandsbediening bij is, want eens de ring rond de penis zit, kan je eigenlijk nog maar heel moeilijk aan het knopje.

De Test met partner

Zowel mijn partner als ikzelf waren meteen zeer enthousiast over het design zelf.
We hebben behoorlijk wat penisringen getest, maar vaak zit het model te strak of raakt het deel voor de clitoris mij totaal niet. Bij dit model zit de ring eigenlijk best los rond de penis, waardoor het voor de drager ervan ook gewoon ok aanvoelt. De dikte van de ring zelf is flexibel en zacht.
Tot zover de hele positieve aspecten van dit speeltje. 

Al van bij het eerste gebruik wisten we meteen alle twee dat deze toy niets voor ons is. De vibratie is heel hoog en super zacht. Het doet ons beiden dus eigenlijk echt niet veel. Voor mijn partner is de vibratie te zwak en lichtelijk irritant. De hoogte ervan geeft een eerder buzzerig en zeurderig gevoel voor hem.

Voor mij doet het ook echt weinig. Met een ring als deze, raakt de vibratie me sowieso vaak wat moeilijker. De ring moet al lang genoeg tegen mijn clitoris blijven en aangezien de penis in en uit gaat, is dat soms wat lastig. Bovendien zijn mijn lippen eerder gesloten, waardoor mijn clit soms wat moeilijker echt te raken is.
Met een hoge, dunne en eerder scherpe vibratie zoals van deze OHYES Vibrerende Koppelring is het echt bijna onmogelijk om mijn clitoris echt fijn te stimuleren. Het voelt gewoon echt niet aangenaam. 

We hebben de OHYES Vibrerende Koppelring dus aangedaan in vol enthousiasme en ook redelijk snel weer uit gegooid. Erna probeerden we het nog enkele keren, maar het is gewoon geen succes. 

Apart

Ook apart werkt het voor ons beiden niet. Mijn partner geeft aan er amper iets van te voelen. 

Voor mij zelf is de vibratie gewoon echt niet wat ik wil. Ik wil een diepe vibratie die door mijn lichaam heen gonst en dit is gewoon eerder een vervelende mug. 

Conclusie

Het design is echt goed gevonden. Als ze dit op de markt brengen met een betere vibratie erin, dan ben ik hier sowieso voor te vinden!
Maar tot dan, werkt deze OHYES Vibrerende Koppelring gewoon echt niet voor mij en voor ons als koppel. Erg jammer, maar de vibratie is gewoon niet goed genoeg.

Erg jammer, want de andere OHYES toys vond ik eigenlijk echt wel heel leuk!

Je koopt de OHYES Vibrerende Koppelring bij Bol voor €39,99.

De Win-Actie!

Joepie! Van OHYES kreeg ik 2 extra exemplaren van deze ring toegestuurd.
Want ookal werkt ie voor mij dan niet 100%, misschien is dat voor jou wel het geval!

Om één van de twee paarse exemplaren te winnen, volg je de volgende stappen:

 1. Laat een reactie achter onder deze review
 2. Like OHYES op Instagram en/of Facebook
 3. Like Miss_Poppie_Reviews op Instagram en/of Facebook

Ik trek de winnaars op zondag 20 november in mijn stories op Instagram en Facebook!

Alvast veel succes!!

13 thoughts on “Sextoy Review: OHYES Vibrerende Koppelring

 1. Omdat ons weekendje in een cosy cabine voor de deur staat, lijkt dit me een mooie prijs die we kunnen meepakken en zelf uitvoerig testen 😏

 2. Dat ziet er zeker uit als iets wat ik wil proberen!
  De laatste jaren was sex erg moeilijk, maar met behulp van wat leuke speeltjes en goede gesprekken, weer enthousiast aan de slag!
  Maar clitoris stimulatie tijdens de penetratie is nog altijd een moeilijk punt! Mijn partner is niet zo comfortabel met strakke toys, maar dit lijkt een mooie tussenweg!

  En bedankt voor al je reviews. Het lezen van je site heeft mij echt geholpen weer wat te willen proberen (en zeer goed geslaagd ;))

 3. Binnenkort samen met vrouwlief na lange tijd weer samen een weekend weg. Wat is er dan leuker om iets nieuws te proberen tussen de lakens. Of elders 😉

 4. Na heel wat jaren getrouwd te zijn is deze ‘moderne ring’ misschien wel wat voor een hernieuwde trouwgelofte 🤭
  Wij kunnen best wel wat extra pikante kruiden gebruiken in onze relatiesoep 😅😊
  Wie niet waagt… ☺️

 5. Heel fijn dat deze ring niet meteen knelt! En zeker het proberen waard, wie weet werkt het super goed?
  Deze zal zekers getest worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *