Sextoy Review: Womanizer Duo. Een nieuwe favoriet!

Ik kreeg deze Womanizer Duo van WoW-tech (het bedrijf achter Womanizer en We-Vibe). En exact op het juiste moment: we twijfelden bij Loveware namelijk of we dit speeltje in ons assortiment zouden opnemen: De Womanizer Duo! 

Het is een toy die me erg aanspreekt: luchtdruk (waar ik over het algemeen iets minder fan van ben) en inwendige vibratie tegen de G-spot. Ik ben extreem benieuwd of het met dit soort speeltje eindelijk eens raak gaat zijn!
Maar tegelijkertijd maakt deze Womanizer me ook een beetje onzeker. Want wat als ik er dan toch helemaal niets aan vind? Wat maakt mij dan zo anders dan zovele andere testers? En hoe moet ik dat dan omschrijven? Het moeilijke leven van een sekstoyblogster. 😉

De prachtige doos van de Womanizer Duo en de inhoud. Echt super deluxe!

De verpakking

Zoals gewoonlijk bij Womanizer, zit deze Womanizer Duo in een ongelooflijk prachtige doos. Je zou het speeltje al bijna alleen maar kopen voor de doos zelf, zo mooi is ze! 

Ik kreeg een zwarte Duo en de doos van mijn speeltje is dus zwart en grijs. Koop je de bordeaux rode variant, dan is je doos bordeaux met grijs-roze. Prachtig gewoon. Alles aan dit speeltje en de verpakking schreeuwt luxe. 

In de doos vind je de Womanizer Duo (logisch!), maar ook een oplaadkabel, een handleiding en een prachtig opbergzakje. Ik gebruik mijn opbergzakjes eigenlijk amper, maar dat van deze Duo ga ik zeker gebruiken! Alleen misschien wel voor iets anders dan om het speeltje in op te bergen. 😉 

Wat je er ook nog bij krijgt, is een ander tuutje voor op het zuigende gedeelte. Het heeft een ander “mondje”. Kan heel handig zijn als je liever iets stevigere stimulans wilt. 

Opladen

Zoals zoveel speeltjes tegenwoordig, kan je deze Womanizer Duo opladen met de bijgeleverde USB-oplaadkabel. Je klikt het kabeltje gewoon magnetisch vast op de 2 puntjes aan de onderkant van het speeltje en stopt het uiteinde in een USB-laadblokje.

Ik dacht eerst dat deze Womanizer duo geen lichtje had en dus ook geen enkele indicatie wanneer het helemaal opgeladen is. Dat vond ik al meteen een groot nadeel. Maar blijkbaar pinkt er een lichtje IN het speeltje. Dus je moet echt gaan kijken binnenin het zuigdeeltje. 

Proper maken

Dit speeltje is helemaal waterdicht. Wat verwacht je ook anders van Womanizer.
Daardoor kan je het speeltje helemaal onder de kraan steken en afspoelen, wassen met een milde zeep, een toycleaner gebruiken, …
Er zijn echt heel veel mogelijkheden om dit speeltje te reinigen.

Het tuutje (mijn auto-correct maakt hier de hele tijd “trutje” van… 😀 ) kan er dus af, zodat je echt goed aan alle hoekjes en kantjes kan.
Toch wel belangrijk, bij zo’n intiem speeltje.

Wat doet de Womanizer Duo?

Ik haalde aan het begin van deze review al even aan, maar dit is dus echt een dubbel speeltje. Het lange stuk dat echt gemaakt is om inwendig te gebruiken, vibreert. Het dikke deel dat je tegen je clitoris zet, zuigt zachtjes aan je clit: het werkt met luchtdruk golven.

Wie mij hier al een tijdje volgt, weet dat ik geen fan ben van die luchtdruk. Het doet me algemeen heel weinig. Het is niet dat ik er geen orgasmes van kan krijgen, maar het voelt allemaal erg geforceerd aan. Ik ben dus uitzonderlijk benieuwd of het met deze Womanizer Duo anders zal zijn…

Dit is de Womanizer Duo

Kopjes

Vergat ik het nog bijna over de knopjes te hebben! Deze Womanizer Duo heeft er 6 (!!!). Wauw! Ik die altijd roept dat alle speeltjes meer knopjes zouden moeten hebben, bij Womanizer durven ze dat dus gewoon! 

Ok, ik heb er ook al op gevloekt, op die grote hoeveelheid knopjes. Om te beginnen kreeg ik het speeltje dus absoluut niet aan. De eerste Duo die ik in mijn handen kreeg, was een test- en toonzaal exemplaar voor Loveware en daar zat dus gewoon geen handleiding bij. Heb ik al de review van Luna (van Climaximaal) er moeten bijnemen om het speeltje aan te krijgen.

En wat bleek? De Womanizer Duo werkt met de “Smart Silence” technologie. Dat wil zeggen dat het speeltje gewoon niets doet als het niet in aanraking komt met je huid. Het zuigende deeltje dan toch. Dat is wel even zoeken als je dat niet verwacht! Het is wel erg handig als je je toy graag even aan de kant legt tussendoor. Dan heb je niet de hele tijd dat toch wel behoorlijk irritante geluid!.

Goed: je duwt dus langs de achterkant van de Duo op de Power knop. Dan gaat er een lichtje branden in het zuigende stukje van de Duo. Ook dat duurde even voor ik dat door had… Handleidingen lezen, Juffrouw Poppie! Dan gaat het speeltje dus pas aan als je het luchtdrukstukje aanraakt. Het werkt behoorlijk goed! Door een combinatie van 2 andere knoppen kan je dat trouwens afzetten, zodat het speeltje echt non-stop werkt. 

En dan: je hebt twee knoppen voor het luchtdruk-deel en drie voor het vibratie-stuk. Het luchtdruk-deel is aangeduid met een luidspreker-achtig symbool. Duw je op dat knopje, dan gaat het zuigende stukje steeds harder. Duw je op de min die met dat knopje verbonden is: uiteraard ja, dan gaat hij zachter. 

Het vibratie-deel is dan weer aangeduid met een soort staaf met golfjes errond. Dat knopje is voor harder, het minnetje voor zachter. En dan heb je nog een 3e knop, met de bolletjes. Dat is om de vibratie van patroon te laten veranderen. Ben je nog mee? 😀

Het zijn wel echt heel erg veel knopjes. Erg handig, maar ook een beetje vervelend. Ik voel echt niet op welke knop ik aan het duwen ben. Allez, natuurlijk voel ik het uiteindelijk wel op een andere manier, maar als je bewust harder of zachter wil zetten is dat niet altijd even handig. Volgens mij hadden ze dat kunnen oplossen door de knopjes iets uitgesprokener te maken. Maar eerlijk: het is ook maar een heel klein minpuntje.

De test van de Womanizer Duo

Eerste poging

Wie mij volgt, weet al behoorlijk veel over mij! 🙂 Zo weet je dan dat ik luchtdruk algemeen maar niets vind, maar je weet ook dat ik alles meerder keren test. Dat was bij deze Womanizer Duo niet anders! Al was het deze keer met veel plezier.

Ik weet niet of het aan mij lag (er zijn zo van die dagen dat je er gewoon meer zin in hebt dan anders), maar het was meteen raak met deze Duo. Ik had eigenlijk absoluut niet lang nodig. De vibrator zat precies goed en kwam zalig tegen mijn G-spot. De luchtdruk voelde goed en niet overdreven hard. Ik kon het speeltje ook wat in en uit bewegen, waardoor mijn G-spot echt heel goed gestimuleerd werd. Zalig gewoon! 

Al bij een paar andere luchtdrukspeeltjes viel me op dat de combinatie met een vibrator inwendig en dus dat luchtdrukspeeltje tegen mijn clitoris me wat beter beviel. Ik kan dus niet anders dan concluderen dat dit echt een ideaal speeltje is voor mij. Misschien ook wel omdat het me een beetje kan helpen wennen aan het gevoel van die luchtdruk.

Ik heb er ook al over nagedacht over in hoeverre die luchtdruk me effectief naar een orgasme bracht, of dat het de vibrator was. Maar ik kom over het algemeen niet makkelijk klaar van enkel inwendige stimulans, dus volgens mij zal het toch wel degelijk ook de luchtdruk geweest zijn. 

Tijd voor nog meer testen!

Ok, ik doe dus nog een 2e poging. Een beetje met de angst dat ik het deze keer niet meer fijn zou vinden.
Maar niets is minder waar! Zelfs zonder degelijke opwarming (maar dus wel met genoeg waterbasis glijmiddel), heb ik met deze Womanizer Duo binnen de paar minuten echt een mindblowing orgasme… Wauw! Ik begin ineens te begrijpen waarom iedereen zo enthousiast is over die luchtdruk speeltjes. Ik had gewoon een afleiding nodig van dat intense gevoel op mijn clitoris dat je krijgt van het luchdruk-stukje. En dat werkt dus perfect door te combineren met interne en goed gerichte vibraties. 

Ok ja, ik vind dit ook echt een mega groot speeltje. Om eerlijk te zijn vind ik het er niet zo geel erg geweldig uitzien, al vind ik het wel heel stijlvol. Maar dit is echt 1 van de beste toys die ik ooit gehad heb. Deze vliegt meteen bij mijn favorieten. Ik ben nog maar zelden zó van in het begin enthousiast geweest als met deze Duo. En dat wil al wel wat zeggen, na een jaar vol testen…

Dit is ook zo’n toy waarbij ik makkelijk nog voor een 2e orgasme kan gaan. Dat is niet altijd even makkelijk, met mijn lichaam, maar met deze Womanizer Duo lukt het dus perfect. Ik zet dan alles even een beetje minder hard (dat is soms wel wat zoeken, met al die knopjes) en dan langzaam terug opbouwen. 

Er zit ook altijd nog een 2e “tuutje” bij de Womanizer speeltjes. Een kleiner model, waarbij de afstand tot je clitoris dus minder groot is en naar mijn gevoel ook intenser. Maar het leuke is dat het de womanizer speeltjes dus NOG toegankelijker maakt voor iedereen. Want de kans is groter dat 1 van de 2 modellen je beter ligt. In mijn geval dus het hogere tuutje 🙂

Conslusie

Ja, ik denk niet dat ik hier nog veel moet concluderen. 😀
De Womanizer Duo is echt een super fantastische toy. Het is naar mijn gevoel echt de moeite om hiervoor te sparen of om eens wat meer geld uit te geven. “Wauw” is alles wat ik erover kan zeggen. 

Als ik Womanizer enkele tips zou mogen geven, dan zou ik vooral vragen om de knoppen ietsje “voelbaarder” te maken. Zodat ze ook makkelijk te vinden zijn als je het speeltje aan het gebruiken bent. Maar ik ga er verder ook wel vanuit dat de knoppen wel wennen na veelvuldig gebruik. 

Je kan de Womanizer Duo kopen bij Bol voor €199.
Ze hebben hem uiteraard ook bij Euphoria, Easytoys en Loveware!

6 thoughts on “Sextoy Review: Womanizer Duo. Een nieuwe favoriet!

 1. Natuurlijk wil ik meedoen aan deze win actie! Ik ben helemaal zot van luchtdruk speeltjes. Zelf heb ik de satisfyer pro 2. Heb
  hem vorig jaar op de erotica beurs in mechelen gekocht. Ben er heel tevreden van.
  Ikzelf gebruik deze bijna dagelijk. En ook samen met mijn vriend.
  Bij mij duurt het lang voor ik klaarkom, maar met deze is het binnennde 5min geflikt.
  Normaal kan ik ook maar 1x klaarkomen, maar met de satisfyer pro lukt het meerdere keren. Zelfs tot 7keer! Waaaauw!
  Ik ben niet zo voor dildo’s enz in mij te brengen. Vind het wel is leuk, maar zal er nooit van klaar komen.
  Mijn vriend speelt wel graag bij mij met dildo’s. Maar zelf zou ik nooit een dildo gebruiken bij mezelf.
  Ik twijfel enorm om deze te kopen, doordat je het ook moet inbrengen. Maar door het lezen van deze revieuw van u, twijfel ik ng meer.

  1. Het is echt een super speeltje! Ook ik heb soms moeite met klaarkomen, maar het gaat gelukkig ook niet om hoe snel je dat kan 🙂 Luchtdruk is algemeen weer minder mijn ding, maar deze is echt wonderlijk 😀

 2. Ik ben aan het sparen voor deze, het duo verhaal en de gspot… ja hoor, wil ik graag gaan gebruiken in mijn sub. Kijken of ik haar kan laten spuiten met een gspot vibrator+.

  1. Echt een super speeltje dit! Als je echt een G-spot speeltje wil, is de Njoy uiteraard nog een betere aanrader. Maar met deze heb je natuurlijk 2 kantjes he 🙂

 3. Wow! Deze toy lijkt mij echt geweldig! Zelf heb ik de womanizer Pro, maar begin zelf ook heel benieuwd te worden om de womanizer duo aan te kopen!
  Zeker n’a deze oprechte en positieve ervaring is het een extra stimulant om hem aan te kopen, en uit te testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *