Sekstoy Review: We-Vibe Tango. Krachtige heerlijke Bullet!

Ik kreeg onlangs een mega pakket toegestuurd van WOW, het bedrijf achter Womanizer en We-Vibe. In dat pakket zat letterlijk alles waar ik naar gevraagd had: wat een droom!
De review van de Womanizer Duo staat intussen al even online, net als die van de We-Vibe Melt. En nu kan ik niet wachten om je te vertellen over deze We-Vibe Tango!

De We-Vibe Tango is een Bullet Vibrator die echt al super lang bestaat. Onlangs kreeg de Tango wel een update, maar over het algemeen is het nog steeds hetzelfde speeltjes als ervoor. Er zijn enorm veel mensen echt heel enthousiast hier over. Maar het is zo’n toy die mij persoonlijk gewoon niet meteen zou aanspreken.
Het lijkt namelijk zo’n hard en simpel speeltje. Maar ik was dus wel heel erg benieuwd waarom nét dit speeltje zo geweldig is voor veel andere lichamen. 

En laat ik alvast zeggen dat ik erg aangenaam verrast ben!

De verpakking van de We-Vibe Melt
Kijk wat een mooi doosje!

De verpakking van de We-Vibe Tango

Zoals alle verpakkingen van We-Vibe, ziet ook de verpakking van de Tango er heel mooi uit. Het is een klein, bescheiden doosje, met aan de buitenkant een tekening van de Tango zelf. Ik zeg bewust “tekening”, want het is geen foto, zoals meestal het geval is. Binnenin het doosje vind je dan de Tango onder een plastieken doorkijkglaasje, in karton met nog een verhard stukje.

Een nadeel aan de We-Vibe verpakkingen, naar mijn bescheiden mening, is dat ze zo moeilijk zijn om open te doen. Dat plastieken doorkijkding krijg je er echt zó moeilijk uit. Eens ik mijn foto’s getrokken heb, gooi ik dat dan ook zo snel mogelijk weg!
En onderin heb je dan nog een kartonnen onderstukje, met daarin de laadkabel, een simpel zakje glijmiddel, een simpel zakje en een handleiding. Basic, maar helemaal ok.

En verder moet ik ook echt niet helemaal klagen over deze verpakking. Buiten dat plastieken doorkijkglaasje is het echt een heel mooie en fijne verpakking!

Opladen

De Tango opladen gaat heel makkelijk: je klikt het grotere blokje op het USB-kabeltje. Op dat laadblokje heb je 2 magnetische bolletjes. Die kan je dan weer makkelijk op de achterkant van de Tango klikken. Het is iets omslachtiger dan sommige andere oplaadsystemen, maar het is tegelijk ook heel erg logisch als je de Tango zelf bekijkt. Het speeltje is hierdoor helemaal waterdicht, de knop is makkelijk bereikbaar en het design blijft glad en prachtig!

Met materiaal van de Tango

De Tango is niet gemaakt van silicone, zoals veel andere speeltjes, maar wel van ABS-plastic. Een volledig veilig materiaal, dat heel glad en hard aanvoelt. Het voordeel van ABS is dat het dus erg glad is en niet zoals silicone een beetje tegenwerkt. En je kan er ook silicone glijmiddel op gebruiken, al raden ze dat af bij We-Vibe zelf. Persoonlijk vind ik dat echt een super groot voordeel, want ik hou van silicone! 🙂

Knopje

De Tango heeft maar 1 knopje: helemaal onderaan aan het speeltje. Dat knopje geeft licht en begint te pinken als de Tango bijna plat is. Het is niet nodig om een lichtgevende knop te hebben bij een speeltje zoals de Tango: je kan het knopje echt niet missen en geloof me, je weet echt heel zeker wanneer de Tango aanstaat!

Met het knopje zap je door de 8 snelheden van de Tango: 4 rechtlijnige snelheden en 4 patronen. Je kan de Tango makkelijk tussen een paar vingers vasthouden en je duim op het knopje laten rusten. Heel handig. Om het speeltje aan te zetten, duw je gewoon op het knopje. Om het weer uit te zetten, druk je iets langer op het knopje. Als je langer op het knopje duwt als de Tango uit staat en je duwt daarna nog eens kort, dan ga je meteen naar de patronen en sla je de rechtlijnige vibraties dus over. 

Normaal ben ik absoluut voorstander van meerdere knopjes, maar bij deze Tango vind ik het eigenlijk prima dat het maar 1 knopje is. Het werkt erg makkelijk en intuïtief. 

De We-Vibe Tango

De test

Dit is weer zo’n speeltje waar ik relatief nerveus over was. Ik hoor er dus super veel positieve dingen over, maar de vibraties zijn zó krachtig! En intussen weet ik al dat dat gewoon niet altijd mijn ding is. 
Op het moment dat ik de We-Vibe Tango aan zet, voel ik wel meteen hoe diep de vibraties gaan. De Tango trilt bijna uit mijn handen! 

Met een bang hartje begin ik dus met testen. Eerst een beetje opwarmen, wat eigenlijk prima kan met de Tango zelf. Gewoon over je lichaam laten glijden zonder aan te zetten, of op de zachtste stand. Of zelfs door je kleding heen. Je voelt de vibratie echt door je hele lichaam gaan. 

Ik kan er eigenlijk zelfs een orgasme mee krijgen zonder mijn clitoris exact aan te raken, het gaat zo ongelooflijk diep! 

Je hoort het al: deze test was een succes. Je kan met de Tango exact richten welk deel van je lichaam je wil stimuleren. Je kan het speeltje doorgeven aan je partner en samen genieten van een heerlijke stimulans. Voor mij persoonlijk is standje 1 zo wel ongeveer goed, al de rest gaat wel wat hard. Tenzij ik al een orgasme gehad heb, dan zijn de harder standen wel echt ideaal! 😀 

2e poging (en nog wel enkele meer)

De Tango werd al snel een speeltje dat ik overal mee naartoe nam! Het is handige, klein, waterdicht en zoals ik al zei, erg krachtig. Als ik voor een 2e orgasme wil gaan, dan neem ik er makkelijk de Tango bij. Door de diepte en de kracht, kan die makkelijk mijn clitoris naar een volgend hoogtepunt brengen (liefst in combinatie met een goeie dildo). 

Qua voorspel vind ik het leuk om de Tango gewoon tussen mijn benen te steken terwijl ik mijn kleding nog aan heb, op standje 1 🙂 De diepe vibratie trekt door heel mijn lichaam en dat voelt gewoon zalig. 

Ook om samen te gebruiken vind ik het een heel fijn speeltje. De vibraties helpen me over de grens van het orgasme als het even wat minder makkelijk naar boven komt. En het blijft heerlijk om er mijn hele lichaam mee te strelen. 

Conclusie

Dit is echt 1 van de beste (de beste zelfs eigenlijk gewoon) bullet vibrator die ik ooit getest heb. De vibraties zijn heerlijk diep en het speeltje licht makkelijk in de hand. Daarnaast hou ik blijkbaar echt wel van gladde materialen. 

Ben je geen fan van krachtige vibrators? Dat snap ik, ik ook niet altijd. Als eerste vibrator zou ik deze dus niet echt aanraden. Maar als je al wel wat speeltjes hebt en je bent op zoek naar een heerlijke diepe PinPoint vibrator (waar je dus heel gericht mee kan werken), wauw, dan is deze Tango zeker iets voor jou! 

Je koopt de Tango voor €79 bij Euphoria of Easytoys!

4 thoughts on “Sekstoy Review: We-Vibe Tango. Krachtige heerlijke Bullet!

 1. Toppertje he😁! Ik moet wel zeggen… De nieuwe tango’s gaan naar mijn gevoel iets te hard… Stand 1 is ook al genoeg voor mij, terwijl bij de vroegere generatie van Tango die iets aangenamer aanvoelen… Minder prangend.

  1. Ik heb de vorige nooit kunnen proberen, dus kan helaas niet vergelijken 🙂 Ze gaan inderdaad wel erg hard ja. Maar de vibratie is over het algemeen wel zalig diep, vind ik!

 2. Hallo, ik ben benieuwd naar hoe de trillingen van de Palmpower pocket vergelijken met de Tango (en eventueel de originele palmpower) … En dan voornamelijk niet hoe sterk de trillingen gaan, maar hoe “rumbly” de trillingen zijn. Dankjewel!

  1. Hoi Lilly!
   De Palm Power Pocket en de Palm Power zijn naar mijn gevoel eerder aan de “scherpe” kant. Vind het altijd moeilijk om trillingen echt uit te leggen aan de hand van woorden. De Tango gaat veel dieper, heeft die scherpe hoek niet, om het zo te zeggen. De Tango voel ik echt door mijn lichaam gaan, al van op de zachtste stand. Zowel de Palmpower Pocket als de gewone hebben dat niet voor mij.
   Als je op zoek bent naar super diep en Rumbly, zou ik eerder voor de Tango dan 1 van de andere 2 gaan.
   Stuur me gerust een berichtje via mijn contact-pagina als je nog meer uitleg wil!
   (en als je me een plezier wil doen, vind ik het wel fijn als je je nieuwe aankoop doet via 1 van de linkjes op mijn site ;))
   Groetjes!
   Miss Poppie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *