Sextoy Review: Sensual Glass Nikita

Dit is een dildo die echt al een hele tijd super hard mijn ogen uit steekt! Die kleuren, die veranderlijkheid,… Ik hou ervan! Dus toen ik van Euphoria de vraag kreeg of ik nog eens iets voor hen wilde testen, besloot ik om voor deze Sensual Glass Nikita te gaan. Ik kreeg hem meteen toegestuurd. 

Ik ben fan van glazen dildo’s. Glas heeft tegelijkertijd de eigenschap om een hard materiaal te zijn, maar toch zacht aan te voelen. Het is koud, maar ook super snel warm. Makkelijk in gebruik, makkelijk om te reinigen, hard genoeg om de juiste plekjes te raken,… Ik kan er weinig slecht over zeggen. Het enige wat ik soms wat moeilijker vind voor mijn lichaam, is dat de ribbels ook wel echt stevig voelbaar zijn. Daar is mijn lichaam niet altijd even blij mee. Maar verder is het eigenlijk altijd vrij snel raak. 

Voordelen aan glas?
Je kan het opwarmen in warm water, afkoelen in de koelkast of diepvries, je mag er alle soorten glijmiddelen op gebruiken, het materiaal is niet poreus of gevaarlijk voor je lichaam, makkelijk te reinigen,… Jep, er zijn echt ongelooflijk veel voordelen!

Nadelen? 
Als je ze laat vallen, kan het zijn dat een glazen dildo breekt. Het materiaal stevig genoeg om tegen een serieuze stoot te kunnen, zo gaan ze bijvoorbeeld zelden stuk als je ze laat vallen op bijvoorbeeld laminaat of tapijt. Maar op tegels of beton heb je echt weinig kans op overleven. 
Maar geen zorgen! Bij gebruik kunnen glazen speeltjes écht niet stuk gaan!

Details

Omdat glas zo’n gevoelig materiaal is, vind ik het altijd fijn als een glazen speeltje in een stevige doos zit. Dat is bij Sensual Glass ook zeker het geval. De dildo zit in een schuimlaagje en ook nog eens een buybbelplastiek in de doos. Extra veilig dus!

Bij glas heb ik ook neiging om mijn speeltjes erna in hun doosje te blijven bewaren, maar daarvoor vind ik deze verpakkingen dan weer niet mooi genoeg. De doos is vierkantig met het speeltje er in het groot op. De look doet nogal ouderwets aan. Geen ramp, dan gooi ik de doos wel gewoon weg! 😀

Verder valt er eigenlijk weinig over te zeggen. Reinigen van glas is super makkelijk. Zelf doe ik dat altijd met een zachte zeepvrije zeep en wat water. Meer over het reinigen van speeltjes lees je trouwens hier.

De Test

Zoals gezegd heeft deze Nikita eerder stevige ribbels, een behoorlijke kromming en bovenaan een bol. Daarnaast loopt er ook een ribbel-spiraal overheen en hoewel die ribbels mij altijd heel erg aanspreken, weet ik dat dat in mijn vagina nogal snel pijn durft te doen.
Dus ik begin aan mijn test-werk met veel (silicone) glijmiddel bij de hand. Pjur Woman is nog steeds een favorietje.

Het koude gevoel is eerst wat overweldigend, maar eens de dildo wat opwarmt door de warmte van mijn lichaam, voel ik alles heel goed. 

De ribbels zijn aanwezig, maar zeker niet pijnlijk. Doordat de kop van de Nikita wat breder is, vind ik het zelf wel fijner om hem niet volledig in en uit te laten glijden, maar eerder inwendig wat meer op de G-spot te focussen. Dat lukt door de bochten van het speeltje eigenlijk verrassend goed. En omdat de kop dus wat breder is, raak ik mijn G-spot ook wat makkelijker. Die is namelijk soms een beetje zoek, maar dus niet met deze dildo. 😉

Door de bredere basis van de Nikita, kan je het speeltje ook anaal gebruiken, mocht je dat willen. Voor mijn lichaam is dat net een beetje té en ik heb dus ook besloten om dat niet uit te testen. Maar het is zeker leuk dat er opties zijn en de dildo dus makkelijk bruikbaar is voor meerdere lichamen. Daarnaast zorgt de bredere onderkant er ook voor dat je de Nikita makkelijk kan vasthouden als je handen bijvoorbeeld vol glijmiddel hangen.

Conclusie

De Sensuall Glass Nikita is een hele mooie dildo die wel wat tot de verbeelding spreekt. Ook qua gebruik is het eigenlijk een heel handig speeltje. De ribbels zijn zeker voelbaar, maar voor de gevoeligere mensen ook niet té aanwezig. De kop is breed genoeg om vrij makkelijk de G-spot te stimuleren. En wauw! Wat is het een ongelooflijk mooie dildo!

Je koopt de Sensual Glass Nikita bij Euphoria voor €39,90

Euphoria bestaat in februari 5 jaar en ze hebben enkele leuke acties momenteel!
Zo kan je elke week een aankoopbon van €50 winnen als je die week iets aangekocht hebt. Ideaal om nu je aankopen te doen dus!

One thought on “Sextoy Review: Sensual Glass Nikita

  1. Echt een aanrader voor degene die hem nog niet hebben.
    Glas is geweldig en deze is ook nog eens supermooi. Ik vind hem in het echt zelfs mooier dan op alle foto’s die ik al ben tegen gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *