Sextoy Review: Palm Power Extreme

Bij Euphoria vroegen ze of ik nog eens enkele dingen wilde testen voor hen. Na wat zoeken (want ik heb intussen al wel wat liggen 😀 ), besloot ik voor deze Palm Power Extreme te gaan!
Ik testte al eerder de gewone Palm Power en ook de mini versie, maar mijn ervaring met grotere Wand-Vibrators is de laatste tijd zo goed, dat ik deze ook echt heel graag wilde proberen. Niet veel later lag er een doos op mij te wachten thuis met deze Extreme erin en ook nog enkele andere dingen. Super leuk!

De Palm Power Extreme is dus de grootste variant van Wand-Vibrators van Palm Power. Door het gebogen model zou de toy makkelijker overal moeten bijkunnen en wat handiger te bedienen zijn. Ik ben benieuwd!

Details

De Palm Power Extreem zit in een stijlvolle zwart met zilveren verpakking. Door het doorkijkglas zie je de Extreme goed zitten, zodat je ook meteen een idee krijgt van de grootte van de toy. Op de achterkant van de verpakking krijg je heel wat informatie. 

De kleinere Palm Power wand die ik getest heb werkte met een kabel, deze Extreme is oplaadbaar. Ik word ook enorm bij van deze kabel, want dit is echt een vrij standaard USB-kabeltje, waar je ook andere dingen mee kunt opladen. Ik zou echt willen dat alles op deze wereld gewoon met hetzelfde systeem zou werken! 

Nadeel aan die kabel is dan wel weer dat het echt gewoon een “gat” in de onderkant van de wand is. En daardoor is die dus ook niet waterdicht.
Op de verpakking staat “water resistent”, maar dat geldt dus enkel voor de buitenste wand van het speeltje.

Reinigen doe je dus ook best gewoon met een vochtige doek of door enkel de kop van de Extreme onder de kraan te houden. Beetje jammer, maar geen ramp. 🙂

Knopjes

De Palm Power Extreme heeft 2 knopjes. Met de bovenste zet je de toy aan of uit, met de onderste ga je door de standjes. En als je langer op de onderste knop drukt, kan je de intensiteit van die standjes aanpassen.

Zo begint de Extreme altijd op de gewone bzzzzzz vibratie, die je dan harder kunt zetten door langer op de onderste knop te blijven drukken. Wil je een ander standje? Dan druk je kort. En als je dan weer langer drukt, kan dat ander standje ook weer harder.

De Test

Ik heb het de laatste tijd dus echt wel voor Wand-Vibrators. De kracht is vaak wat veel voor mij, maar dat is ook net een voordeel: zo kan je het speeltje ook door je kledij gebruiken bijvoorbeeld. Of echt met andere “laagjes” werken. 

Eerst wil ik graag even iets zeggen over hoe handig je deze Palm Power Extreme kunt vasthouden. Hier is echt over nagedacht! De meeste Wand Vibrators zijn best groot (toch als je een goeie wilt :)) en dat zorgt al wel eens voor problemen als je ze bijvoorbeeld onder je donsdeken wil gebruiken of in bepaalde posities. De Extreme is dus niet recht. En dat schuine handvat is gewoon echt veel logischer! Hierdoor past de Wand plots wel overal tussen!
Zelf zou ik de knopjes wel nog op het einde van het handvat geplaatst hebben. Nu zitten ze eigenlijk ergens waar je hand dus niet zit. En dat kan lastig zijn. Maar is ook meer een detail. 🙂

Als ik de Extreme een eerste keer aanzet schrik ik al meteen van de kracht. Hier is geen “zacht beginnen” aan, zeg maar, het is meteen vollenbak. De vibratie leek me in eerste instantie wel vrij diep, dieper dan de kleinere Palm Power. Maar dat bleek tijdens het testen toch wat tegen te slaan. Voor mij dan, want er zijn lichamen die die scherpere vibratie net geweldig vinden. 

Wat wel opvalt is dat de vibratie wat dieper aanvoelt als ik de Palm Power Extreme wat meer tegen mijn lichaam aan druk. En dat voelt voor mij echt een pak beter aan. Echt rechtstreeks tegen mijn clitoris is wel net iets te intens voor mij, dus ik zal hier steeds een laagje proberen tussen te houden.
En als ik de toy net iets te lang gebruik, dan tintelt alles ook wat na. Alsof ik een klein beetje ongevoelig ben geworden, mijn clit wat té lang heb gebruikt. 

2e poging

Bij een 2e keer testen ontdek ik dat de Extreme toch zachter kan! Niet zo super veel, maar een klein beetje is in dit geval al genoeg. Je klikt het speeltje aan en dan klik je langer op de onderste knop. Hiermee zet je de toy normaal geleidelijk aan harder, maar eerst gaat ie dus even nog wat zachter. Jeej!

Die net iets zachtere vibratie doet het dus wel voor mij. Dat in combinatie met een speeltje (of partner ;)) inwendig voelt echt super!

Massage

Op de verpakking wordt deze Palm Power Extreme uitgebreid besproken als massage-apparaat. Ik kon niet anders dan dit dus ook testen. En gelijk hebben ze, want dat voelt zalig! Daar mag de Extreme dan uiteraard ook zeker wat harder gaan, dus fijn dat die power er is.

Er zijn Wand-Vibrators met diepere trillingen, absoluut. En die trillingen trekken naar mijn gevoel nog net iets beter helemaal door tot in mijn spieren. Maar wat de Extreme mist aan diepte, maakt de toy zeker goed aan kracht. En handigheid in gebruik! Al raak je door het gebogen handvast misschien ietsjes lastiger overal aan. Details, alweer. 🙂

Conclusie

Is de Palm Power Extreme de beste Wand-Vibrator die ik ook gebruikt heb? Nope, dat zeker niet. Maar behoort hij tot de betere Wands en zou ik hem aanraden? Jep, dat zeker wel! 😀 

De vibraties zijn wat scherper dan waar mijn persoonlijke voorkeur ligt, maar de toy is echt heel krachtig en super handig in gebruik. Ik kan ook best wel wennen aan deze soort vibraties, dus ik kan me zeker voorstellen dat verschillende lichamen dit wél heel erg fijn kunnen vinden. 

De Palm Power Extreme lijkt me ideaal als je op zoek bent naar een super krachtige Wand-Vibrator die ook niet té groot is en makkelijk in de hand ligt. Als je van hele diepe, rubly trillingen houdt, zou ik deze misschien maar niet aanraden. Maar als je voor heel krachtig wil gaan, dan zit je hier zeker goed!

Je koopt de Palm Power Extreme bij Euphoria voor €115. (ze hebben hem in het roos of in het zwart!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *