Sextoy Review: Palm Power Pocket Wand

Kleine speeltjes. Ze zijn meestal niet mijn ding. 🙂 Waarom? Omdat ze heel erg direct zijn. Je plaatst ze meestal op 1 specifiek deel van je lichaam (de clitoris bijvoorbeeld). Maar toen ik deze Palm Power Pocket Wand kreeg, was ik toch heel erg nieuwsgierig! Ik heb er namelijk al heel wat leuke dingen over gelezen.

Deze Palm Power Pocket Wand is een mini wandje. En dat klopt echt! Kijk nu hoe schattig! Het speeltje heeft helemaal de vorm van een grotere Wand, maar in een veel kleiner formaat. Echt meeneembaar en super handig! 

De verpakking van de Palm Power Pocket Wand.
Basic maar propere verpakking.

De verpakking

Over de verpakking valt eigenlijk weinig te zeggen. Helemaal gemaakt uit doorzichtige plastiek, dus je ziet heel goed wat je koopt. Alles wat het speeltje is en kan en doet staat er goed op aangegeven. Prima gedaan dus.

In de verpakking vind je de Palm Power Pocket Wand, een oplaadkabeltje, handleiding en ook een silicone zakje om het speeltje in te bewaren.

Over dat laatste wil ik wel even iets zeggen! Een opbergzakje is tegenwoordig redelijk standaard bij speeltjes. Meestal krijg je dan gewoon zo’n fluwelen zakje om je speeltje in te bewaren. Handig om ze van je andere speeltjes weg te houden, maar veel meer ook niet. Dit silicone tasje is wel iets anders. Het is echt mooi gemaakt, het speeltje past er prima in en je hebt ook echt het gevoel dat je hierin je toy veilig mee kan nemen. Heel leuk dus!

Het opbergtasje van de Palm Power Pocket Wand is handig en gemaakt van silicone.
Palm Power Pocket Wand met Siliconen tasje

Opladen

Je kan de Palm Power Pocket Wand opladen door de kabel onderaan in het speeltje te duwen.
Heel gemakkelijk, want het is echt een groot gat. 😀 De andere kant is gewoon een USB kabeltje. Zoals met quasi alle speeltjes tegenwoordig. 

Het opladen van deze Mini Wand ging echt belachelijk snel! Ik had hem nog maar net aangehangen (of zo leek het toch) en het speeltje was al opgeladen! Handig!

Proper maken

Een redelijk stevig nadeel aan de Pocket Wand, is dat het speeltje niet waterdicht is. Dat is wel jammer, want dan kan je het dus niet in de douche of in bad ofzo gebruiken. Ook om proper te maken is het wel handiger als je speeltjes waterdicht zijn. Maar het is natuurlijk niet onoverkomelijk.

Bovendien heeft Palm Power wel aan zo goed als alles gedacht: je kan het bovenste siliconen omhulsel er af halen en ook de onderste ring (waarmee je het mini speeltje beter kan vasthouden), is verwijderbaar. Die delen zijn uiteraard wel volledig waterdicht en kan je dus gewoon reinigen onder te kraan. Voor de rest raad ik een toy cleaner aan en een propere doek. Handig en sowieso volledig schoon 🙂

Knopje

Deze Palm Power Pocket Wand heeft 1 knopje. Vind ik op zich nog wel ok aan zo’n klein speeltje. Anders dan bij de grote zus, werkt deze mini Wand wel in stapjes. Bij de grotere versie duw je langer op de knop om steeds harder en harder te gaan. Dat zorgde bij mij voor behoorlijk wat gevloek. Gewoon in stapjes heb ik dus liever.

De Pocket Wand heeft 7 standjes: 4 gewoon rechtlijnige vibraties, 3 verschillende patroontjes. Ik heb het in de meeste gevallen gewoon het meest voor de rechtlijnige standjes.
Maar bij deze mini Wand had ik eerst de review van TessTesst gelezen en zij was zo enthousiast over 1 van de standjes, dat ik het ook even extra gaan testen ben. En wauw! Het standje dat zacht begint en dan oploopt naar hard om dan terug bij zacht te beginnen is inderdaad geweldig! En anders dan Tess, krijg ik van dat standje wel degelijk een reuze goed orgasme. Mijn lichaam vind het blijkbaar wel fijn om telkens terug met zachter te beginnen. Alsof je je orgasme langzaam laat opbouwen met telkens een kleine terugval.

De test van de Palm Power Pocket Wand

Welja, ik gaf het misschien al een beetje weg in het vorige hoofdstukje, maar dit vibratortje is dus best wel een heel ok ding!

De vibraties zijn krachtig en behoorlijk diep.
Ok, het is geen reuze grote en hyper krachtige en diepe wand vibrator, die zijn uiteraard nog anders en beter. Ofja, gewoon anders. Maar het is wel een hele goede vibrator. Ik weet niet zeker of ik het nog echt een wand zou noemen, als je het speeltje zo klein maakt. Bullet ofzo zou ook wel kunnen, want daar lijkt het wel wat op. Alleen dan iets minder gepunteerd op de clitoris. 

Beetje glijmiddel op het kapje en dan tegen je clitoris. Het was wel even wat zoeken, want ik vind het toch wel behoorlijk directe stimulans. Ik hou er meer van om mijn hele vulva te kunnen stimuleren. Maar eens ik een leuke snelheid gevonden had, voelde het echt wel heel aangenaam. De combinatie met een leuke dildo maakt het voor mij echt compleet.
Ja, dit is echt een heel fijn speeltje. 

Voor de kracht die het speeltje heeft, is het ook echt behoorlijk stil. Het enige nadeel aan het speeltje voor mij, is dat het niet waterdicht is. Ik hou wel van wat Me-Time in bad, bijvoorbeeld. En dat kan hier dus niet mee. Zonde. 

Dit is de grotere Palm Power Wand en daarnaast de kleinere Palm Power Pocket Wand
De Palm Power vs de Palm Power Pocket Wand

Met partner

Ook met partner vind ik de Palm Power Pocket Wand een leuk speeltje. Het is klein en past dus makkelijk tussen lichamen. Het schrikt ook niet snel af en je kan het makkelijk aan je partner doorgeven. Het is ook zeker krachtig genoeg om je tot een orgasme te helpen bij bevoordeeld penetratie.

Het is ook een heel leuk en handig ding om mee te nemen (mede door het geweldige zakje). Dus als je eens een leuk intiem moment wilt met je partner (of iemand anders) op locatie, dan kan dat dus lekker subtiel met de Pocket Wand! 

Conclusie

Dit is een heel leuk speeltje!
Voor mensen die op zoek zijn naar een eerste vibrator, want het is een klein en krachtig ding. Ook voor mensen die op zoek zijn naar eens iets anders, iets om mee te nemen, iets kleins om elkaar mee te plagen, …

Je koopt de Palm Power Pocket Wand vanaf €23,95 bij Bol.

One thought on “Sextoy Review: Palm Power Pocket Wand

  1. Hey Miss Poppie
    Ik vind de Pocket Wand ook een heel leuk speeltje, zeker ook dat patroontje waar je het over had. Maar toch vind ik het niet altijd makkelijk om tot een orgasme te komen met dit speeltje. Misschien ben ik wel meer voor de pinpoint-stimulatie? Ik moet alles nog ontdekken als toy newbie ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *