Sextoy Review: Palm Power Wand, fijn maar krachtig!

De Palm Power Wand stond al een hele tijd op mijn lijstje. Het is een model dat je veel ziet en waar veel mensen echt wel heel blij mee zijn. Ik was dus meteen heel enthousiast toen ik de Palm Power Wand kreeg tijdens een tripje Amsterdam!

En Start! 

Terug aangekomen in onze BnB pak ik meteen alles uit. Wat ik niet meteen kan gebruiken, kan ik op z’n minst al beginnen opladen, niet? 😀 Dus ik hang de PalmPower aan de stroom (net als de Svakom Cici) en kruip in bed bij die man van mij. Morgen zal alles wel geladen zijn. Yesss!

Of ook niet. Want als ik deze Palm Power Wand van z’n kabel aftrek doet ie het niet meer. Tijd voor de handleiding dan maar.
En oh! Wat ben ik dom soms! Dit is uiteraard helemaal geen herlaadbare toy! Oh my! Ik wist niet eens dat ze dat nog maakten! Tenzij voor de erg krachtige wand vibrators. 
En deze kleine wand is zo klein, heeft die dat dan wel nodig? Wat een ongelooflijke verrassing (voor deze blondie).

Er is trouwens ook een herlaadbare versie op de markt van deze Palm Power Wand.  Maar ik heb intussen ook al wel begrepen waarom wand vibrators vaak nog met kabel worden gemaakt. Ze zijn om te beginnen meestal nog steeds iets krachtiger met kabel dan zonder. De batterij is ook nooit plat (een vibrator die plat gaat terwijl je er mee bezig bent is echt vreeeeselijk!). En ze verliezen hun kracht niet als de batterij wat minder opgeladen is (wat ook echt wel veel vibrators hebben). 

Het doosje van de Palm Power Wand
Eenvoudig doosje

De verpakking

Het “doosje” is een volledige doorzichtige plastieken box. Ik ben algemeen niet de meest ecologische persoon, maar zelfs ik denk ik dit geval een paar keer na over of het niet ecologischer kan. Sowieso wel. Maar goed: plastiek dus. Het doosje op zich ziet er wel proper uit. Je ziet het speeltje ook erg goed zitten, wat wel handig is als je iets wil kopen. 🙂

Binnenin het doosje zit de Palm Power in een extra plastieken binnenstukje. Daaronder zit dan weer een klein kartonnen doosje met daarin de kabel en de handleiding (die ik dus al nodig had).
Vrij beperkt allemaal en ook wel erg proper. 

Knopjes

De Palm Power Wand heeft maar 1 knop. En ook maar 1 soort vibratie: een rechtlijnige. Dus gewoon zonder intervallen of patroontjes. Dat op zich is echt helemaal prima: de meeste vrouwen zijn namelijk meer te vinden voor zo’n rechtlijnige vibratie dan voor patroontjes. 

Zo ziet de Palm Power Wand eruit! Er is 1 knopje om de vibratie mee te bedienen.

Maar wat ik echt vreselijk vind, is het systeem van die 1e knop. 
Als je erop duwt, dan zet je de Palm Power Wand aan. Blijf je duwen, dan gaat hij steeds harder en harder tot je op het hardste bent. Duw je nog eens, dan zet je de vibrator uit. 
En daar zit hem dus het probleem… 

Stel je voor: je bent rustig aan het genieten van je vibrator op een niet al te harde stand en je denkt: “ok, fijn, het gaat hier goed, ik ga hem een beetje harder zetten”. 
Je duwt op de knop en je vibrator gaat uit.
“Verdomme” denk je dan.
Dus je duwt je vibrator weer aan en duwt wat langer door om een hardere vibratie te krijgen.
Maar je duwt te lang: pech gehad! Vibrator terug uit en weer opnieuw beginnen.
Nu iets minder lang duwen. Hmmm, toch nog net niet lang genoeg.
Nog maar eens duwen dan?
Nee! Nu zet je hem terug uit!

Oh ja, je snapt het wel! Heel erg vervelend dus! Maak nu toch gewoon twee koppen (of nog beter: 3) aan dat ding… 

Proper maken

De Palm Power Wand is gemaakt van ABS-plastic. Het hoofdje is van silicone. Dat hoofdje kan je trouwens van de wand afhalen en vervangen met andere opzetstukjes. Die stukjes zien er erg schattig uit! Ik kreeg er 2 van Hot Stuff, die review heb je nog te goed. 🙂

Omdat je een kabel nodig hebt om deze Palm Power Wand te gebruiken (en volgens mij ook door het knopje), is deze vibrator uiteraard alles behalve waterdicht. Maar omdat het kopje eraf kan, kan je hem wel makkelijk proper maken, met veel water en eventueel een beetje handzeep. Of met een toycleaner uiteraard! 

Mocht je toch wat vocht op het onderste deel van de vibrator krijgen, dan kan je dat makkelijk reinigen met een vochtige doek. Wat ik zelf ook wel een handige manier vind om mijn speeltjes te reinigen is papieren zakdoekjes een beetje besprayen met toycleaner en dan het speeltje proper wrijven. Dat zorgt ervoor dat er niet te veel vocht aan je toy komt en desinfecteert ook meteen. 
Meer informatie over het reinigen van je speeltjes vind je hier.

De Palm Power Wand zelf

Ik heb van mezelf al gemerkt dat pure vibraties enkel tegen mijn clitoris het niet gaan doen (voor mij). Dus bullets en andere erg gerichte vibrators werken voor mij enkel maar als ik er nog iets anders bijpak, zoals een penis of een dildo of wat dan ook. Dat had ik ook wel met deze wand. 

Ik begin mijn testen altijd met veel waterbasis glijmiddel. Glijmiddel op het roze kopje dus en de wand tegen mijn clitoris. Het voelt op zich niet slecht, maar het doet me ook niet zo veel. 

Waar ik wel enorm blij mee ben is dat deze Palm Power Wand enkel voor rechtlijnige vibratie gegaan is. Dat is voor de meeste vrouwen echt meer dan genoeg. En wat een enorme kracht zit er in dat ding! Echt ongelooflijk! 

Ik kan me dus wel inbeelden dat andere vrouwen dit een erg goede vibrator vinden. De kracht die er uit komt en dat allemaal gecentreerd in dat hoofdje, dat is gewoon geweldig! 

Meerdere keren testen

Zoals zo goed als altijd, heb ik bij deze Palm Power Wand ook meer dan 1 keer nodig om het speeltje goed te testen. Ik begin vol goede moed aan enkele volgende testrondes. En ben nog steeds niet volledig overtuigd. Ja, de vibratie is krachtig. Maar misschien toch niet diep genoeg voor mij. En misschien is ze soms ook wel wat te krachtig. Het lijkt ook alsof de vibratie steeds minder diep gaat als ik hem harder zet. 

Als ik er een dildo bijneem, heb ik absoluut geen probleem om een orgasme te krijgen met deze Wand. Maar mijn clitoris wordt niet heel erg blij van deze trillingen. De vibratie voelt eerder “scherp” aan voor mij, alsof het in mijn clitoris snijdt. Het is allemaal prima, maar geen wauw-effect.

Ik heb wel al gedacht dat ik misschien gewoon geen wand-Persoon ben. Ik zal binnenkort mijn theorie eens proberen te staven met nog wat andere wands. 🙂

Conclusie

Hoewel ik kan inzien waarom dit echt een geweldig speeltje is voor sommige vrouwen, is het dat voor mij jammer genoeg niet. De vibratie raakt me net niet op de plaatsen waar ik wil dat het me raakt en gaat te “snijdend hard” op mijn clitoris. Ook aan de kabel raak ik moeilijk gewend, al kan ik ook daar wel de voordelen van inzien. 

Het is dus een erg dubbel speeltje. Ik kan zeker niet zeggen dat ik het slecht vind. Maar echt wauw vind ik het toch ook niet. 

Je koopt de Palm Power bij Bol voor net geen €45.

3 thoughts on “Sextoy Review: Palm Power Wand, fijn maar krachtig!

  1. Ik ben denk ik ook geen wand-liefhebber. Ik ben dus benieuwd naar jouw volgende reviews (doxy 3 of lelo smart wand toevallig?)..

      1. Zou leuk zijn.. 🙂 Vooral de doxy krijgt alleen maar goede reviews, maar ik heb liever iets draadloos. Maar moest jij als niet-wandliefhebber hem ook goed vinden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *