Sextoy Review: Njoy FUN Wand

Bij Euphoria (twee super leuke winkels in Friesland, Nederland) vroegen ze me onlangs of ik nog iets wilde testen en reviewen voor hen. Super leuk, want het meisje van Euphoria had zelf wat gekeken op mijn site en op “mijn speeltjesschuif”. Daar had ze enkele dingen uitgekozen die ook op mijn verlanglijstje staan. Zo leuk! En daaruit kwam dus deze Njoy FUN Wand.

Van Njoy heb ik eerder ook al de Njoy Pure Wand getest (die ik kreeg van Euphoria) en de Njoy Plug Medium (die ik kocht bij Euphoria). Ik hoop dus ooit de hele Njoy-collectie te kunnen testen met dank aan Euphoria. 😀

De FUN Wand is trouwens wel een beetje een specialleke. Je kan het gebruiken voor G-spot stimulans, maar eigenlijk is het vooral gemaakt om anaal mee te stimuleren. Perfect voor de prostaat, maar ook als je die niet hebt naar het schijnt echt een geweldig speeltje.
Lastig voor mij, want ik weet dat ik normaal wat langer doe over anale speeltjes en reviews, maar in dit geval wou ik de review toch persé in februari online krijgen! Euphoria bestaat nu namelijk 5 jaar, en dat is al wel eens reden om te vieren. 

Details

De Njoy speeltjes zijn allemaal echt geweldig mooi verpakt: een witte kartonnen hoesje met heel basic in zwarte letters Njoy erop. Als je de hoes eraf haalt, vind je eronder een stevige zwarte doos met deze keer in zilveren letters Njoy erop. En als je die doos open doet, ligt daar je speeltje te blinken in knalroos fluweel! Ik heb al wel eens winkels horen beweren dat ze door dat roos besloten de speeltje niet te nemen… Maar kom nu, er zijn zoveel verschrikkelijk lelijke kitch verpakkingen op de markt dat dit leuke accentje er zeker ook nog wel bij kan. (I love it, trouwens!)

Verder valt er hier weinig over te zeggen, want de Njoy FUN Wand is niet oplaadbaar en heeft ook geen knopjes. Het speeltje is wel gemaakt van oerdegelijk roestvrij staal. Het weegt vrij veel en is ook absoluut niet stuk te krijgen: een speeltje van Njoy heb je voor het leven!

Daarnaast heeft roestvrij staal ook als voordeel dat het geen bacteriën opneemt en dat je er alle soorten glijmiddel op kan gebruiken. Uiteraard ook waterdicht en makkelijk te reinigen.  

De Test

Zoals ik al aangaf, heb ik dus al wel wat ervaring met speeltjes van Njoy. Ik heb het materiaal en weet dat het in het begin misschien wat koud aanvoelt (het wordt super snel warm in je handen, trouwens), maar dat het metaal echt heel snel je lichaamswarmte overneemt. Daardoor voelt zo’n speeltje na gebruik soms veel warmer dan je zou verwachten. Maar als je ermee moet starten, komt het soms wel wat verfrissend over. 

Omdat ik zelf nogal van silicone glijmiddel hou, gebruik ik anaal zeker silicone als dat kan en mag. En met deze Fun Wand kan dat dus! Omdat metaal zo’n glad materiaal is, vind ik het ook echt heel aangenaam voor anal play. Leuker dan een silicone plug, absoluut.
Met mijn silicone glijmiddel in de aanslag, experimenteer ik dus met deze Fun Wand. Ik heb zelf geen prostaat, dus hoe dat voelt kan ik niet zeggen, maar voor mij zit het gevoel al zeker best aangenaam. 

Ik begin met de gladdere kant. Het “anale kralen”-achtige deel schrikt me nog een klein beetje af. Laat ik je alvast verklappen dat dat alleen maar is omdat ik nog geen idee heb hoe het zal aanvoelen.
Door de vorm van de Njoy Fun Wand, draait het speeltje makkelijk mee met je lichaam. Je duwt het eigenlijk makkelijk in de richting van je speciale plekjes. En ik heb dan misschien geen prostaat, mijn G-spot zit daar op zich ook niet zo ver van af. En wauw, wat heb ik veel gevoelige zenuwuiteinden daar vanachter! 

Na wat experimenteren met de 1e bol, besluit ik ook de andere te proberen. Tijdens een masturbatie-sessie. Dit soort zaken vind ik altijd wat lastiger om meteen met partner uit te proberen. Met veel silicone glijmiddel, glijden de bollen best makkelijk naar binnen. De andere kant is een makkelijk “handvat”. Je kan echt een beetje mikken en bewegen hoe dat voor jou fijn voelt.
Het gevoel van de bolletjes die 1 voor 1 in en uit je glijden is in het begin op z’n minst gezegd bijzonder te noemen. Mijn lichaam moet er ook echt tijd voor nemen om eraan te wennen. Maar tijdens het orgasme is het echt heerlijk dat er zo iets anaal zit en beweegt.

Omdat de Fun Wand 2 kanten heeft en makkelijk vast te houden is, maakt dat het speeltje voor mij ook ideaal met partner. Hij kan zo makkelijker het speeltje bewegen en vasthouden, wat leuk blijkt te zijn tijdens het vrijen. Bij andere speeltjes is het soms lastig om de onderkant dan nog te kunnen vasthouden om mee te spelen, het voelt dan de hele tijd of het speeltje uit je getrokken wordt.

Conclusie

De Njoy Fun Wand is, net als de andere Njoy speeltjes die ik al heb, een echte topper. Ik kan het echt aan iedereen aanraden, wat voor lichaam je ook hebt. De beide kanten zijn klein genoeg om als beginner je gading te vinden, maar ook zeker uitdagend genoeg voor gevorderden. Door het roestvrije staal glijdt het speeltje ook nog eens super makkelijk naar binnen (en buiten).

En dan heb ik het nog niet eens over het gevoel. De bochten zijn zo gevormd dat je eigenlijk altijd wel een goed plekje weet te raken. Voor mij voelen beide kanten goed aan, maar ik verkies wel de kant met de 1e bol.

Je koopt de Njoy Fun Wand voor €124,90 bij Euphoria.
Momenteel maak je ook nog bij iedere aankoop kans op een bon van €50 of €500!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *