Sextoy Review: Njoy Pure Wand. Gewoonweg wauw…

De Njoy Pure Wand… Er is al zoveel over geschreven. Vooral: zo enorm veel positiefs over geschreven en gesproken. Ik kon niet anders dan hopen hem ooit in mijn bezit te hebben. 

En toen ik 2 maand geleden bij Euphoria was in Heerenveen en daar de Njoy Medium Butt Plug kocht, kreeg ik van eigenaar Mark deze Pure Wand erbovenop!
Oh, wat kan mijn leven mooi zijn! Dankje, Mark, om het nog nét iets mooier te maken.

Wat is er zo speciaal aan dan? 

Dat is iets wat ik me ook altijd heb afgevraagd. 

De vorm is namelijk wel redelijk uniek. Het gebogen model met 2 bollen, een dildo die je niet echt als dildo kan gebruiken, het koude metaal,… Ik kan niet zeggen dat ik op het zicht ooit gedacht heb: “dat is iets voor mij”. Maar iedereen is er zo enorm enthousiast over, echt ongelooflijk! 

En dat maakte me ineens ook wel een beetje bang. Want stel je voor dat ik het nu eigenlijk toch maar niets vind… Zoals met die luchtdrukspeeltjes. Hoe moet ik dat dan weer schrijven? Altijd spannend! 

De verpakking van de Njoy Pure Wand is een hele stevige doos met daarin we Wand in roos satijn!
Kijk nu wat een prachtige verpakking!

Eén van de eerste speciale dingen is trouwens de verpakking. Alle Njoy speeltjes komen in een stijlvolle zwarte doos met in zilveren ingedrukte letters “Njoy” erop. Rond die doos zit een witte hoes, waar dan weer in zwarte letters het merk op staat. Als verkoper weet ik dat het niet altijd makkelijk is om de dozen en modellen van Njoy uit elkaar te houden, want je ziet dat enkel aan een hele kleine sticker ergens op de zijkant. Maar het is wel super stijlvol.

En dan komt het beste deel! Als je de doos open doet, vind je de Pure Wand in een roos satijnen onderkant. Het is echt prachtig gewoon! In het deksel is dan nog ruimte voor het boekje. 

Maar ja! Je kan alvast begrijpen dat deze doos helemaal perfect ergens in mijn kamer mag blijven staan. Tot nu toe als enige doos ooit eigenlijk 😀

Maar wat doet die Njoy Pure Wand dan? 

Ik dacht eerlijk gezegd dat deze Pure Wand voor mij helemaal niets zou doen… Ik ben niet iemand die grootste orgasmes krijgt van inwendige stimulans. Doorgaans krijg ik er zelfs gewoon geen van inwendige dingen. Ja, het is me al wel eens gelukt om een spuitend orgasme te krijgen door enkel G-spot stimulatie. Maar dat gaat gewoon niet iedere keer en ik heb soms moeite om dat gevoel terug te ontdekken.

Tot! Ik deze Njoy Pure Wand inbracht. Uiteraard met veel glijmiddel.
Sidenote: groot voordeel voor mij aan het feit dat dit een metalen toy is: je kan gebruiken wat je wil! Waterbasis, silicone-basis, zelfs kokos-olie, mocht je dat willen. 

Maar goed, ik bracht deze Njoy Pure Wand dus in, met de kleine kant, omdat ik het wou uitproberen. Klein beetje bewegen en duwen en Oh My Goooood! Ik wist meteen waarom iedereen hier zo enthousiast over is. Dit speeltje raakt perfect mijn G-spot. Ik kan daar zelf met mijn vingers maar moeilijk aan. Het is een heel proces voor mij, omdat ik besef dat ik mijn eigen G-spot niet zo heel goed ken. Maar de vorm van dit speeltje is gewoon helemaal ideaal om mee te experimenteren. 

De grote kant probeer ik tot nu toe maar sporadisch eens, omdat het moet om te testen, want eigenlijk vind ik hem wat te groot voor mijn vagina. De kleine bol is meer dan voldoende voor mij.

Door het hefboom-effect dat deze Pure Wand maakt wanneer je hem gebruikt, kan je spelen en experimenteren met de druk die je zelf nodig zou kunnen hebben om je G-spot te stimuleren. Afhankelijk van waar je zit in dat proces, kan de Pure Wand je op verschillende manieren helpen. 

Wat ook bijzonder is aan metaal als materiaal, is dat het in eerste instantie erg koud aanvoelt. Maar het neemt de warmte van je lichaam zo snel op! Het is echt speciaal om een hele warme dildo uit je te voelen komen na gebruik, terwijl die bij het inbrengen nog behoorlijk koud aanvoelde!

Reinigen?

Ja, dat is in het geval van deze Njoy Pure Wand echt super makkelijk. Metaal neemt geen lichaamsvocht op en dus ook geen bacteriën. Het is ook makkelijk te reinigen met gewoon water of een simpele toy cleaner. Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier.

Anaal

Met mijn vrouwenlichaam is deze Njoy Pure Wand net iets minder mijn ding op anaal vlak. Niet dat het niet goed voelt, maar het is gewoon wel erg groot en onhandig en makkelijker om dan aan je partner door te geven en dat gaat dan weer niet exact zoals je het wil en ja, you get the picture? 

Ik denk dat dit voor mensen met een prostaat wel echt heel erg bijzonder kan zijn. Maar helaas heb ik die niet, dus kan ik het niet voor jullie testen. Voel je vrij om hieronder je eigen bevindingen te laten weten!

Samen?

Ja, dit speeltje is heel fijn om samen te gebruiken. Eens mijn partner door had wat deze Pure Wand precies met mij deed, was hij telkens de eerste om ernaar te grijpen. De mystiek van dat G-spot orgasme is bij ons absoluut nog groot genoeg om het heel erg spannend te maken hier samen naar te zoeken.

En wat je hebt bij stimulans met de vingers, is dat je partner heel erg zijn/haar best moet doen om die G-spot goed te vinden, de druk moet juist zijn, het tempo ook en nog zoveel meer. Met deze Pure Wand gaat dat allemaal veel makkelijker. Je partner wordt veel minder snel moe, het raken van de juiste plaats is veel makkelijker, het hefboom-effect helpt om de juiste druk uit te oefenen zonder dat daar heel erg veel moeite voor nodig is. 

Let wel op! 
Dit is geen “gewone dildo”. Als je hier een normale rechtdoor stootbeweging mee gaat maken, is dat alles behalve aangenaam. Liefdevol en toch met kracht, dat is eerder hoe ik het zou omschrijven. 🙂

Conculsie

Dit is echt een topper! Niet meer weg te denken uit mijn slaapkamer. 

Oh Mark en Euphoria, wat ben ik je eeuwig dankbaar voor deze heerlijke en echt wel bijzondere dildo! 
Dit is het soort speeltje waarvan ik weet dat ik er nog eens 3 reviews over zou kunnen schrijven, omdat ik nu al weet dat ik nog lang niet uitgetest ben. Er zijn nog zóveel mogelijkheden met deze Njoy Pure Wand.

Mijn ervaring als verkoopster in een seksshop leert me dat dit een speeltje is dat niet altijd even makkelijk verkoopt. Het is metaal en dat ziet er wat afschrikwekkend uit, het is heel erg zwaar, het vibreert niet, … Maar laat me je zeggen dat als je op zoek bent naar je G-spot, of je hebt ze al gevonden en zoekt iets om ze mee te stimuleren, dat er naar mijn persoonlijke mening op dit moment eigenlijk niets op de markt is dat te vergelijken is met deze Njoy Pure Wand. Wauw, gewoonweg wauw!

Je kan deze Njoy Pure Wand voor €144,90 kopen bij Euhporia Heerenveen. Niet goedkoop, ik weet het, maar deze is het écht wel waard! (En je hebt hem sowieso voor de rest van je leven.)

14 thoughts on “Sextoy Review: Njoy Pure Wand. Gewoonweg wauw…

 1. OH ja, ik heb hier al zoveel goede reviews over gelezen, en van zodra ik weer wat centjes heb gespaard ben ik van plan deze te kopen . Lijkt me super fijn om met mijn vriendin uit te proberen , aangezien we allebei van g spot stimulatie houden , en soms worden onze vingers wel eens moe, lijkt me dit een Fijne afwisseling 😀

 2. Ik ben al een hele tijd aan het twijfelen om deze te kopen, maar na het lezen van deze review ga ik dat zeker doen! Al mn twijfels zijn weggenomen en ben helemaal overtuigd 😉 heel leuk ook dat je hem voor zowel mannen als vrouwen kan gebruiken! Er zouden meer genderneutrale toys moeten zijn denk ik zodat het ook leuker wordt om samen uit te proberen 😉

  1. Het is echt een super speeltje!
   En wat dat genderneutrale betreft: naar mijn mening zijn echt wel heel veel speeltjes genderneutraal, het hangt er gewoon van af hoe je ze graag wil gebruiken. Veel vibrators zijn ook erg leuk om penis, ballen, anus, … mee te stimuleren. Uiteraard is het wel erg belangrijk dat je op de hoogte bent van veiligheid rond sekstoys en dus niet zomaar een neutrale rechte vibrator voor anus-stimulans gaat gebruiken 😉
   Maar: super veel plezier alvast met je Njoy!!

 3. Jaaaaaaaaaa! Deus deus deus ga ik kopen!! Op zoek naar iets wat net dat moeilijke plekje raakt.. wat jij zegt altijd weer zoeken maar zo de moeite waard is als je het eindelijk hebt gevonden! Nou dat wil ik toch ook in no time vinden met deze NJoy pure wand! Wow mijn tekst lijkt wel voorbij te flitsen als de manier waarop ik op jou insta/blog terecht kwam! Even doorklikken bij een win actie en dacht hoppa meedoen! Hier dus mijn verry hysterische uit m’n mauw geschudde reactie! 😋🤘🏼

 4. Oh wauw! Ik moet zeggen toen ik de dildo zag dacht ik wat is dat voor een raar ding. Maar na het lezen van je review ben ik nu wel heel erg nieuwsgierig geworden. Toch maar even sparen en het mezelf cadeau doen voor mn verjaardag volgend jr soms mag je jezelf best verwennen 😉

 5. Ik ben echt heel nieuwsgierig naar deze, heb laatst wel een glazen dildo aangeschaft maar deze staat ook nog op mijn lijstje.

 6. Deze staat zo hoog op mijn wishlist maar ik laat me toch telkens verleiden om wat goedkopers van mijn wishlist aan te schaffen.
  Met zo’n review kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik niet gewoon even door spaar.

  1. Ik raad hem je echt 100% aan! En best ook niet voor een goedkopere variant gaan, dat materiaal is vaak niet zo goed. Een echte Njoy Wand heb je gewoon voor het leven, dus is z’n geld echt wel waard!

 7. Ook zeker voor mensen met een prostaat is deze toy een super ervaring.of je er net mee begint of al gevorderd bent maakt niet uit, echt heerlijk om jezelf mee te ontdekken en ultiem mee te verwennen. Deze gaat mee naar het bejaardentehuis! Mocht het ooit zo ver komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *