Sekstoy Review: Njoy Medium Butt Plug

Af en toe koop ik nog wel eens een speeltje voor mezelf. Gewoon omdat het me heel erg aanspreekt. Zo dus ook met deze Njoy Butt Plug. Luna van Climaximaal was er super enthousiast over, dus ik kon niet anders dan hem ook willen proberen. 😀 Ik kocht een Medium maatje bij Euphoria in Heerenveen. En ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

De verpakking van de Njoy Butt Plug
Prachtige verpakking!

Verpakking

De Njoy speeltjes hebben allemaal een ongelooflijk prachtige verpakking! Ook deze Butt Plug zit in de standaard zwarte doos met in zilveren letters “Njoy” erop. Echt wauw! Rond de zwarte doos zit nog een witte hoes, heel erg bescheiden.
Als je de doos open doet, zie je de Njoy Plug in een roze fluwelen doekje liggen. Echt prachtig gewoon. De Njoy dozen zijn de enige dozen die bij mij gewoon in de speeltjes-schuif mogen liggen.

Het materiaal van de Njoy speeltjes

Alle Njoy speeltjes zijn gemaakt van Stainless Steel (klink beter dan Roestvrij Staal, maar dat is het dus wel). Deze Njoy Butt Plug dus ook. Het is een heel erg zware plug.
Het materiaal voelt in eerste instantie ook telkens erg koud aan, maar warmt echt heel erg snel op. 

Het voordeel aan gladde materialen, zoals deze Stainless steel, is dat je er alle soorten glijmiddel op kan gebruiken. Het materiaal glijdt ook erg goed, geen extra wrijving met je lichaam dus, zoals je soms met silicone wel eens kan hebben. 

Een ander voordeel van deze speeltjes is dat ze niet kapot te krijgen zijn. (okok, je kan ongetwijfeld wel wat manieren verzinnen, maar in principe kan het niet stuk). Dit is echt een speeltje dat je normaal gezien je leven lang hebt! 

De Njoy Butt Plug

De versie die ik kocht is de Medium. Je kan de Butt Plugs ook nog krijgen in Small, Large en Extra Large (die laatste is echt wel stevig!). 

Ik hou zelf wel van Anal Play, maar mijn lichaam wil niet altijd even goed mee. Daarom is voor mij het materiaal ook best wel van belang. Dankzij het gladde materiaal van de Njoy Butt Plug volstaat een beetje glijmiddel om alles net ietsje vlotter te laten gaan. 

De Butt Plug heeft ook een mooie vorm die zich goed naar binnen toe buigt. Dat maakt dat hij bij de man de prostaat goed kan raken. Als vrouw is het op zich ook een fijne vorm, omdat de G-spot niet zo heel ver verwijderd is dan. Wat ik er iets moeilijker aan vind, is om hem in te houden met de bal naar de binnenkant toe om effectief mee te vrijen. Dat voel ik echt vrij fel en het gevoel is niet altijd even aangenaam. 

Gelukkig kan je de Njoy Butt Plug prima draaien binnen in je en de bal naar achteren toe is echt op geen enkel moment storend. 

Waarom zou je een Butt Plug gebruiken?

Het gebruik van een Butt Plug tijdens masturbatie of penetratie seks versterkt je intieme gevoelens. Je wordt er meer opgewonden van. In de anus zitten enorm veel sensoren die ongelooflijk geweldig zijn om te stimuleren. 

Een ander voordeel aan het gebruik van een Butt Plug is dat je de anus er een beetje mee kunt ontspannen, wat een goede voorbereiding is op eventuele penetratie. 

Je zoekt best voor jezelf uit wat je precies fijn vindt. Je hebt mensen die heel erg openstaan (pun intended) voor anale stimulans en dus grotere speeltjes kunnen en willen gebruiken. Anderen hebben daar dan weer meer moeite mee, waardoor de grote van de speeltjes beter beperkt blijft en een betere voorbereiding aangeraden is. 

De Njoy Wand en de Njoy Butt Plug M
Ik wil ze allemaaaaal!

Waarom voor de Njoy Butt Plug kiezen? 

Het is echt een ongelooflijk geweldig speeltje! Zei ik al dat het niet kapot te krijgen is? Dat is dan al voordeel 1! Daarnaast is het kleine handvatje op het einde van de Butt Plug echt heel fijn. Het zit aangenaam tussen je billen, het geeft je de mogelijkheid om de plug te draaien en makkelijk weer naar buiten te trekken (langzaam, jawel!) en het is ook absoluut 100% veilig. De Butt Plug kan niet weg en dus niet naar binnen schieten. 

Door de vorm en het gewicht voel je het speeltje echt heel goed zitten tijdens het vrijen. En niet alleen jij, je partner ook (als je gepenetreerd wordt tenminste)! 

Kortom: het is een echte aanrader. 

Ik weet het, het is geen goedkoop speeltje. Maar geloof me: het is zijn geld meer dan waard.

Je koopt deze Njoy Plug M bij Euphoria voor €99,00! Ze hebben de kleinere en de grotere versie ook, trouwens. Doendoendoen!

2 thoughts on “Sekstoy Review: Njoy Medium Butt Plug

  1. De grootste redenen dat ik buttplugs spannend vind, zijn dat ik bang ben dat ze erin glijden of dat het materiaal niet goed genoeg is en rotzooi achterlaat. Deze is eigenlijk de enige waar ik echt nieuwsgierig van wordt en zelfs ook zin in krijg hem uit te proberen! En hij ziet er ook nog eens mooi uit :)!

    1. Het is echt een geweldige Butt Plug. Zelf heb ik er wel enkele liggen, maar ik gebruik, sinds ik deze heb, eigenlijk alleen nog maar deze. Ook al heb ik “mooiere” exemplaren. Deze is gewoon echt fantastisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *