Sextoy Review: Magic Pulsing Rabbit van PureVibe

Ik zag ze al een tijdje regelmatig passeren op instagram, PureVibe. Meestal heb ik niet meteen veel aandacht voor kleine merkjes die proberen hun product in de markt te zetten. Dit komt vooral doordat hun producten vaak weinig origineel zijn. Maar bij PureVibe viel me toch iets op. Er is veel aandacht besteed aan de verpakkingen en de speeltjes kunnen ook wat dingen die je bij veel andere merken niet ziet. Dus ze stuurden me de Magic Pulsing Rabbit om uit te proberen. 

Het design is zeker niet super vernieuwend, maar zoals de naam al laat uitschijnen, pulseert dit speeltje dus. Met andere woorden: het lange deel maakt een stootbeweging. En het konijntje bovenop vibreert. Die combinatie kan super zijn, maar heel vaak ben ik ook niet onder de indruk. Ik geef ook graag meteen even mee dat het hier om een speeltje gaat van nog geen €50, dus echt wel behoorlijk low budget!

Uiteraard vind je momenteel echt nog heel veel gelijkaardige speeltjes op de markt. Er is gewoon echt heel veel te verkrijgen dat allemaal ongeveer op elkaar lijkt. En net daarom test ik ook: want het ene speeltje is gewoon echt het andere niet. Dus: hier komt de review van de PureVibe Magic Pulsing Rabbit!

Details

Wat een leuke en kleurrijke verpakking van deze Magic Rabbit! Ze hebben er bij Pure Vibe echt hun werk van gemaakt. Zo leuk dat zelfs mijn partner meteen geïnteresseerd was en dat is zeker lang niet meer altijd het geval. Ook bij het open doen van het doosje was het echt een aangename verrassing. Prijs kwaliteit zit dit echt helemaal goed. 

In het doosje vind je de felroze Magic Pulsing Rabbit Ze hebben hem ook nog in oranje, paars en zwart. Beetje jammer dat ik een roze kreeg, want die kleur heb ik uiteraard al behoorlijk veel. Maar we doen niet moeilijk: weet dus dat je ook een andere leuke kleur kunt kiezen! 😉

Daarnaast zit in het doosje ook nog een oplaad-kabeltje, een uitgebreide handleiding, een korte (heel handige!) beknopte handleiding en een opbergzakje. En als je het doosje open maakt vallen er ook nog enkel rozenblaadjes uit. Ik hou echt van dit soort dingen!

De Rabbit opladen is heel makkelijk. Je klikt het kabeltje magnetisch vast op de achterkant van het speeltje. Je laat je nieuwe toy best altijd eens volledig opladen, dat is beter voor de batterij.
Omdat de Rabbit gemaakt is van silicone, kan je het speeltje ook makkelijk reinigen met wat water en zachte zeep of toycleaner.
Let wel op: de bovenkant van de Rabbit heeft veel ribbels en aders en ook de oortjes van het konijntje vragen wat extra aandacht. Het kan dus wat moeilijker worden om je toy echt helemaal proper te krijgen als je hem wat langer laat liggen. Lees hier meer over het reinigen van je toys. 

De knopjes

De Magic Rabbit heeft drie knopjes.
Als je wat langer op het middelste knopje drukt, gaat het speeltje aan. Dat voel je door een korte vibratie-stoot. De onderste knop is voor het stotende deel, de bovenste voor de vibratie in het konijntje. 

Er zijn 10 stotende snelheden en patronen en 10 vibratiesnelheden (waarvan 3 rechtlijnig, bzzz, en 7 patroontjes, bzz-bzzzz-bzz). 

En, ik vermoed dat dit na een tijdje wel went, maar ik moet er toch even iets van zeggen: de knopjes zijn best lastig te herkennen. Het is in het begin echt wat zoeken zodat je de juiste knop indrukt om te bereiken wat je wil. Klein werkpuntje. Maar echt wel verwaarloosbaar ook. 🙂

De Test

Heel eerlijk? Ik verwachtte eigenlijk niet zo super veel van deze Magic Pulsing Rabbit. De vorm sprak me niet super hard aan en ook die konijnen-oortjes doen het meestal gewoon niet voor mij. Maar zoals van mij verwacht wordt, begin ik toch met een zo open mogelijk hoofd aan deze test.En ik laat me dus meteen volop verrassen! 

Ik begin met redelijk veel waterbasis glijmiddel (sliquid is nog steeds mijn favoriet) en daar gaan we dan. Het stotende gevoel is meteen best stevig. Het speeltje gaat eigenlijk meteen aan redelijk snel tempo op en af, waardoor het misschien ook wel een klein beetje op vibratie lijkt, maar toch niet helemaal. Ik geef hier ook graag even mee dat ik niet de meest gevoelige vagina heb. Ik kan dus best tegen een stootje, maar voel soms ook niet zoveel als ik graag zou willen. 

De Magic Pulsing Rabbit raakt mijn G-spot niet echt, wat ik in de meeste gevallen wel nodig heb. Maar het stoort in dit geval niet. Want wat ik wel voel, voelt ook gewoon echt heel goed aan. Dus zet ik ook de vibrerende oortjes nog aan. En dat voelt super! 

Nee, de vibratie is zeker niet één van de beste, diepste vibraties die ik al voelde. En ook de oortjes van het konijntje zou ik zelf nooit kiezen, aangezien ik mijn vibrator meestal graag tegen mijn clitoris aandruk. En oortjes zijn nu eenmaal meer gemaakt voor lichte stimulans.
Maar het geheel van het inwendige stoten en uitwendige vibreren, werkt gewoon echt heel goed. Ik ben echt meteen helemaal verkocht. Tegen alle verwachten in!

Nog meer testen!?

Ik test speeltjes altijd meerdere keren. Want misschien was ik de eerste keer niet opgewonden genoeg of net het omgekeerde. Dus ieder speeltje krijgt van mij het voordeel van de twijfel. Of wordt net nog eens op de rooster gelegd om te zien of het écht wel zo goed is. 

En jawel, deze Magic Pulsing Rabbit bleef gewoon heel leuk. Ik heb er weinig op aan te merken!
Er zouden uiteraard nog enkele dingen een beetje beter kunnen, zoals het raken van mijn G-spot of misschien een versie met een wat plattere clitoris-stimulator en een betere vibrator. Maar dat zijn eigenlijk maar gewoon details, want iedere keer weer wist de Magic Rabbit mij te verrassen. Heerlijk! 😀 

Conclusie

De PureVibe Magic Pulsing Rabbit is echt een leuk speeltje. Iets anders dan veel andere duo-vibrators (met een inwendig en uitwendig deel) door de stootbeweging. En de combinatie met de vibratie zit echt wel goed! Ik had het zelf absoluut niet gedacht, maar jawel, ik ben fan!
En dat ook nog eens voor een behoorlijk zacht prijsje. Dat maakt deze Magic Rabbit gewoon echt een leuk speeltje!

Je koopt de Magic Pulsing Rabbit voor €44,90 bij PureVibe. Gebruik de kortingscode “POPPIE” voor nog eens 20% extra korting! Jeej! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *