Review: Sliquid Sizzle! Waterbasis glijmiddel met effectje.

Ik koop graag bij kleine zelfstandigen. Liefst ook winkels die me nauw aan het hart liggen. Zo overkomt het me dan ook wel eens dat ik gewoon zelf enkele dingen aankoop bij Loveware, de winkel waar ik werk. Ik krijg ook heel veel van mijn bazin daar, maar af en toe voelt het fijn om ook eens iets zelf aan te kopen. En ik wou ook gewoon echt persé graag deze Sliquid Sizzle uitproberen. 🙂

Door deze leuke hobby van mij (en ook gewoon zo standaard bij het vrijen) gebruik ik namelijk best wel veel glijmiddel. En ik ben ook altijd op zoek naar andere en leuke glijmiddelen.
Ik hou zelf over het algemeen veel meer van silicone glijmiddelen, maar ben standaard op zoek naar waterbasis varianten waar ik ook tevreden mee ben. (Silicone glijmiddel mag je niet gebruiken op silicone speeltjes. Groot nadeel dus. 🙂 Lees hier meer over verschillende soorten glijmiddelen.)

Sliquid Sizzle is een glijmiddel met een effectje. Het heeft een verfrissend effect als je er niet aan komt. Wanneer je er over wrijft (met vingers, speeltjes, wat dan ook), zou het volgens het labeltje op het flesje warm moeten aanvoelen.

Het flesje van de Sliquid Sizzle

De flesjes van Sliquid zien er zo goed als allemaal hetzelfde uit, maar dan met een ander label erop. (Er zijn ook andere maten, dus die flesjes zijn uiteraard anders, maar ik heb het hier over de 100ml varianten).

Ik vind het prachtig hoe kleurrijk ze zijn en ook de duidelijke uitleg op ieder flesje vind ik super. Het flesje heeft een handige klik-dop, die relatief proper blijft en ervoor zorgt dat je makkelijk kunt doseren hoeveel glijmiddel je precies neemt.

Momenteel bestaat mijn collectie Sliquid nog maar uit 2 soorten: een Sliquid Swirl Pink Lemonade en dus deze Sliquid Sizzle. Maar ik ben echt van plan om deze collectie nog stevig uit te breiden! 

De Test

Zoals ik eerder al aangaf, hou ik over het algemeen meer van silicone glijmiddelen. De meeste waterbasis glijmiddelen worden sneller plakkerig (zelfs als ik zeg dat dat nog meevalt, vind ik het wel nog steeds). Door die plakkerigheid, heb ik achteraf altijd meer nood aan een douche. Met silicone glijmiddel durf ik al wel eens gewoon in slaap te vallen na gebruik. 😉

De glijmiddelen van Sliquid zijn heel erg zacht. Ze voelen aangenaam en het duurt een hele tijd voor ze plakkeriger worden. Dat is met deze Sizzle ook zo. 

Ik vind het heel fijn om te gebruiken bij voorspel, alleen of met partner. Het gewoon op je vulva smeren is al heel erg fijn, want het glijmiddel heeft effectief een verfrissend effect. En tegenstrijdig genoeg, warmt dat je dus helemaal op, zodat je meer opgewonden raakt zelfs zonder jezelf aan te raken (of aangeraakt te worden). Wanneer je er vingers of speeltjes bij neemt, voelt het glijmiddel bij aanraking inderdaad warm aan.

Hoewel ik er best nieuwsgierig naar was, was ik tegelijkertijd ook een beetje bang dat het misschien wat te straf of te intens zou zijn. Daar hou ik namelijk niet echt van. Als je het flesje open draait, komt je meteen een tijgerbalsem-achtige geur tegemoet, dus mijn angst kwam wel ergens vandaan. 😀

Maar gelukkig is het eigenlijk allemaal heel erg zacht en verfijnd. Net zoals bij het eetbare Sliquid Swirl glijmiddel, dat is ook zacht van smaak en geur. Sliquid heeft goed begrepen dat effect en een goede werking ook heel zacht, aangenaam en verfijnd kan zijn. En dus geen aanval op je intieme delen. 

Mijn partner houdt niet van warm wordende glijmiddelen, dus dit glijmiddel is echt niets voor hem. Maar ik gebruik het dus wel heel graag bij het voorspel en als ik speeltjes test. Heerlijk!

Conclusie

De Sliquid Sizzle is een zalig glijmiddel als je op zoek bent naar een waterbasis glijmiddel met effect. Warm en koud voelt voor ieder lichaam anders en liggen vaak ook verrassend dicht bij elkaar, maar het is wel leuk dat het effectje lijkt te veranderen afhankelijk van of je aangeraakt wordt of niet.

Deze Sizzle is een nieuwe vaste waarde naast mijn bed!

Je koopt de Sizzle voor €17,90 bij Loveware!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *