Sextoy Review: Her Ultimate Pleasure van Pipedream Fantasy For Her

Bij een levering van een doos voor Loveware, vond ik ook de Pipedream Her Ultimate Pleasure in de doos. Ik ging er even vanuit dat een klant die misschien zou aangevraagd hebben. Toen Rebecca vroeg of ik deze toch wel lichtelijk vreemde toy wilde testen, moet ik toch toegeven dat ik even getwijfeld heb. Ik durf zelfs te zeggen dat ze me een klein beetje heeft moeten pushen om het testen wat te versnellen. Anders was ik er misschien nooit aan begonnen… 😀

Waarom? Wel, deze “Her Ultimate Pleasure” is nogal afschrikwekkend… Op heel veel verschillende manieren (te beginnen bij de naam). Daarnaast heb je ook nog het vacuüm systeem en dan die mechanisch bewegende tong. Er is gewoon weinig aan dit speeltje waarvan ik denk: dit wil ik nu persé proberen se. En toch… 

Details

Beginnen doen we bij het begin: de afschuwelijk verpakking van deze Pipedream Her Ultimate Pleasure. De witte verpakking met de op zich niet heel mooie toy erop. In het groot en schreeuwlelijk die letters erbij ook. En dan… die tekst op de achterzijde. Kijk, ik kan hier eigenlijk echt gewoon niets goeds over zeggen. De buitenkant van de verpakking is gewoon echt… bweik.

En binnenin wordt het eigenlijk niet beter: een goedkope wit-plastieken inlay waar het speeltje en de extra stukken in te vinden zijn en dan ook nog de oplaadkabel en een beknopte handleiding. Prijs-kwaliteit vind ik dit persoonlijk écht minimaal. Dit kan veel en veel beter!

In de verpakking vind je dus het speeltje, 2 verschillende opzetstukken voor het vacuüm effect en dan ook nog 2 zachte sleevjes voor over het tongetje. Daarnaast ook nog een oplaadkabel, maar gek genoeg geen handleiding. Die staat op de achterzijde van de doos, heb ik de indruk. Toch een beetje bizar allemaal! 

Opladen doe je door de magnetische laadkabel op het speeltje te klikken.
Reinigen is ook best makkelijk, want de Her Ultimate Pleasure is waterdicht. En dat is maar goed ook, want door dat vacuüm-zuigeffect, is er best wel wat reiniging nodig. Gebruik goed veel water en eventueel een zachte zeep of toycleaner. Meer over het reinigen van je toys lees je hier

De knopjes

De Her Ultimate Pleasure heeft 4 knopjes. En ja, ik heb er echt de handleiding (enfin, de doos dus) moeten bijpakken om te vinden wat ze precies doen. 

De knop het dichts bij het tongetje is om dit te doen bewegen. Als je kort drukt gaat het tongetje aan, druk je langer dan gaat het uit. Eens het aan staat kan je door kort te drukken, door de standjes zappen (3 snelheden en 4 patroontjes).
De knop het dichtst bij het lange deel achteraan is om dat deel te doen vibreren. Ook hier druk je kort om het vibreren Aan te zetten en om door de standjes te zappen (10 verschillende snelheden). Om het vibreren te stoppen, druk je wat langer op de knop.

En dan nog de 2 knopjes in het midden. De knop die naar het tongetje toe wijst, zorgt voor het vacuüm effect. Als je hier 1 keer kort op drukt krijg je de eerste stand. Druk je nog eens kort, dan ga je naar stand 2 of 3. Als je langer drukt, zet je het zuigeffect af.
En het andere knopje dient dan weer om het vacuüm effect te laten verdwijnen. Want ja, je kan het zuigen afzetten, maar dan blijven je intieme delen dus nog steeds behoorlijk “vast” zitten. Tenzij je dus deze knop indrukt. 

De knopjes vragen wat oefening en gewenning, maar eens je weet wat wat is, zijn ze eigenlijk best makkelijk.

De Test

Ja, ik was dus ronduit bang om aan deze Her Ultimate Pleasure te beginnen. Het ziet er ook zo groot en log en afschrikwekkend uit. Maar plots vroeg Rebecca mij of het mogelijk was om de live, die we wekelijks doen in onze “Durf te vragen” groep op Facebook, over deze toy te laten gaan. Ik sloeg dus meteen aan het testen.
En oooooh boy! Wat een ervaring!

Daar waar ik super bang voor was, werkte eigenlijk allemaal best goed!
Ik begon, voor alle duidelijkheid, met het aanbrengen van glijmiddel. En gezien de aard van dit beestje, koos ik voor een hele grote hoeveelheid op waterbasis (mijn Sliquid Sizzle!). Ik ging ook voor het opzetstukje dat zo wat gebogen is, want dat leek me het meest comfortabele.
Glijmiddel erop, speeltje op zijn plaats en dan aanzetten dus. 

In eerste instantie was ik niet echt overtuigd van het zuigende effect. Jep, het zuigt. En meer dan hard genoeg ook. Standje 1 bleek al snel mijn maximum, van 2 en 3 word ik echt een beetje bang.
En dan het tongetje. Dat beweegt heel ritmisch en mechanisch heen en weer. En ja, het maakt ook behoorlijk veel lawaai. Lees alvast niet verder als je persé een stille toy wil. 

Over het tongetje had ik voor alle zekerheid zo’n hoesje getrokken. Want zo puur op mijn vingers, voelde dat siliconen tongetje alvast wat hardhandig aan.
En ik schrok me dus een ongeluk van het gevoel dat ik ervaarde. Het is echt totaal anders dan wat ik gewoon ben met een vibrator of speeltje op luchtdruk! Dit is echt een hele nieuwe ervaring. Die voor mij, ik moet eerlijk zijn natuurlijk, eigenlijk echt super goed aanvoelt. 

De combinatie van dat zuigende gevoel, wat ervoor zorgt dat het bloed eigenlijk gewoon sneller naar je clitoris gepompt wordt. En dan dat tongetje… Wauw, echt!

Volgende pogingen

Zoals altijd test ik ook deze Her Ultimate Pleasure meerdere keren. Soms steekt het wat tegen als ik iets meerdere keren moet testen, maar ik kan hier eigenlijk niet over klagen. 😉
De eerstvolgende testpoging, doe ik alles exact hetzelfde als de eerste keer. Alleen ben ik nu niet meteen hyper enthousiast. Vermoedelijk was ik de eerste keer extra opgewonden… Of was het puur van de spanning dat het allemaal zo geweldig voelde. Het kostte me dus even om het speeltje in de juiste positie te krijgen. Want ja, dat tongetje is vrij gericht, dus je wil graag dat dat je raakt exact daar waar jij het wil. 

Maar: dat kan dus wel! Het is soms wat zoeken en verplaatsen en bewegen, maar je kan (of ik toch) de juiste plaats vinden. En dan voelt het echt geweldig!
Wat ik ook opmerkte, is dat ik het best fijn vind als de vibrator tegelijkertijd ook aan staat. Dit geeft wat extra sensatie. 

De vibrator is een leuke extra dus. Maar apart vind ik het eigenlijk maar niets. De vibraties zijn oppervlakkig en te hoog en scherp. Op mijn clitoris voelt het echt te flauw aan, inwendig is het ook niet wauw. Naar mijn gevoel hadden ze de vibraties dus beter in het deel met de tong gestopt, als extraatje daar. De vibrator in het handvat voegt naar mijn mening echt niets toe. 

Het verstoort het speeltje zelfs een beetje. Want hierdoor zijn de knopjes nogal dicht bij het deeltje met de tong geplaatst en krijg je na een tijdje dus een beetje kramp in je vingers, als je die graag bij de knopjes houdt.
En aan de achterzijde van de knopjes, zit een luchtgaatje. Dat heb je nodig voor het vacuüm zuigen. Maar als je je vingers op de knopjes wil houden, dan ligt je hand dus vrij standaard over dat luchtgat. Hadden ze beter over kunnen nadenken. Kill your darlings, zoals we zeggen. Kies voor iets en doe dat super goed, in plaats van zoveel verschillende dingen te willen toevoegen. 

Wat wel opvalt, is dat de Her Ultimate Pleasure niet altijd even goed werkt voor mijn lichaam. Soms vind ik het helemaal wauw en de volgende keer doet het me dan weer weinig (of eerder zelfs een beetje pijn). Het is dus echt bij momenten een fantastische toy en op andere momenten weer helemaal niet. Moeilijk! 😀

Opzetstukjes

Nog even over de 2 kleine hoesjes voor over het tongetje. Deze zijn niet gemaakt van siliconen en dus eigenlijk niet lichaamsveilig. Dat wil zeggen dat er bacteriën inkruipen die je bij een volgend gebruik terug geeft aan je lichaam. Niet ideaal! Je gebruikt ze dus beter 1 of max 2 keer en gooit ze erna weg. Beetje zonde, want het geeft wel een verschil qua gevoel. 

Het hoesje maakt alles net een tikje zachter. Niet super veel, het is ook geen wereld van verschil, maar persoonlijk vind ik het echt wel aangenamer met hoesje. En het feit dat er verschillende opties zijn die je kan gebruiken, maakt het natuurlijk echt een meerwaarde. Zonde van het materiaal dus. 

En dan zijn er natuurlijk ook nog de 2 vacuüm-opzetstukken. Het ene is wat meer gevormd naar de natuurlijke vorm van de vulva, het andere is volledig rond. Deze opzetstukken zijn gemaakt van plastiek, maar hebben een zachter randje. Ik heb helaas nergens kunnen vinden van welk materiaal het randje gemaakt werd, dus ik hoop met heel mijn hart dat dat siliconen zijn. 

Het deel dat meer gevormd is naar je vulva, voelt voor mij het beste aan. Het zuigt het beste vacuüm en trekt mijn hele intieme delen mooi mee naar binnen.
Bij het ronde deel blijkt dit iets moeilijker. Dit werkt dan wel weer perfect op bijvoorbeeld een borst om de tepel te stimuleren. Er zijn mogelijkheden en er is voor ieder lichaam iets voorhanden! 🙂

Conclusie

Tegen alle verwachtingen in vind ik deze vreselijke Pipedream Her Ultimate Pleasure toch echt een leuke toy. De branding vind ik echt afschuwelijk: de verpakking is om misselijk van te worden, de naam is al niet veel beter en ook het hele idee er achter dat dit “de” toy is om haar te kunnen plezieren… Ik word er niet warm van. 

Maar: ik vind het gevoel van dat vacuüm effect in combinatie met dat tongetje echt gewoon ongelooflijk. Iets helemaal anders dan alles wat ik al heb. Door de opzetstukken en de extra vibratie kan je combineren en variëren en dat is echt gewoon leuk.
Ik kan niet volmondig zeggen dat dit één van de beste toys is die ik heb, maar het is absoluut wel een ervaring.

Op zoek naar eens iets helemaal anders? Benieuwd om nieuwe dingen te ontdekken? En klaar om de verpakking meteen de vuilbak in te kegelen? Dan is deze Her Ultimate Pleasure iets voor jou!

Je koopt de Her Ultimate Pleasure bij Loveware voor €155.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *