Sextoy Review en Vlog: Doxy Die Cast 3R

De Doxy Die Cast 3R! Oh wauw! Dat was zowat mijn reactie toen Tess van TessTesst mij en Luna (van Climaximaal) stuurde of we voor Easytoys een blog wilde opnemen met z’n drietjes. Doxy staat al super lang op mijn verlanglijstje! En het blijft erg leuk om met drie van gedachten te kunnen wisselen over wat we fijn vinden en wat niet.

Hier vind je dan ook de blog die we samen opnamen over de Doxy Die Cast 3R! Heel leuk om 3 verschillende meningen te horen.
Voor wie liever leest: de review gaat hieronder verder! 😉

Details 

Toen het doosje van Easytoys aankwam, dacht ik dat er iets mis gegaan was. We verkopen bij Loveware namelijk de Doxy Die Cast 3 met kabel eraan vast en die doos is echt heel erg groot. 

Jep, wat een verrassing toen ik het doosje open deed, want daarin zat een super klein en fijn doosje van de Doxy R3. 

De verpakking van de Doxy Die Cast 3R is smal en lang in prachtig koningsblauw. Binnenin vinden we een metalen koker met daarin de Doxy en een oplaadkabel.
De prachtige én kleine verpakking van de Doxy Die Cast 3R.

In dat mooie blauwe doosje, zit een prachtige aluminium koker. Wat een geweldige oplossing van Doxy om ervoor te zorgen dat je je speeltje veilig mee kan nemen op reis. Onder in de koker past ook je oplaadkabel. Echt super mooi!

Doxy is trouwens een merk dat zo goed als alles nog volledig maakt en ontwikkelt in het Verenigd Koninkrijk. Daar hou ik wel van, geen made in China!

Opladen doe je eenvoudigweg door de USB-kabel in de onderkant van de Doxy Die Cast 3R te duwen en de andere kant in een USB-stopcontactje. Ondanks de kracht van deze Doxy, laadt het speeltje relatief snel op en de batterij gaat ook best wel lang mee. 

Als er een nadeel is aan deze prachtige Doxy Die Cast 3R, dan is het naar mijn gevoel wel dat de wand niet waterdicht is. Dat hoeft geen reuzegroot probleem te zijn, maar ik vind het wel vervelend als ik bijvoorbeeld veel glijmiddel gebruik. En ik kan me voorstellen dat het lastig is als je veel vocht verliest. Doxy raadt op dat moment zelfs aan om er een condoom over te trekken. Dit lijkt me toch een werkpuntje voor hen. 

De kop van het speeltje kan je er trouwens afdraaien, zodat je er eventueel een ander opzetstukje op kan draaien. Die verkopen ze ook van Doxy, maar ik heb er zelf geen. Het helpt ook wel bij het schoonmaken.

En dan ga ik maar meteen door met een groot pluspunt: de knoppen zijn echt hemels! Ze zijn heel erg duidelijk en voelbaar, waardoor je eigenlijk zo goed als altijd vanzelf de juiste knop vast hebt.
Er zit ook een leuke duidelijke handleiding bij deze Doxy Die Cast 3R. En dat is goed, want het vibratie-patroontje van de wand zit een beetje verborgen. Als je kort op de Power-knop duwt, dan krijg je een gewone rechtlijnige vibratie. Duw je langer, dan heb je een patroontje. 

En dan ga ik maar meteen door met een groot pluspunt: de knoppen zijn echt hemels! Ze zijn heel erg duidelijk en voelbaar, waardoor je eigenlijk zo goed als altijd vanzelf de juiste knop vast hebt.
Er zit ook een leuke duidelijke handleiding bij deze Doxy Die Cast 3R. En dat is goed, want het vibratie-patroontje van de wand zit een beetje verborgen. Als je kort op de Power-knop duwt, dan krijg je een gewone rechtlijnige vibratie. Duw je langer, dan heb je een patroontje. 

De Test van de Doxy Die Cast 3R

Wat ben ik al lang ongelooflijk benieuwd naar de speeltjes van Doxy. Er is al zo enorm veel positief over geschreven, ik ken zóveel mensen die echt laaiend enthousiast waren, … Ik kon dus niet anders dan reikhalzend uitkijken om dit speeltje te mogen testen. 

Ik zette dus zo snel mogelijk het speeltje aan en merkte al meteen dat ook de zachtste stand toch best wel behoorlijk krachtig lijkt. Wanneer ik deze wand gewoon als massagetoestel gebruik (want ja, je kan hem dus ook gebruiken om lekker je rug mee te masseren), dan valt dat allemaal prima mee en zet ik hem vaak zelfs nog wat harder. Maar de angst om de Doxy in de buurt van mijn intieme delen te begeven was er wel. 

Maar goed! Ik trek me er niets van aan en besluit in een opgewonden bui de Doxy Die Cast 3R maar gewoon zo snel mogelijk te proberen. Ik warm mezelf even op met een ander speeltje en gebruik behoorlijk wat (waterbasis) glijmiddel op de kop van de Doxy. Omdat ik het toch niet helemaal vertrouw, zet ik de wand eerst aan voor ik hem op mijn schaamlippen leg. Oh my… Wat een kracht! 

Eens ik de kop op z’n plaats leg, weet ik meteen dat ik hier razendsnel een orgasme van zal krijgen. De vibraties trekken letterlijk door mijn hele lijf (ook op de zachtste stand). Maar ik ontbreek toch ook wel iets. Het is me denk ik gewoon allemaal wat té. 

Nog meer testen

Als je me al een tijdje volgt, zal je intussen al wel weten dat ik van hele lome, diepe vibraties hou. En dat ik ook niet meteen een Power Queen ben. Geef mij maar heerlijk diep en met verschillende snelheden, zodat ik kan opbouwen en weer minderen wanneer ik daar zin in heb. En dat kan dus niet met deze Doxy Die Cast 3R. Het is gewoon altijd zo hard. En daardoor voelt het denk ik ook wel een beetje scherp aan. 

Bij de volgende keren testen, merk ik wel dat mijn lichaam er wel aan went. Precies of ik kan me er op voorbereiden. En ik vind het ook echt heerlijk om de Doxy tijdens het voorspel te gebruiken, waarbij ik dan mijn kleding nog aan heb of een doek tussen mijn clitoris en de kop van de Doxy hou (leve de Cumpanion hiervoor!). 

Het is voor mij wel erg duidelijk: hoewel ik zonder problemen elke keer een orgasme krijg met de Doxy Die Cast 3R, gebruik ik hem liefst als ik echt heel erg opgewonden ben. Of met een doek ertussen. Dat maakt ook dat het orgasme niet té snel komt, ik wil er graag wat van genieten. 🙂

En het grootste nadeel aan deze wand blijft voor mij dat je hem niet zachter kan zetten. Ik hou er echt niet van om een speeltje van mij af te moeten halen als ik een orgasme krijg (omdat ik het dan graag wat zachter wil), maar dat moet dus wel nu…

Conclusie

Mochten er nog enkele minder krachtige vibratie-standen op deze Doxy Die Cast 3R gezeten hebben, dan was dit vermoedelijk 1 van mijn favoriete speeltjes geworden. Maar jammer genoeg zijn die er dus niet, waardoor je keuze hebt uit hard, harder, hardst. 

Het is en blijft een speeltje van top kwaliteit en ik kan me voorstellen dat dit absoluut het van het is als je houdt van power. Maar als je daar niet zo voor bent, dan vermoed ik dat je deze Doxy te krachtig gaat vinden. Al ben ik er zeker van dat je daar na een tijdje ook wel aan gewoon zult worden. Het is in het begin gewoon een beetje slikken. 😉

Een groot voordeel eraan is wel dat je er leuke opzetstukken voor kunt kopen, waardoor je een deel van de kracht weg neemt. Of je kan er een doek of kledingstuk tussen leggen. Allemaal leuke mogelijkheden. 

Ik ga de Doxy zeker blijven gebruiken, maar een echte favoriet zal het niet meteen worden. 

Je koopt de Doxy Die Cast 3R bij Easytoys voor €164,90.

4 thoughts on “Sextoy Review en Vlog: Doxy Die Cast 3R

 1. Ik heb spijtig genoeg dit jaar net de gewone doxy 3 gekocht, ik had hem liever zonder draad gehad. Ik vond het ook nogal hard, zelfs al ben ik de zumio gewoon.
  Je moet hem eens proberen met de opzetstukken van palm power (palmsensual!), die kan je erop duwen en passen goed.. Ik heb nu ook de gewone cap besteld van palm power, omdat ik hoop dat ik dat leuker materiaal vind (ik vind de kop van de doxy 3 op één of andere manier niet zo leuk aanvoelen qua materiaal?).
  Ik ben nu aan het wachten op de reviews van de nieuwste van fun factory (limba flex) en de nieuwste van zumio (zumio E). Vooral die laatste dan, want zumio blijft hier op nummer 1 staan 🙂

  1. Ik begrijp waarom zonder draad leuker is, absoluut, maar met draad heeft ook zeker z’n voordelen.
   Dat van de Palm Power opzetstukjes zal ik zeker eens uitproberen! Ik heb er ook nog enkele liggen.
   Lima Flex komt hopelijk binnenkort mijn kant uit, Zumio heb ik nog geen enkele van, zal ik snel eens even contact voor opnemen (maar ik vrees ervoor, dat dat een succes zal zijn hier 😅)

   1. Denk dat jij best voor de zumio S gaat, want de E versie zou straffer zijn dan de X en die is voor vele al te straf 😉
    Mijn favoriet is de X, maar dan niet rechtstreeks erop..
    Tesstesst heeft de nieuwe al, dus hopelijk zet ze snel een review online! En verkopen ze hem snel in België, want ik heb hem nog op geen enkele site gezien 🙁
    Ik kijk uit naar jouw review van de Limba flex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *