Review: De Cumpanion! Meer dan zomaar een doekje.

Er zijn weinig producten waar ik zo ongelooflijk enthousiast over ben als over deze Anna Rae Cumpanion!

Ok, ik vind van mezelf dat ik algemeen een zeer enthousiast en vrolijk persoon ben. En ik ben in eerste instantie gewoon ook altijd blij met alles wat ik aankrijg, ook al vind ik daarom niet alles even goed. Maar deze Cumpanion is echt een beetje een Life Changer vind ik!

En ja, ik weet het, dit valt misschien niet echt onder de categorie “sekstoys”. Maar het gaat wel over sexual wellness en evenzeer over seksuele hygiëne.

Ik zag de cumpanion op de website van Tesstesst en was dus meteen enthousiast. Dit is zo iets waarvan ik zelf al een paar keer gedacht had dat ik het moest uitvinden.

Heel veel mensen zitten hier namelijk mee: wat gebruik je na het vrijen? Het is ook iets waar niet over gesproken wordt. Want oeh! Taboe!

Als je partner in je klaarkomt, dan loopt het achteraf uit je. Dat is vervelend. Of kan vervelend zijn.
Als je je aftrekt, wat gebruik je dan daarna?
Als je glijmiddel gebruikt, dan kunnen je handen zo kleverig zijn… Wat doe je dat dan? Aan je lakens? Nee dus. 🙂

Vochtige doekjes heb ik altijd een goede oplossing gevonden, maar het heeft me ook wel even gekost om de juiste doekjes te vinden. Vaak irriteren die doekjes. Ze zijn te ruw of het product erop is niet echt van gemaakt om daar beneden te gebruiken. Lastig dus.
Droge papieren doekjes kunnen natuurlijk ook, maar ook daar zijn enorm veel nadelen aan.
Een handdoek of een zakdoek! Ja, dat hoor ik nog al wel eens. Maar ik vind persoonlijk dat handdoeken nogal schuren en zakdoeken nemen het vocht niet zo heel goed op.
En altijd douchen na het vrijen? Wie doet dat? Hm, dat dacht ik al. Ik dus ook niet.

De Cumpanion!

Levering?

Anna Rae stuurde me meteen een Cumpanion om te testen toen ik haar contacteerde. Het duurde wel een weekje of twee voor het pakketje aankwam. De Cumpanion komt namelijk uit de VS.
De Cumpanion wordt geleverd in… euhm… een zwarte zak. Met daarin een doorschijnend plastic zakje. Met daarin de Cumpanion.
Basic als maar kan zijn! Maar het past in de brievenbus en dat is wel echt makkelijk! En uiteindelijk is het ook niet zo reusachtig of kwetsbaar. Dus meer moet dat eigenlijk ook niet zijn.

De Cumpanion wordt door Anna Rae met de hand gemaakt. En dat zie je, dat merk je, dat voel je.
Het materiaal is super goed. Alles is mooi afgewerkt tot in de details.
Toen het uit de verpakking kwam, zei mijn vriend meteen: “das gewoon ne fleece”.
En ja, zo voelt het effectief ook aan. Maar uiteraard kan je op het eerste zicht niet zeggen wat iets doet of hoe het werkt. Dat moet je uitproberen! 😀

Het doekje is gemaakt van microvezel. Maar niet zomaar gewoon microvezel. Het is echt een kwalitatief materiaal.
Je kan je Cumpanion wassen (gelukkig :)) in de wasmachine, zonder wasverzachter. En die heb je ook niet nodig, want hij blijft gewoon super zacht. Toen hij de eerste keer uit de wasmachine kwam, twijfelde ik daar wat aan, want het lijkt niet zo. Het materiaal lijkt wat meer aan elkaar geplakt (zoals altijd als je iets zacht en een beetje “harigs” nat maakt). Maar als je erover wrijft, voel je het loskomen. Dan wordt het steeds zachter en zachter.

Wat doet die Cumpanion nu?

De Cumpanion is een vervanger van de standaard vochtige doekjes of de sokken of wat je dan ook gebruikt in de slaapkamer om jezelf achteraf proper te maken.
Kort gezegd: het is een doek die je kan gebruiken om lichaamssappen mee op te kuisen. 😀
Maar ook voor glijmiddelen werkt het heel goed. (En heb je al ooit geprobeerd om silicone glijmiddel op te kuisen? Juist, dat is moeilijk! Nu dus niet meer!)

Heb je zo’n Cumpanion nodig?

Absoluut! Hoe vaak heb ik al niet met mijn handen vol glijmiddel op bed gezeten zonder te weten waar ik ze aan moet afwrijven? Of achteraf die doekjes moeten pakken… Die dan allemaal blijven liggen op je nachttafeltje. Dat is allemaal verleden tijd!

De Cumpanion is heerlijk zacht. En echt super absorberend! Je kan hem gewoon wassen in de wasmachine (zonder wasverzachter) en hij mag zelfs in de droogkast. Je koopt er dus best meteen meer dan 1. Zodat je 1 of 2 kan wassen en de andere gebruiken, uiteraard. 🙂

Naast het feit dat hij gewoon handig is, is hij ook echt suuuuper zacht. Het is echt fijn om je ermee proper te wrijven. Of om je ermee proper te laten wrijven. Je kan er echt moeilijk hardhandig mee zijn.
Ook als je bijvoorbeeld graag speeltjes gebruikt in bed, is hij erg handig. Je kan je toy er namelijk op leggen en gewoon voort doen waar je mee bezig was! Zo hoef je niet na te denken over waar je je plakkerige toy gaat neerleggen en wat je erna allemaal nog moet opkuisen.

Je kan de Cumpanion meerdere keren gebruiken. Doordat hij zo groot is, heb je echt wel genoeg propere plekken. Vermoedelijk heb ik heel wat lezers die dat echt vies vinden, maar kijk, het is maar een lichaam. Het zijn geen vieze vloeistoffen. De Cumpanion plakt niet en je merkt dus amper dat je hem hergebruikt. Ik raad dat natuurlijk ietsje minder aan als je hem met twee gebruikt en je er als man effectief ook in klaar komt. Maar dat lijkt me logisch 🙂
Vind je dat toch echt maar niets? Er zijn ook kleinere varianten beschikbaar beschikbaar!

Ik denk dat voor mij de kleinere variant ook een beter formaat was geweest. De Cumpanion is relatief groot en dat heb ik precies niet nodig. Ik heb liever enkele kleintjes dan 1 grote denk ik. Dan kan je ook makkelijker en sneller wassen.
Anna Rae maakt ook pakketjes met 1 grote en 2 kleintjes. Dat lijkt me wel heel interessant, als je ze graag wil uitproberen!

Conclusie!

Het is gewoon echt een handige doek. De microvezel stof neemt heel goed alle soorten vloeistoffen op, zelfs silicone glijmiddel. En dat kan je van een gewone handdoek (of wat je dan ook gebruikt) echt niet zeggen.
Bovendien zijn al die stoffen ook altijd zo ruig en hard.
Ik ben echt heel erg blij met mijn Cumpanion en bestel binnenkort sowieso nog enkele kleinere versies! Ik ben fan!

Je koopt de Cumpanion bij Anna Rae voor $16,99 + $16,75 verzendkosten. (dat is in totaal een €30). Ja, dat is wel behoorlijk, maar misschien kunnen we eens een gemeenschappelijk aankoop doen ofzo! Ik wacht in elk geval ongeduldig af wanneer ze ook in Europa verkrijgbaar zullen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *