Sextoy Review: de Swirl Touch Roterende Vibrator.

Ik stuurde een tijdje geleden met M. van Easytoys, omdat ik weer enkele leuke dingen gezien had op hun website. Mijn oog was gevallen op de Swirl Touch, dus ik was heel blij toen ik te horen kreeg dat ik hem mocht testen! 

De omschrijving zei: roterende vibrator die je G-spot stimuleert. Dat sprak me wel aan. Ik ben de laatste tijd best wel op zoek naar speeltjes die mijn G-spot juist weten te raken en enkel vibratie doet het dan vaak gewoon niet. Dus ja, dit sprak me absoluut wel aan! 

Het speeltje blijkt van het merk Cloud 9 te zijn. Een merk dat ik niet kende, maar waar ik onlangs wel de Mushroom Massager van mocht testen. 

De verpakking van de Swirl Touch doet nogal druk aan, maar de kleuren zijn wel mooi samen gekozen: turquoise en zwart.
Het turquoise en zwart gaan wel mooi samen!

Details

De Swirl Touch zit in een eenvoudige zwarte doos met doorkijkplastiekje. Het is sober en op zich best wel ok. Ik hou niet zo van de stijl, maar dat is uiteraard persoonlijk. De letters en tekeningen op de doos doen nogal druk aan en daar heb ik het niet zo voor.

Op de doos staat ook vermeld dat dit speeltje ideaal is voor stimulatie van de clitoris en de G-spot. Die twee in één speeltje zijn meestal nogal moeilijk, zeker als het speeltje alleen maar bestaat uit 1 lange roterende staaf. Maar het kan, natuurlijk! Ik ben alvast benieuwd.

In de doos vind je ook nog een oplaadkabel, een handleiding en een zakje om de Swirl Touch in te bewaren.

Opladen is heel eenvoudig. Je krijgt er een USB-kabeltje bij met een pinnetje. Dat duw je gewoon op de daarvoor voorziene plaats door de Swirl Touch en het laden kan beginnen. 

Het speeltje is gemaakt van silicone en ABS-plastic en waterdicht. Daardoor is het dus best makkelijk te reinigen. Ik ben niet helemaal zeker waarom ze er dat zilveren spiegel plaatje in hebben gezet. Ik vermoed dat dat het stijlvoller maakt. Kan lastig zijn om te reinigen als je graag veel (waterbasis!) glijmiddel gebruikt of zelf veel vocht verliest. 
Meer over het reinigen van je speeltje vind je hier.

Het bedienen van deze Swirl Touch is ook heel erg eenvoudig en wijst zichzelf uit. Je hebt gewoon 1 knopje. Als je er langer op duwt zet je het speeltje Aan of Uit. Door kort te duwen zap je door de 9 verschillende rotatie-snelheden.

Het knopje!

De Test

Er bestaan beelden van toen ik deze Swirl Touch voor de eerste keer aanzette. Laat ik toch even duidelijk maken dat ik er van schrok! Bij “roterende vibrator” had ik een langzaam draaiend speeltje verwacht, misschien een beetje zoals die typische Rabbit van in Sex In The City. Maar deze snel roterende functie? Nee, dat had ik niet verwacht! Ik kan zelfs eerlijkheidshalve zeggen dat ik er een beetje bang van was. De eerste paar weken heb ik hem mooi (opgeladen en klaar voor gebruik) laten liggen in mijn “te testen” schuif en er alleen maar eens even naar gekeken met bange oogjes. 

Uiteindelijk heb ik hem na een paar weken toch uit de kast gehaald. Met genoeg (waterbasis) glijmiddel van sliquid en voldoende zin, begon ik de Swirl Touch te testen. Ik bracht hem in, zette hem aan en… wist even niet wat me overkwam. Wauw, de Swirl Touch is echt veel beter en aangenamer dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Op de 1 of andere manier raakt deze Swirl mij exact waar ik dat wil!

Het lijkt alsof het speeltje bij iedere ronddraai-beweging exact op mijn G-spot mikt. En dat is behoorlijk intens en ook even overweldigend.

Zoals je vermoedelijk al wel weet, test ik mijn speeltjes altijd meer dan één keer. Zo ook met deze Swirl Touch. Ik was in dit geval toch ook een beetje bang dat het misschien een eenmalige toevalstreffer zou zijn. Maar ook de volgende pogingen voelden echt heel goed. De Swirl is gewoon écht perfect gevormd voor mijn lichaam. En de erg snel ronddraaiende beweging, waarvan ik verwachte dat die te agressief zou zijn voor mij, voelt echt heel erg aangenaam aan. 

Daarna heb ik de Swirl Touch ook nog eens getest in combinatie met mijn Liberator BonBon, een kussen waar je een speeltje in kan vastzetten en dat was echt geweldig! 

Ik moet er ook wel nog even bij vermelden dat ik van de Swirl Touch niet meteen een orgasme kan krijgen, dus ik gebruik hem altijd in combinatie met iets tegen mijn clitoris. Ik vermoed ergens wel dat het me zou kunnen lukken om enkel met de Swirl een orgasme te krijgen, maar ik ben gewoon vaak wat ongeduldig… 🙂

Als ik 1 nadeel moet geven van deze Swirl Touch, dan is het dat het speeltje eerder aan de lawaaierige kant is. Dat komt natuurlijk omdat de Swirl geen vibrator is, maar eerder een “rotator”(bij gebrek aan een beter woord). En dat geluid ben ik niet gewend. Maar dit is echt muggenziften!

Conclusie

Oooh, wat ben ik verrassend enthousiast over deze Swirl Touch! Ik ben nog volop op ontdekking naar mijn eigen G-spot en weet dus niet altijd wat te verwachten. Maar desondanks de angsten die ik ervaren heb voor het eerste gebruik, toen ik zag wat dit speeltje deed, doet deze Swirl Touch het echt super. Dit wordt sowieso één van mijn nieuwe favoriete G-spot speeltjes!

Dit is een speeltje dat ik absoluut aanraad als je, net als ik, op zoek bent naar manieren om je G-spot te stimuleren. Maar ook als je al meer ervaring hebt, verwacht ik dat deze Swirl Touch je echt wel blij zal kunnen maken. 

Je koopt de Swirl Touch voor €89,95 bij Easytoys.

8 thoughts on “Sextoy Review: de Swirl Touch Roterende Vibrator.

 1. Die komt op het verlanglijstje!
  En wat een mooie kleuren (ik ben niet zo voor het roze).
  Alleen spijtig dat de 15% korting bij easytoys met koningsdag net is gepasseerd 🙁

  1. Ja, de kleuren zijn super he! Daarom ook dat hij mij meteen in het oog sprong denk ik.:D
   Leuk dat de code nog geldig is! Laat me zeker weten wat je er van vindt, mocht je hem aankopen!

   1. Later getest dan verwacht.
    Ik vind de ‘bewegende’ toys zoals deze of de Mona Wave leuk ter afwisseling van de ‘gewone’ vibrators. Maar hij maakt inderdaad wel wat lawaai, ik zou hem niet durven gebruiken met de kinderen in huis 🙂

   1. Hallo,
    vandaag werd door de pakjesman mijn swirl touch vibrator geleerd.
    Hoe lang moet deze de eerste keer opladen,
    Het duurt beetje lang en ik ben ongeduldig op het uit te proberen.
    Ps het lampje knippert al een hele tijd

    1. Hallo Marleen,
     Je zult even geduld moeten hebben of de handleiding even moeten bekijken.
     Ik weet veel, maar de oplaadtijd van mijn ong 200 speeltjes ken ik helaas niet allemaal vanbuiten 😉
     Veel plezier straks, als hij opgeladen is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *