Sekstoy Review: Mushroom Massager van Cloud9.

Van M. van Easytoys mag ik regelmatig heel wat leuke speeltjes kiezen. Omdat ik de laatste tijd wel heel wat toys gekregen heb in ongeveer dezelfde vormen, leek het me leuk om eens voor iets helemaal anders te gaan. Dus toen ik deze super schattige Mushroom Massager (van Cloud9) zag, was ik meteen verkocht! 

“Massager” wil meestal zeggen dat er ook wel wat power in het speeltje zit. En door de brede kop (wantja, het is een paddenstoel), leek het me die kracht ook prima te kunnen verdelen. Ik kon al niet wachten tot de Easytoys doos thuis werd geleverd! Zoals altijd een leuke anonieme doos trouwens. Mijn buren hebben nog steeds geen idee wat er in dit appartement allemaal gaande is. 😉

De verpakking van de Mushroom Massager is gewoon een plastieken omhulseltje. Niet veel soeps...
Het doosje van de Mushroom Massager is gewoon een plastieken omhulseltje.

Details

De verpakking van de Mushroom Massager is relatief basic. Om even duidelijk te zijn: ik had nog nooit een sextoy gezien in dit soort verpakking. Of het was met toch in elk geval nooit opgevallen.
Alles aan deze verpakking is van plastiek en wat er op staat van informatie is volledig gericht op het massage gedeelte. Precies of het is niet helemaal ok dat je dit soort speeltje ook voor intieme stimulans gaat gebruiken. Of misschien is het net zodat mensen dit subtiel kunnen kopen, voor “massages”. Wat dan ook, ik vind het niet echt super. 

De Mushroom Massager is gemaakt van silicone, met aan de onderkant een stukje ABS plastiek met het 1e knopje erop. Het speeltje is waterdicht en oplaadbaar.
Het USB-kabeltje heeft ene pinnetje dat je door het silicone van de paddenstoel kan duwen. Opladen gaat snel. 

Het speeltje heeft 1 knop waarmee je door de 9 vibratiepatronen kunt zappen. Dat gaat relatief makkelijk, maar ik heb toch altijd liever een 2e knop, waarmee je weer terug naar het vorige standje kan. Door langer op het 1e knopje te duwen zet je de Mushroom trouwens aan of uit.

Om te reinigen let je best wel een beetje op, want de Mushroom Massager heeft langs de onderkant, zoals een echte paddenstoel sporen heeft, van die ribbels. Niet echt nuttig, want die voel je helemaal niet, maar dus wel lastig om te reinigen. Meer over het proper maken van je speeltje lees je trouwens hier.

De test

Soms weet je het al van bij de eerste kennismaking: dit wordt niets. En geloof me, ik heb echt geprobeerd om het iets te laten worden. Ik wou het zo ongelooflijk graag!
Maar helaas, de vibraties van deze Mushroom Massager zijn echt heel erg licht en buzzy. Kan misschien werken als het je eerste vibrator is, maar zelfs dan nog denk ik dat je hier snel op uitgekeken bent. 

Voor mij werkte het speeltje zelfs nog niet op de allersterkste stand. Ook de patronen heb ik rustig uitgeprobeerd, maar om de 1 of andere manier wordt de vibratie gewoon niet voldoende doorgeven aan de kop van de paddenstoel.
Dat trekt zich trouwens ook door als je het speeltje als massage-ding wil gebruiken. Als ik over een “massager” spreek, dan denk ik aan een wand. Een speeltje waarvan de vibraties heel erg diep in je lichaam doordringen en daardoor ook je spieren masseren en loswerken.
Jah, dat doet de Mushroom Massager jammer genoeg dus niet. 

Ik heb echt alles geprobeerd wat ik kon proberen. Heel erg opgewonden zijn al voor ik de Mushroom Massager begon te gebruiken. Helemaal niet opgewonden zijn (dat werkte eigenlijk nog het beste, gewoon als warm up). Het speeltje kantelen naar alle kanten, iedere (ronde) hoek heb ik getest. Op mijn vulva, mijn clitoris, mijn armen, mijn rug… Het mocht niet zijn.

Het enige wat ik er nog enigszins leuk aan vind (buiten puur als oppervlakkig voorspel dan), is om er een massage mee te krijgen. Als iemand anders er druk mee zet op mijn rug (bijvoorbeeld), dan voelt het wel nog redelijk ok aan. En eventueel ook om het aan mijn partner door te geven om dan lichtjes op mijn vulva te gebruiken. Maar daar zijn dan ook gewoon weer echt betere toys voor. 

Conclusie

Ik heb de Mushroom Massager echt een hele grote kans gegeven. Echt, zó groot. Ik vind het zo’n ongelooflijk schattig speeltje. En ja, je zal het ongetwijfeld nog veel zien terugkomen op foto’s, want het is gewoon echt cute. 

Maar als vibrator of massager is het helaas echt geen speeltje dat ik kan aanraden. De vibraties zijn veel te zwak, zelfs op de hardste stand. 

Op zoek naar een heel zachte toy, met een onopvallende vorm en een lichte vibratie?
Je koopt deze Mushroom Massager van Cloud9 bij Easytoys voor €49,95.

3 thoughts on “Sekstoy Review: Mushroom Massager van Cloud9.

    1. Ja, ik vind het ook jammer… Kan werken he, als je voor heel fijne vibraties bent. Maar voor mijn lichaam doet het het dus niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *