Sextoy Review: BS Atelier – BS Dildo Alex Black!

Er zijn zo van die speeltjes die al jarenlang op mijn wishlist staan. Het zijn vaak eerder wat eenvoudigere speeltjes die moeilijker te krijgen zijn. De BS Dildo’s vallen op door hun eenvoud, maar zeker ook door hun prachtige kleuren. Hun atelier is in Valencia. Ze zijn dus Europees, maar ook nog eens handgemaakt. Echt pareltjes!

Rebecca van Loveware gaf me een tijdje geleden eentje mee. De dildo zat een beetje verstopt tussen enkele andere speeltjes. Maar ik was hier absoluut het meest blij mee!
Met veel liefde heb ik deze BS Dildo Alex Heart Black aan een grondige review onderworpen. 

Details

De verpakking van deze leuke dildo vind ik ook meteen wel een beetje een minpuntje. De BS Dildo Alex (en ook hun andere toys trouwens) is verpakt in een eenvoudige plastieken zak met een afscheurstrook bovenaan en zo’n hersluitbare strip. Niet echt mijn idee van een prachtige en luxueuze verpakking. Voordeel eraan is dan wel weer dat je het speeltje goed kan zien zitten én dat je er makkelijk ook eens op kunt drukken om het materiaal te kunnen voelen. 

Verder zijn er eigenlijk weinig details om te vernoemen bij dit speeltje: het is een dildo, dus oplaadbaar is het niet. Het silicone is zacht en toch heel stevig, maar wel zo’n klein beetje indrukbaar. Ik vind het echt het beste soort silicone dat er is, je voelt de kwaliteit als je het in je handen neemt.

Maar: het is ook wel een soort van silicone dat best wel wat stof aantrekt. Daar let je best mee op als je de BS Dildo opbergt. Doordat het een eenvoudige dildo is van degelijke silicone, is het ook wel echt een toy die super makkelijk te reinigen is. Geen vervelende hoekjes en kantjes, dus simpeler kan het niet. Meer info over het reinigen van je toys vind je hier.  

De Test

Dildo’s zijn echt wel een vak apart voor mij. Mijn lichaam heeft bij het gebruik van sekstoys wel vaker geen zin in een vorm van penetratie. Op andere momenten zorgt een dildo er dan weer voor dat mijn orgasme een heel pak intenser lijkt te worden. Het is dus echt een “soms wel, soms niet” geval. 

Deze BS Dildo is een kleiner modelletje. Ze hebben bij BS echt nog wel andere en grotere modellen, maar deze vorm is wel vrij kenmerkend voor de modellen die ze maken bij BS Atelier. Opvallend is zeker dat dit dus een model is dat echt gemaakt en ontwikkeld is door twee vrouwen en je voelt hun passie echt in het vakwerk dat ze afleveren. Ik zeg het niet zo heel vaak, maar voor mij zijn de speeltjes van BS Atelier echt kleine kunstwerkjes. Er is zó over nagedacht. 

Genoeg dromerige praat, tijd voor wat testen!
De BS Dildo Alex Heart heeft een soort van realistische vorm: je hebt een smalle lengte, met een eikel vormige bovenkant. Die eikelachtige bovenkant heeft ook een redelijk stevige ribbel. De dildo is gebogen, waardoor het speeltje redelijk goed de G-zone zou moeten kunnen bereiken.

Dat verloopt bij mij allemaal wat standaard. Ik ben niet super gevoelig inwendig, dus deze dildo doet het me ook niet helemaal. Om er echt veel van de voelen en te ervaren, heb ik denk ik toch net iets meer dikte nodig, in de meeste gevallen. Of misschien een wat steviger materiaal.
Maar tegelijkertijd besef ik ook dat dit niet helemaal waar is. Ik ga misschien vaak wel wat te snel. Ik verwacht té snel té veel. En dat is er gewoon niet met dit soort dildo. Dit speeltje is echt gemaakt voor mensen die of heel gevoelig zijn inwendig, of die de tijd nemen om eerst behoorlijk opgewonden te zijn. 

Ware grootte met blikje.

Nieuwe poging

Dit in mijn achterhoofd houdend, begin ik er nog eens aan. Ik neem mijn tijd om mijn lichaam eerst behoorlijk op te warmen en begin dan pas met het testen van de BS Dildo Alex. Het gevoel is helemaal anders dan de eerste keer. Mijn lichaam is best blij dat ik iets inwendig gebruik, maar tegelijkertijd ook dat het geen super grote dildo is. Ik gebruik trouwens echt altijd waterbasis glijmiddel, zeker als we met silicone zitten van een kwaliteit als deze. Die durft wel eens een klein beetje aan te voelen als “tegenwerkend”. In dit geval ga ik meestal voor Sliquid Sizzle

De ribbel van de dildo is best goed voelbaar, maar ook niet super hard. Dat vind ik zelf wel positief, want vaak ervaar ik het eerder als storend. Als ik niet heel erg opgewonden ben, kan ik met deze BS Dildo Alex maar moeilijk mijn G-zone stimuleren, want dan heb ik echt meer druk nodig en dus een steviger materiaal. Maar als ik wél heel opgewonden ben, dan is mijn binnenkant al heel erg blij met redelijk zachte aanrakingen en daarvoor is deze dildo echt heel erg ideaal. 

Al snel kwam ik er trouwens ook achter dat dit eigenlijk ook echt een heel fijne allround dildo is. Ik pak hem er toch wel makkelijk bij wanneer ik een speeltje uitwendig wil gebruiken en toch ook graag iets inwendig wil. Door het formaat, is deze BS Dildo echt een makkelijke toy voor heel veel lichamen, zelfs als je lichaam wat minder opgewarmd zou zijn.

Daarnaast is deze BS Dildo Alex ook heel fijn voor anaal gebruik (hier ook zéker ideaal dat de dildo wat smaller is dan veel andere modellen!). Dankzij de plattere basis, past het speeltje ook in heel veel harnassen, al is de basis eerder aan de kleine kant, dus daar let je best wel op bij aankoop van je harnas. 

Conclusie

Ok ja, ik was al wel een klein beetje fan van dit heerlijke kleine modelletje nog voor ik hem getest had. Maar, eerlijk is eerlijk: het is een fijne dildo voor mensen die niet altijd van te groot houden. Op sommige momenten is dit misschien wat minder ideaal, zeker als je wat minder gevoelig bent inwendig. Ben je dat wel? Dan denk ik echt dat deze BS Dildo Alex je aangenaam kan verrassen door het super zachte en warme silicone en de goed doordachte vorm. 

Ben je niet zo heel gevoelig inwendig en hou je algemeen van grote modellen? Dan zou ik deze BS Dildo misschien maar links laten liggen. Maar voor iedereen die graag net een beetje kleiner wil en houdt van top kwaliteit, kan ik de BS Dildo Alex alleen maar aanraden.

Ze hebben dit model echt in de tofste kleurencombinaties trouwens!
Bij Loveware is de BS Dildo Alex beschikbaar in regenboogkleuren of met het hartje voor €99,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *