Sextoy review: Aneros Tempo. Nieuwe favoriete anale toy!

Ik doe het niet zo vaak meer, zelf speeltjes kopen, maar toen ik Rebecca van Loveware een paar maand geleden de Aners Tempo voorstelde in de winkel (Loveware), wist ik meteen dat ik dit speeltje graag wou. Ik kreeg dan ook een prachtige uitleg van Rebecca over de Tempo, want de bobbels en verdikkingingen zijn echt perfect geplaatst om je lichaam anaal perfect te stimuleren, dus wie zou er nu niet nieuwsgierig van worden… 😀

Eerst nog even iets over het zelf aankopen van speeltjes.
Of ik ze nu zelf koop of krijg, mijn reviews blijven hetzelfde, ik schrijf altijd eerlijk.
Daarnaast valt het me zelf op dat ik vaak speeltjes lijk aan te kopen, die wat uit mijn comfortzone liggen. Zoals anale speeltjes (de Njoy Medium Plug bijvoorbeeld) of meer kinky dingen. Dat geeft me denk ik de ruimte om meer te experimenteren en dan voel ik me minder schuldig als ik wat langer over de review doe… 😉

Ik koos de Aneros Tempo omdat mijn achterkant niet altijd zo goed meewerkt als ik zou willen… 🙂 Ik heb er echt een haat-liefdes relatie mee. En deze dunne en fijne plug lijkt smal genoeg om zo goed als altijd aangenaam te zijn en toch ontspannend te werken. Ik ben al benieuwd!

Details

De tempo zit in een mooi zwart doosje. Perfect afgewerkt en ideaal om je speeltje in te bewaren, mocht je dat willen. Rond het doosje zit een kartonnen hoesje met het merk en wat details erop. Binnenin ligt de Tempo in een rood satijnen doekje. Wat mooi!

De plug is gemaakt van roestvrij staal. Ik vind dat echt een superfijn materiaal! Heel makkelijk om te reinigen, je kan er alle soorten glijmiddel op gebruiken en het werkt niet tegen bij het inbrengen, zoals silicone bijvoorbeeld wel soms doet. Glijdt vlot naar binnen dus! Bovendien heb je een speeltje van roestvrij staal echt voor de rest van je leven!

Reinigen is super makkelijk, zoals ik al zei. Gewoon met water en een milde zeep of toy cleaner. Het materiaal is niet poreus (wat zou willen zeggen dat bacteriën zich in je toy kunnen nestelen) en alles ziet er meteen weer uit als nieuw! Meer over het reinigen van je speeltje lees je hier.

De Test

Zoals ik al aangaf, zijn anale speeltjes wel een beetje een uitdaging voor mij. Ik hou eigenlijk echt wel van anale stimulans, maar mijn lichaam weet het vaak gewoon niet zo goed.
Dus ik ben wel regelmatig aan het uitkijken naar speeltjes die me hiermee kunnen helpen. Metaal en glas zijn qua materiaal echt ideaal, vind ik. Omdat ze zo goed en makkelijk glijden en ook omdat ik silicone glijmiddel echt zo veel zaliger vind voor anaal.

Ik test de Tempo de eerste keer uit met mijn partner. Dat is tegen mijn principes, normaal test ik alleen, maar met anale speeltje vergeet ik die principes al wel eens. 😉 De reden dat ik alleen test, is omdat ik op die manier meer ka focussen op wat ik precies voel. Met partner zit ik meer “in the moment”.

Met veel glijmiddel en als mijn lichaam al wat opgewonden en happy is, glijdt de Tempo zonder veel moeite naar binnen. Sterker nog, ik voel het eigenlijk amper. Eens op z’n plek, voel ik het plots wel. Het gevoel is niet super intens, maar absoluut wel aangenaam.

Nog even iets over de vorm. De kop van de Tempo is wat dikker. Daardoor voel je het speeltje extra goed zitten inwendig, maar als je een prostaat hebt, zorgt die verdikking er ook voor dat je extra gestimuleerd wordt. Het uiteinde is dan weer super smal, waardoor je echt heel weinig druk zet op je sluitspier, als je de Tempo gewoon op z’n plaats laat. Het onderste deeltje is zeker breed genoeg zodat het speeltje niet naar binnen kan schieten. Het is ook best smal en past daardoor prima tussen je billen.
Een klein nadeel is dat de “hoekjes” aan de onderkant wat scherp kunnen aanvoelen. Niet zozeer voor de drager zelf, maar wel bijvoorbeeld voor de partner tijdens het penetreren. Dat vraagt wat oefening en gewenning.

Meer Aneros Tempo

Tegelijk mijn clitoris, vaginaal en anaal stimuleren is echt iedere keer een super intense ervaring. Het doet iets wat geen van de andere dingen apart kan. Echt wauw! Maar heel vaak is het me ook allemaal wat te veel, dan heb ik het liever iets subtieler. En daar is deze Tempo dus echt ideaal voor.
Je voelt het speeltje goed zitten, mijn partner voelt het ook én toch is het niet té. Het is allemaal bescheiden en fijn qua gevoel.

Dat wil trouwens niet zeggen dat je de Tempo niet kan gebruiken als je wel van intense stimulans houdt. De bobbels van de Tempo zijn best bijzonder en heel anders dan andere anale toys. Ze zijn ideaal gepositioneerd om je zenuwuiteiden extra te raken en voegen dus echt wel wat toe. Daarnaast kan je de smalle Tempo ook makkelijk in en uit laten glijden, een beetje zoals een soort smalle anale kralen. Dat kan perfect tijdens het voorspel, maar ook bij penetratieve seks.

De Aneros Tempo is een echte unisex toy trouwens. Het speeltje voelt sowieso goed en voegt voor iedereen iets toe, of je nu een penis hebt of een vagina.

Conclusie

Ik ben echt verliefd op deze Aneros Tempo! Door de gladde textuur, is de toy ideaal om te gebruiken bij voorspel. Tegelijkertijd zijn de bobbels zeker uitgesproken genoeg om ook op andere momenten echt voor genot te zorgen. Verfijnd, maar toch echt ideeal om op alle momenten van te genieten. Het is zo’n speeltje waarvan ik wou dat ik het eerder had ontdekt. Een nieuwe toy bovenaan in mijn favorieten-schuif! 😉

Je koopt de Aneros Tempo voor €69,90 bij Loveware. Echt een speeltje voor het leven!

2 thoughts on “Sextoy review: Aneros Tempo. Nieuwe favoriete anale toy!

  1. Hoihoi,
    Ik hou ook van anale stimulatie. Het speeltje dat wij hebben is niet geschikt om tijdens de penetratie te gebruiken. (Te dik uiteinde)
    Ik las dat het met dit wel gaat maar ben nieuwsgierig… met welke standjes gaan we als beginner best aan de slag? 😅

    Groetjes Loo & Y

    1. Ja, ik vind anale stimulatie tijdens de penetratie met deze tempo echt Top! Voor mij werkt dat vaak het best bij Doggy style, al krijg je dan soms wel wat druk op je billen, dus daar moet je dan samen wat mee experimenteren en elkaar lichaam wat leren kennen. Missionaris met je benen in de lucht kan ik ook echt aanraden. Als vrouw bovenop is wat lastiger, omdat de Tempo best wel zwaar is, dus dan moet je wat vechten tegen de zwaartekracht 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *