Sextoy Review: Satisfyer Yummy Sunshine

Ik kreeg een hele grote doos met speeltjes van Satisfyer! Echt een hele grote! 😀 De review van de Power Flower kreeg je al, je kan hem hier herlezen.
Een deel van de speeltjes heb ik aan vriendinnen gegeven, want het zijn er gewoon echt te veel om ze allemaal zelf te testen. De korte reviews ervan krijg je nog wel. Maar nu heb ik het dus over de prachtige gele Yummy Sunshine!

Gele speeltjes zijn relatief uitzonderlijk in sextoy-land. Ik kan er zo direct zelfs maar aan een 2 a 3 tal denken.
Daarnaast doet de vorm heel erg denken aan de Tiger van FUN Factory. Net als alle ander 6 speeltjes uit deze Satisfyer collectie op de speeltjes van FUN Factory lijken. Maar wat als de kopie eigenlijk best wel goed gedaan is? Want er worden zoveel dingen gekopieerd in deze wereld… De vraag is dan natuurlijk: is dit een goede kopie? 🙂

De verpakking van de Satisfyer Yummy Sunshine

De verpakking

Hier kan ik eigenlijk niet meer zo heel veel over zeggen, want op EroFame begin oktober kreeg ik de nieuwe verpakkingen te zien van de Satisfyer speeltjes. Deze verpakking, de oudere dus, is gemaakt van een licht karton met daarin een plastieken doosje en de Yummy Sunshine. Op de doos staat een lachende vrouw en dan ook nog de Yummy Sunshine zelf. Je krijgt er ook nog een kabeltje en een handleiding bij. Allemaal heel erg ok voor een vibrator van deze prijs, maar ook niet echt bijzonder.

De nieuwe verpakkingen zijn echt heel erg mooi. Ze zijn gemaak van een dikker karton en je kan er je speeltje een stuk beter in bewaren. Ook de buitenkant is een stuk stijlvoller. Goeie punten dus! (je kan een vergelijkbare verpakking zien bij de Sweat Treat, mocht je het belangrijk vinden.)

Opladen

Zoals alle Satisfyer speeltjes, heeft ook de Yummy Sunshine een magnetische oplaadkabel. Dat is heel makkelijk: je klikt het kabeltje gewoon onderaan op het speeltje en de andere kant in een USB stekkerblokje. De lichtjes gaan knipperen om aan te geven dat de toy geladen wordt. Eens ze constant blijven branden, is het speeltje opgeladen. Easy Peasy! 

Proper maken

De Yummy Sunshine is waterdicht, dus je kan hem gewoon reinigen onder de kraan. Je kan eventueel een milde handzeep gebruiken. Ik gebruik zelf ook graag een toy cleaner, zodat ik echt zeker ben dat alle bacteriën helemaal weg zijn.

Met de ribbels op het speeltje, lijkt het me ook best dat je de Yummy Sunshine altijd vrij snel na gebruik weer proper maakt. Anders kan het wel eens moeilijk worden. Er gaat namelijk vanalles tussen die ribbels zitten. 🙂

Knopjes

Zoals ik het graag heb: de Yummy Sunsine heeft 3 knopjes. 1tje om het speeltje aan te zetten en dan een knopje om de vibraties harder te zetten en 1tje op het de vibraties weer zachter te zetten. 

Net als bij de FUN Factory Tiger, beginnen de vibraties van de Yummy Sunshine op standje 3. Ik vind dat echt super onlogisch. Ookal is standje 3 de snelheid die ik meestal wil, dan nog wil ik liever opbouwen vanaf 1. Maar goed, je begint dus op stand 3. Als je lager wil, dan kan je met de knop makkelijk een paar snelheden lager gaan. 

Ik merk dat ik toch soms nog een beetje in de war ben tussen de harder en zachter knop. Als ze dan toch al aan het kopiëren waren, hadden ze hun knopjes-combinatie beter helemaal overgenomen. In dit geval staat de aan- en uitknop in het midden (bij FUN Factory staat die beneden) en de harder en zachter staan er boven en onder.
Maar het lijkt me iets waar je wel snel aan kunt wennen. 

De Yummy Sunshine heeft verder 12 standjes: 6 gewone rechtlijnige en 6 patronen. Ik hou zelf het meest van rechtlijnige vibratie, maar heel af en toe zijn vibratiepatronen ook wel fijn. Vooral de opbouwende, die van zacht beginnen en dan steeds harder gaan, kunnen me soms echt heel erg bekoren!

De test!

Poging 1 

Ik lees in heel veel andere reviews dat de vibraties van FUN Factory en deze reeks van Satisfyer redelijk gelijkaardig zijn en dat vind ik dus niet helemaal. Die van FUN zijn nog net dat stukje dieper, net dat beetje lager en doordringender. Maar dat wil absoluut niet zeggen dat de vibraties van de Satisfyer reeks slecht zijn. 

De Tiger van FUN is een van mijn favoriete vibrators. En ik wist dus ook meteen dat deze Yummy Sunshine echt heel goed in de buurt komt. De vibraties raken me diep vanbinnen zoals ik het wil. Ja, ze zijn misschien iets oppervlakkiger dan de Tiger, maar zeker meer dan diep genoeg. 

Het voelt goed om de Yummy Sunshine in en uit te laten glijden. De ribbels zijn niet helemaal mijn ding, maar de kromme tip raakt mijn G-spot wel prima. Ribbels zijn trouwens meestal niet echt iets voor mij, ik hou niet zo van het gevoel. Maar dat is uiteraard heel erg persoonlijk!
Het stimuleren van mijn G-spot lukt prima met deze vibrator. Maar klaarkomen van enkel G-spot stimulans blijft erg moeilijk voor mij. Daarom probeer ik al mijn speeltjes uiteraard ook op mijn clitoris.

En daarvoor vind ik deze gebogen punt echt het heerlijk.
Wat door die kromming kan ik de Yummy Sunshine perfect op mijn hele vulva leggen.
Dat blijft mijn favoriete en best werkende manier: ik leg mijn vibrator graag van aan de clitoris over mijn schaamlippen en dan een klein stukje de ingang van mijn vagina. Overal vibraties. Heerlijk voor goede intense orgasmes! 

Nog meer pogingen

Welja, ik hoef je verder niet te vertellen dat deze Yummy Sunshine wel echt wat sunshine in mijn leven bracht. Het is een prima speeltje waarmee ik me op heel veel verschillende manieren kan stimuleren. De vibraties voelen heel goed.

Het enige wat ik er misschien een beetje aan mis, is de flexibiliteit. Ik heb graag dat een speeltje een beetje mee beweegt met mijn lichaam. En er zit wel wat flexibiliteit in: ik krijgt de Yummy Sunshine zelfs helemaal gebogen als ik mijn beide handen gebruik. Maar daar heb je het al: ik gebruik mijn beide handen niet meteen als ik masturbeer 😀 

Wat ik dus wel graag doe, is het speeltje plat leggen, zodat mijn hele vulva gestimuleerd wordt. En daarvoor is flexibiliteit heel handig: dan kan je meer druk zetten en beweegt de vibrator mee met je lichaam.

Samen? 

Bij sommige posities kan je de Yummy Sunshine nog tussen 2 lichamen gebruiken. Maar hiervoor is iets meer flexibiliteit uiteraard wel handig: dan kan je het speeltje draaien en kantelen zoals je nodig vindt en toch nog de juiste delen stimuleren.

Het kan natuurlijk wel opwindend zijn om het speeltje samen te gebruiken als je de vibrator doorgeeft aan je partner bijvoorbeeld. De ene partner kan de andere penetreren met de Yummy Sunshine, of met het topje de clitoris of andere delen van het lichaam strelen. 

Conlusie

Ik ben geen fan van merken die kopiëren. Zeker niet als ze, zoals hier, bijna letterlijk een design stelen. 
Maar: dit is wel echt een super goede vibrator. Zowel voor inwendig als uitwendig gebruik.

Dus als je op zoek bent naar een speeltje waar je echt vanalles mee kan, een speeltje dat goed aanvoelt, van een degelijke kwaliteit is en toch behoorlijk goedkoop is… Welja, dan zit je met deze  Yummy Sunshine eigenlijk echt wel goed!

Je koopt deze Yummy Sunshine bij Bol voor ongeveer €40.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *