Review: Beppy Silky Body Foam

Op EroFame kwam ik de mensen van Beppy tegen. Ik mocht voor hen al vaker dingen testen en ben meestal best enthousiast over de producten. En vooral over hun manier van uitleg geven, de educatie die ze geven op hun Instagram en de liefde waarmee ze hun producten maken en verkopen. Ik kreeg meteen ook hun nieuwste Beppy Silky Body Foam mee. Wat een luxe!

Ik testte van Beppy al eerder:
Beppy menstruatie sponsjes
Beppy menstruatie cupjes

Details

De Beppy Body Foam is verpakt in een mooie kartonnen verpakking in paars en roze.
Op de verpakking vind je uitleg over het product zelf, maar ook over de traditie van de ingrediënten die gebruikt worden. 

Binnenin vind je dan de Body Foam zelf. Een stevige plastieken bus met deksel. 

Als je het dekseltje eraf haalt, zie je een pompje. Werkt super goed en makkelijk en het schuim dat er uit komt ruikt heerlijk.

Het enige wat ik ontbreek, is een uitleg over hoe het product werkt en wat het eigenlijk precies is… Want: is het nu een soort van massage bodylotion? Of dan toch zeep?
Op de verpakking vind ik wel dat je het steeds moet afspoelen na gebruik. Dus er blijft een beetje twijfel bestaan.

De Test

Ik test de Beppy Silky Body Foam eigenlijk meteen uit als ik in Duitsland, tijdens EroFame dus, terug op mijn hotelkamer kom. Ik pomp een beetje van het schuim in mijn hand en wrijf het uit op mijn huid. Dat ruikt super lekker (geuren zijn uiteraard subjectief, maar ik vind dat het lekker ruikt), maar plakt wel een beetje. Het is dus al meteen redelijk duidelijk dat dit dan misschien toch geen bodylotion ofzo is. 

Terug thuis gekomen bekijk ik alles nog eens. De verpakking, maar ook de website van Beppy. En daar zie ik het dan duidelijk: “Silky Shower Foam”. Aha! Dus dit is toch een soort van zeep voor in bad of in de douche.

Ik neem de Silky Body Foam dus mee in bad. Vooral omdat er op de Beppy-website ook staat aangegeven dat dit product ideaal is voor jouw verzorgingsritueel. En als ik aan lange verzorgingsrituelen denk, dan denk ik aan mijn bad. 🙂

Het schuim glijdt heerlijk over mijn huid. Het voelt heel zacht en verfijnd aan in gebruik. En ook erna ruikt mijn lichaam zacht naar de subtiele ingrediënten. Dit voelt echt aan als iets wat je “voor jezelf” doet. En een ideale manier om jezelf en je lichaam voor te bereiden op heel wat zelfliefde!

Conclusie

De Beppy Silky Body Foam is een heel fijn product. De geur is verfijnd en subtiel en het schuim zelf is dat eigenlijk ook. Het is iedere keer ik het gebruik een klein momentje van zelfliefde en even bewust worden van de zorg die je voor jezelf mag dragen. 

Dat gezegd zijnde is het wel eerder aan de dure kant voor een busje zeep, dus ik gebruik het zelf met mate en enkel op momenten dat ik dat echt bewust kan doen. En dus niet raprap even onder de douche. 🙂

Je koopt de Beppy Silky Body Foam bij beppy zelf voor €7,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *