Sekstoys: CalExotics Red Hot Flare!

Wat kan ik zeggen over deze Red Hot Flare?? Ik vind hem echt heel mooi! De look, de feel, … Het spreekt me allemaal meteen aan! Ik ben dan ook echt een sucker voor kleurtjes en mooi design en… Ik word er zoals een klein meisje naartoe gezogen, telkens ik het zie! Of het nu iets super leuks is of gewoon iets totaal nutteloos. En dat is ook wel het gevaar bij dit soort speeltjes. Want is het wel zo leuk als het er uit ziet? 
Laten we beginnen bij het begin! 

De verpakking van de Cal Exotics Red Hot Flare

De verpakking! 

Met een uitroepteken deze keer, ja, dat klopt!
Want wauw, wat vind ik deze verpakking geweldig mooi! Het doosje is rood en aan de voorkant See True. Ok, al dat plastiek, dat vind ik wel wat zonde en het is ook niet echt praktisch om het speeltje eruit te halen, laat staan om het doosje terug dicht te krijgen. Maar het is mooi. Er is over nagedacht! Het is niet zomaar een witte doos. 

Belangrijk is dus wel dat ik absoluut geen doosje is waar je je speeltje achteraf in kunt bewaren, hoe mooi je het ook vindt. Het is echt super onpraktisch. Pure verleiding voor de aankoop dus.

De Cal Exotics Red Hot Flare

Het is een speeltje dat op het eerste zich enorm aanspreekt. Of toch al zeker mij 🙂 Het materiaal is zacht en voelt goed aan. Het ruikt wel wat plastiekerig, dus 100% siliconen is wat te betwijfelen, maar het voelt en ziet er allemaal prima uit.

Opladen

Opladen doe je heel gemakkelijk met een USB kabel met een pinnetje. Dat pinnetje duw je achteraan door de siliconen van de Red Hot Flare. Op zich niet moeilijk, maar ik vind het toch altijd een beetje riskant. Heel vaak is het een beetje zoeken om het pinnetje er recht in te krijgen. Maar goed, als je een vaste hand hebt zou het geen probleem mogen zijn. 

Knopjes

Er is maar 1 knopje, aan de onderkant van de Red Hot Flare.
Je duwt 2 seconden om de toy aan te zetten, die begint dan op de laagste stand. Door nog eens op het knopje te duwen zap je door de verschillende snelheden. Er zijn er in totaal 10: 3 gewoon rechtlijnig en 7 intervallen. 

Om weer uit te zetten, duw je opnieuw wat langer op het knopje. Met als grote nadeel dat het speeltje dan eerst nog wat harder begint te vibreren… Onbegrijpelijk vind ik dat. Als je klaar komt, wil je vaak graag dat je speeltje of volledig uit gaat of een beetje zachter. Het laatste waar je op zit te wachten is nog een standje hoger! En ik hoor je dan al denken: “haal het dan gewoon van je af?” Maar zo werkt het dus niet. Ik wil het laten liggen. Om de laatste golven en gevoelens van genot te kunnen houden.

Daarnaast moet je ook best wel hard duwen op het knopje. Vooral om aan en uit te zetten. Het wisselen van standjes gaat relatief vlot. Maar om de Red Hot Flare aan te zetten moet ik iedere keer wel even zoeken (gaat er nu een lichtje branden of niet? Had die nu een reisslot? Waarom gaat ie niet aan!?).

Proper maken

Deze CalExotics Red Hot Flare is volledig waterdicht en dat maakt het erg makkelijk om proper te maken. De flapperende flapjes zitten wel erg dicht bij elkaar, dus let op dat je daar ook steeds goed tussen kuist. Ik raad, zoals altijd, ook een goede toycleaner aan.
Meer lezen over hoe je je speeltjes reinigt, doe je hier!

Wat doet de Red Hot Flare (die naam ook…)

Ik was meteen heel erg benieuwd! Want de FUN Factory Volta is namelijk 1 van mijn favoriete vibrators. En die heeft ook van die flapperende lipjes! Uiteraard wel een heel pak groter, maar toch.

Dus ik laad de Red Hot Flare helemaal op (dat doe je best altijd met een nieuw speeltje, dan gaat het veel langer mee) en begin er vrij meteen aan. 

Amaai! Wat gaat die hard!
En je hebt het misschien al wel door, maar die hele stevige harde en eerder scherpe vibraties, dat is zo niet echt mijn ding.

Natuurlijk is dit mooie rode speeltje eigenlijk meer een Bullet Vibrator. En die gaan standaard gewoon wat harder. Sommige vrouwen hebben dat dus graag.
Ik kronkel en draai altijd (zowel met het speeltje als met mijn lijf) om onder die nogal directe en harde stimulans uit te komen.
Het verbaast me ook altijd dat bullet vibrators als eerste vibrator worden aangeraden. Want daar zijn ze, naar mijn bescheiden mening, absoluut niet geschikt voor. Dit is echt een speeltje waar je voor kiest, omdat je weet dat je die krachtige en directe vibraties fijn vindt. Ze zijn absoluut niet ideaal om mee te gaan experimenteren.

De trillende tongetjes van de Cal Exotics Red Hot Flare

Wat ik er zelf wel weer leuk aan vind, is om hem te gebruiken op andere delen van mij lichaam. Mijn tepels, mijn buitenste schaamlippen, … Om te teasen en als voorbereiding vind ik het dan wel weer een prima speeltje.
Maar als het echt over rechtstreekse stimulans gaat richting mijn binnenste schaamlippen en mijn clitoris, dan moet ik toch echt al wel even aan het opwarmen zijn om deze kracht te kunnen verdragen. 

De vibraties op zich zijn trouwens wel ok. Ze zijn niet heel diep maar ook niet heel licht. Een beetje standaard dus. 

Wat wel een beetje vreemd is, is dat de vibratie een pak minder naar de “lipjes” wordt doorgegeven als je wat harder op de vibrator duwt. Ik heb dat even getest bij andere bullet vibrators met zo’n lipjes op oortjes en wat blijkt? Die hebben dat ook! Zal wel door het siliconen komen vermoed ik.
Maar dat maakt dan wel weer dat ik hem beter kan verdragen. Dus als je wat langer met deze Red Hor Flare aan het experimenteren bent, merk je wel verschillende mogelijkheden (vind ik altijd fijn aan een speeltje).

Samen?

Omdat ik de vibratie dus wat te hard vind, voor mij persoonlijk dan, past dit speeltje iets beter om samen te gebruiken, in mijn slaapkamer.

Mijn partner weet dat ik heel directe stimulans minder goed kan verdragen, dus is dit erg leuk om schaamlippen en tepels en nog andere intieme plekjes te kunnen stimuleren. Hij vindt het ook wel eens fijn om er een speeltje te kunnen bijpakken en dan is kleiner altijd beter dan heel erg groot. 

Conclusie

Dit is absoluut 1 van de mooiste speeltjes die ik heb. De vormgeving is prima en het spreekt me echt heel erg aan. Jammer genoeg ben ik niet zo’n fan van bullets en hun erg krachtige vibraties. Maar mocht ik dat wel zijn, dan zou deze Red Hot Flare wel eens bij mijn favoriete kunnen belanden.
Het blijft een prachtig vormgegeven bullet!

Je kan de CalExotics Red Hot Flare kopen bij Bol voor net geen €34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *