Sextoy Review: FUN Factory Volta, electrifying!

De FUN Factory Volta is een vibrator die mij (en mijn vriend) meteen aansprak. We zagen het filmpje hieronder en besloten samen dat dit een vibrator was die we wel in onze collectie wilden.

De promovideo van FUN Factory Volta

De verpakking van de FUN Factory Volta.

Zoals altijd met de toys van FUN Factory, komt de vibrator aan in de mooie doos van FUN Factory zelf. Er zit een oplaadkabel bij, zoals ik er uiteraard al verschillende heb (aangezien ik FUN Party’s geef), maar meer zijn altijd welkom. 🙂

De doos is mooi en volledig gemaakt van karton. Ze is niet echt ontworpen om de vibrator in te bewaren, maar mocht je dat willen, kan het natuurlijk wel altijd.

De Volta komt uit de doos!

Jammer genoeg geeft FUN geen zakje bij hun vibrators, maar aan de andere kant zorgt dat er natuurlijk ook voor dat hun toys betaalbaar blijven. Ik heb zelf een mooie doos van FUN, gekregen bij een aankoop op een juist moment (ja, soms geven ze die weg), maar ik heb ook een zakje van FUN. De zakjes zijn super voor de toys, aangezien ze anti-bacterieel zijn en je speeltjes stofvrij houden. Ze zijn ook nog eens waterdicht en afwasbaar. Ideaal om je toys in te bewaren, maar daardoor zijn ze dus niet gratis.

FUN doos en FUN zakjes

Je kan de FUN Factory Volta kopen in 3 kleuren: Petrol blauw, Roze (blackberry) en Neon Orange. Ik wou eigenlijk eerst een oranje kopen, maar die was jammer genoeg niet in voorraad. Daardoor is het is dan toch maar een roze geworden 🙂

Help! Ik krijg hem niet aan!

Je start de vibrator de eerste keer door het slot af te zetten dat standaard op de FUN Factory vibrators staat. Gewoon even FUN indrukken en dan plus (+), dan gaat het slot af. En dan op FUN, voor fun 🙂 Het slot terug aanzetten werkt omgekeerd: min (-) en FUN.
Heel erg handig als je hem toch graag eens ergens mee naartoe wil nemen.

De eerste keer moet je de vibrator ook wat langer laten laden, om een optimale werking van de batterij te garanderen. Daarna kom je met 2 uur wel toe om hem op te laden.

Mijn grootste tip is wel om dat relatief regelmatig te doen. Plat is namelijk echt plat. En je kan hem niet gebruiken als hij aan het opladen is. Dat kan wel eens heel erg vervelend zijn! 😉

De Volta

De Volta zelf!

In het begin was ik wat twijfelachtig. Zoals ik eigenlijk altijd ben met nieuwe toys. Ik heb mijn favorietjes en nieuwere designs zijn altijd een beetje wennen.
Wat me aan de Volta het meest aansprak, is wat je er allemaal mee kan. De flapperende lipjes leken echt geweldig om te gebruiken op verschillende lichaamsdelen.

De eerste keer test ik een toy normaal altijd graag even alleen. In dit geval was mijn Tiger, die ik normaal het meest gebruik, helaas plat. Dus heb ik hem meteen samen met mijn vriend geprobeerd.

De flexibiliteit van de Volta is een grote troef. Je kan hem makkelijk op verschillende manieren leggen en iedere manier geeft een ander gevoel.
In eerste instantie probeerde ik het met de trillende lipjes. Want het lijkt zo te moeten. Maar de zachtste stand vond ik al snel te zacht en de stand daarboven is meteen een stuk harder, dus dat was me wat te veel. De lipjes vibreren dan ook écht wel hard.

Daarop heb ik hem eens plat op mijn vulva proberen te leggen. Wat eigenlijk, als ik er over nadenk, sowieso mijn meest favoriete manier is bij het gebruiken van een vibrator. En toen was het vrij meteen raak.

Door de vorm, past hij eigenlijk perfect. En de vibrerende lipjes komen op dat moment zo goed als  tegen de opening van mijn vagina, wat een heel fijn effect geeft.

Handig aan deze vibrator is ook de grote ring beneden. Daardoor ligt hij makkelijk in de hand en kan je de knoppen snel en eenvoudig bedienen. Daarnaast kan je door de ring ook de juiste druk zetten die je, al dan niet, nodig hebt beneden.

Persoonlijk hou ik meer van een niet te hard staande vibrator die je wat steviger aanduwt dan een erg hard vibreren dat je er lichtjes tegen legt. Maar zoals gezegd: dat is persoonlijk.

Hoe zit dat met de knopjes?

Een nadeel aan de bediening van de knoppen, is dat die nog al wel eens wijzigt. Ik hou wel van een intuïtief systeem, maar dat zou dan willen zeggen dat het op alle vibrators een beetje hetzelfde blijft en zelfs bij FUN zelf is dat niet altijd het geval. Vreemd ook is de manier waarop de vibrator door de verschillende snelheden gaat. Als je hem aanzet, staat hij altijd op stand 3.

Voor mij persoonlijk is dat te hard in het begin. Dus het is aanzetten en dan zo snel mogelijk naar stand 1 of 2 duwen. 
Het blijft voor mij ook meestal bij stand 1, 2 of 3 max.

Ik leg de vibrator wel graag al op de juiste plaats, wat het heel erg lastig maakt als hij al op je clitoris ligt en hij dan op behoorlijke kracht begint te vibreren.
Aan de andere kant is dit iets waar je, net als bij zo vele dingen, gewoon even aan moet wennen.

De Volta heef 12 standen. De eerste 6 telkens harder, daarna zijn er nog 6 met intervallen. Voor mij geldt steeds: begin vrij zacht. Ik hou nogal van opbouwend werken op mijn clitoris.

Eerst even zachtjes errond, daarna langzaam meer direct erop en ook wat harder. Alles is ook afhankelijk van of ik de vibrator alleen of met mijn partner gebruik.

Het boekje van de Volta

Gebruik je hem samen of alleen?

Zoals ik eerder al aangaf, heb ik hem dus van in het begin samen met mijn lief gebruikt, wat écht een aanrader is (al gebruik ik hem ook wel heel graag alleen).
Een voordeel is dat hij relatief klein is, waardoor je hem makkelijker kan gebruiken samen met je partner. Je krijgt hem vrij makkelijk kwijt tussen 2 lichamen. 

Als we hem samen gebruiken, zet ik hem meestal wat harder dan alleen. Dat komt omdat ik door het gevoel van de penetratie net iets meer nodig heb om het topje van mijn clitoris nog net iets beter te kunnen stimuleren.
Dan is het wel aangenaam om bijvoorbeeld de lipjes van de Volta te gebruiken in plaats van hem plat te leggen

De vibrerende lipjes

Ga je hem vaker gebruiken?

Oh, absoluut!
 Het duurde even voor ik hem helemaal leerde appreciëren, maar eens ik mijn draai ermee gevonden had, besefte ik wat voor bijzondere vibrator dit is. Een echte aanrader!

Je kan de Volta kopen voor €99,90 op Bol of gewoon door mijn een berichtje te sturen!
Je vind de Volta ook bij Bol.

2 thoughts on “Sextoy Review: FUN Factory Volta, electrifying!

  1. Wij hebben de Volta al samen gebruikt. Is echt een supergeweldige vibrator.
    Ik krijg heel moeilijk een orgasme als ik onderaan lig… maar met de Volta is de stimulatie echt geweldig tot explosief.
    Ook alleen vind ik hem super…. is echt mijn favoriet in onze collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *