Sextoy Review: Womanizer Premium 2

Toen ik een mailtje kreeg van Womanizer met de vraag om hun Premium 2 te testen was ik wel een beetje verrast. Ik had het helemaal niet zien aankomen dat ze met een 2e versie van enkele van hun goed verkopende speeltjes zouden komen. Maar Womanizer zou Womanizer niet zijn als ze niet zouden luisteren naar de feedback van hun klanten. Dus hebben ze een Premium 2 gemaakt met de commentaren van klanten en reviewers. Een verbeterde versie dus!

Ik maakte een tijdje geleden met Tess (van tesstesst) en Luna (van climaximaal) een vlog over de problemen die we ervaren met speeltjes van Womanizer. Voor mij ging dat toen vooral over het feit dat ze soms erg snel stuk gaan, maar Tess en Luna hadden beiden een soort van stotterend gevoel ervaren bij hun speeltje. De speeltjes van Womanizer zijn relatief aan de dure kant, dus verwacht je ook echt dat ze volledig foutloos werken. Mocht je een Womanizer-toy hebben die niet helemaal naar behoren werkt: niet aarzelen om terug te sturen dus! 

In elk geval werd ons verzekerd dat het probleem nu opgelost zou zijn met deze 2e versies. Ik las al in de review van Tess dat dat niet zo blijkt te zijn… Maar goed, beginnen bij het begin!

Details

Womanizer heeft altijd hele mooie verpakkingen. Stijlvol, stevig karton, met doorkijkglaasje en openklap-deeltjes. Dat is ook nu weer het geval, alleen hebben ze nu duidelijk geprobeerd de verpakking zo neutraal mogelijk te maken. En dat maakt ze meteen ook een beetje saai. Ik mis wat frullen en krullen en fun. Maar dat zijn uiteraard details en persoonlijke goesting! 🙂

Als je de verpakking open klapt vind je de Womanizer, een handleiding, een bewaarzakje (van gerecycleerd materiaal, dit is nieuw!), een oplaadkabeltje en een extra tuutje. Dat tuutje zit in een mooi zakje met het opschrift “every body is unique, find the perfect fit for your pleasure”. Zoals ik gewend ben van Womanizer is alles echt heel mooi verpakt. Je voelt echt luxe en selfcare als je de verpakking open maakt. 

Het tuutje van de Premium 2 kan er dus af. Dat maakt het extra makkelijk om het speeltje te reinigen. Gewoon met lauwwarm water en een beetje zeep of toy cleaner. De Premium is volledig omhult met silicone en dus helemaal lichaamsveilig. En ook waterdicht, natuurlijk! Kan perfect mee in bad. 😉

Opladen doe je gemakkelijk door de magnetische laadkabel op het speeltje te klikken. Opladen duurt ongeveer 120min voor ongeveer 240min speeltijd!

Knopjes

De knopjes van de Premium-reeks van Womanizer zijn altijd wel een beetje een ding. Het zijn er om te beginnen 4. Eentje om het speeltje Aan en Uit te zetten (dat is de meest eenvoudige, maar wel 1tje die ik nog al wel eens vergeet ;)). Eens je dat knopje aangezet hebt, kan de Premium 2 beginnen werken. Maar: door de Smart Silence functie, doet het speeltje nog even niets. Pas als het tuutje in contact komt met je huid, begint de Womanizer te werken. Een heel fijne functie als je je toy tussendoor graag even naast je neer legt. 

Het + en – knopje is ook relatief vanzelfsprekend. Je zet de luchtdruk hiermee harder of zachter.
Maar dan is er ook nog het ~ knopje. Hiermee zet je de AutoPilot functie aan van de Premium 2 door hier 2 seconden op te drukken. Als je daarna kort op het ~ knopje drukt, kies je hoe hard die AutoPilot precies kan gaan. Als je dit niet door hebt, is dat echt even heel erg verwarrend. Wanneer je nog eens lang op het ~ knopje duwt, schakel je de AutoPilot ook gewoon weer uit. 

Ook de Smart Silence Mode kan je afzetten, zodat de Premium 2 gewoon wel de hele tijd werkt en niet echt contact hoeft te maken met je huid. Dat doe je door + en – tegelijkertijd in te drukken voor een paar seconden.

De Test

Ik testte eerder al de Womanizer Premium, de eerste dus. En als ik de twee speeltjes zo naast elkaar leg, is het verschil echt super klein. Ook als ik ze zo even aan zet en beide in mijn handen hou, merk ik heel weinig verschil. Dus ben ik even gaan kijken op de doos. Blijkbaar heeft de Premium 2 enkele extra standjes (een beetje zachter, bijvoorbeeld) en is er ook aan de AutoPilot gewerkt. Voor mij was de gewone Premium eigenlijk best al prima, maar er mocht inderdaad een zachter standje zijn. Dus daar ben ik alvast heel blij mee.

Bij luchtdrukspeeltjes gebruik ik niet altijd glijmiddel, het hangt een beetje van mijn mood af. Je experimenteert hier dus best wat mee. Leuk is ook dat je bij de Womanizer speeltjes 2 tuutjes krijgt: een hoog en een laag. De breedte van de tuutjes is hetzelfde, de afstand tot de zuigkracht verkleint gewoon. Ook dit is iets waar je mee kan spelen tot je vindt wat voor jou het best werkt. 

Dat er nu een nog zachter standje is aan de Womanizer Premium 2 vind ik echt heel leuk. Het zorgt ervoor dat je echt heel rustig kunt opwarmen en ook weer veel zachter kunt als je een orgasme hebt gehad. Dat vind ik persoonlijk één van de leuke dingen aan speeltjes op luchtdruk: je kan makkelijker voor meerdere orgasmes na elkaar gaan omdat je clitoris niet echt aangeraakt wordt. Maar dan moet het speeltje wel echt heel zacht kunnen en dat kan dus nu! 

Ik zeg het niet makkelijk, maar ik vind deze Premium 2 echt een fijn luchtdrukspeeltje. De luchtdrukgolven voelen heel anders aan dan veel varianten. Ze gaan precies steviger en dieper door, alsof er een extra laagje aan toegevoegd is. En dat heeft mijn clitoris dus wel graag. 

Auto Pilot

Ook de AutoPilot kan dus zachter nu. Ik kan me voorstellen dat deze AutoPilot functie super goed werkt als je graag heel lang je tijd neemt met je speeltje. Een lange luie sessie. Wat de AuotPilot doet is namelijk verhogen in standjes op een heel rustig tempo. Perfect om op te warmen. En dan verlaagt het speeltje ook weer. Hierdoor valt je opbouw telkens een beetje weg, waardoor het orgasme uiteindelijk nog groter wordt. 

Zelf vind ik dat langzaam stijgen en dan terug zachter worden dus echt heel vervelend. 😀 Ik heb daar gewoon geen geduld voor! Maar het werkt wel goed. En: je kan met de AutoPilot kiezen tot hoe hard het speeltje gaat. Als er onderdaan de Premium 2 één lampje brandt, dan blijft het speeltje redelijk zacht, 2 lampjes is harder, 3 lampjes is het hardst. Ook hier kan je weer mee spelen en uitproberen dus. 

Stotter-problemen

Zoals ik aangaf aan het begin van mijn review had ik hier zelf nog niet meteen problemen mee ervaren, dat de Womanizer speeltjes zouden stotteren. Maar met deze Premium 2 had ik het dus plots ook. Het is moeilijk om te omschrijven wat er precies gebeurt, maar het lijkt wel wat alsof er onderbrekingen zijn in de luchtdrukgolven. Dat is niet zoals bij een patroon, maar voelt gewoon wat minder goed aan. En dat is uiteraard jammer. 

Womanizer zelf had aangegeven dat de problemen bij de Premium 2 voorbij zouden moeten zijn, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Ik wil dit speeltje nog steeds heel erg aanraden, want het is echt een hele fijne toy (en dat zeg ik niet snel over speeltjes op luchtdruk). Maar weet dus dat er exemplaren zijn met problemen. En weet ook dat je je toy kan terugsturen als er problemen mee zijn. Je hebt twee jaar garantie, dus doe dat ook gewoon!
Mocht er iets zijn met je speeltje, neem dan contact op met care@womanizer.com. Niet twijfelen!

Conclusie

Ondanks de stotter-problemen blijft dit wel een hele goede toy. En ik heb heel wat speeltjes van Womanizer die dit probleem niet hebben. Uiteraard wel een duur speeltje om troubles mee te hebben, dus hopelijk krijgen ze het daar snel opgelost. 

De luchtdruk is heel aangenaam en voelt echt veel beter dan veel goedkopere toys. Ook de AutoPilot functie lijkt me echt een leuke extra als je graag lang geniet van je speeltje. 

Je koopt de Womanizer Premium 2 hier voor €189,00.

2 thoughts on “Sextoy Review: Womanizer Premium 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *