Sextoy Review: We-Vibe Touch X

Ik moet het niet onder stoelen of banken steken: We-Vibe is één van mijn favoriete merken. De speeltjes die ze maken zijn echt van top kwaliteit. En nee, ik heb nog niet al hun verschillende toys, dus er is nog ruimte om nieuwe dingen te testen! Zo kreeg ik onlangs deze We-Vibe Touch X! Een nieuwe versie van hun eerdere We-Vibe Touch (zonder X dus). 

Jammer genoeg had ik de gewone Touch nog niet en ik kan hier dus ook geen vergelijkende review schrijven. Het enige wat ik kan doen is enthousiast zijn over de Touch X zelf! 

Details

De We-Vibe verpakkingen zijn helemaal top. Heel mooi, een stevige kartonnen doos, met kabeltje, staaltje glijmiddel, bewaarzakje en een uitgebreide handleiding. Vroeger zat er best veel plastiek bij in de verpakking, maar dat is tegenwoordig niet meer zo: alles is volledig gemaakt van karton. Heerlijk ecologisch dus. 

Opladen is eenvoudig met de magnetische oplaadkabel. Die worden trouwens ook steeds beter: het magneetje klikt heel goed vast op de Touch X. (bijzonder vervelend als het magneetje voortdurend lost, dan moet je je speeltje echt perfect positioneren voor het kan laden.)

De knopjes zijn simpel en je voelt ze ook best goed zitten. Het is wat wennen in gebruik (ik duw al wel eens op – als ik + wil, aaaah!), maar dat is echt iets wat op den duur vanzelfsprekend wordt als je iets veel gebruikt.
Met + zet je de Touch X aan en harder, met – zachter of (als je langer drukt) uit. Het middelste ~ knopje is om van standje te veranderen. De Touch X heeft 8 verschillende vibratiepatronen die je elk in 8 snelheden kan zetten. Keuze genoeg dus!

De Touch X is volledig waterdicht en gemaakt van silicone. Daardoor is het speeltje ook makkelijk te reinigen. En uiteraard ook heel leuk om te gebruiken in bad/onder de douche/… Meer over het reinigen van je speeltje vind je hier

De Test

Hoewel ik al heel veel positiefs over de eerste Touch gehoord had, stelde ik me toch wat vragen bij de vorm van het speeltje. Het lijkt net niet gebogen genoeg om perfect op mijn vulva te passen. En ook het platte topje dat over (of eerder rond) de clitoris zou passen, lijkt niet helemaal ideaal. Dus ik wist meteen dat het grondig testen zou worden. 

Al voelde ik ook al wel snel dat de vibraties helemaal goed zitten. De intussen typische diepe vibraties van We-Vibe, die trouwens echt merkbaar beter worden met ieder nieuw speeltje dat ze uitbrengen. 

Daarnaast is de tip van de Touch X best zacht en indrukbaar. Je kan er dus perfect wat extra druk mee zetten, mocht je dat willen. De tip zorgt voor meer gerichtere stimulans, het platte deel is dan weer ideaal als je liever een wat breder gebied wil stimuleren. 

Ik heb uiteraard alles uitgetest en ik moet zetten: klaarkomen is geen enkel probleem. Zelf ben ik meer fan van het breder stimuleren, maar de Touch X is ook prima als je liever gerichte stimulans wil.
Het enige nadeel naar mijn gevoel, is dat de vibraties vrij hard in je hand lijken te zitten. Ik heb soms bijna zin om het speeltje rond te draaien. 

Maar: ik gebruik dit formaat van speeltje eigenlijk vooral graag met mijn partner. Ik leg graag iets tussenin, tegen mijn clitoris, zodat die ook extra gestimuleerd wordt tijdens het vrijen en daar is deze Touch X echt super voor. Omdat de vibratie over het hele speeltje zit, is het ook niet zo hard mikken om het juiste plaatsje te raken: het zit gewoon goed. Door de zachtheid van de silicone en de makkelijke werking van de knopjes én dan ook nog eens de ergonomische vorm, is dit een echte aanrader hiervoor. 

Conclusie

De We-Vibe Touch X is echt een super goed speeltje. Het is zó goed dat het bij mij zelfs zal blijven liggen in mijn nachtkastje. En dat wil wat zeggen. 🙂
Enig nadeel eraan vind ik dat de trillingen best hard voelbaar zijn in je hand, dat is wat wennen. Maar de zachtheid van het materiaal en de heerlijke vorm maken echt veel goed. Om van de super lekkere diepe vibraties nog maar te zwijgen. 

Vergelijken met de eerste Touch kan ik niet (want die heb ik dus niet), maar ik ga er vanuit dat deze Touch X vooral qua vibraties en zachtheid van het silicone puntje echt hard vooruit gegaan is. 

Je koopt deze We-Vibe Touch X voor €99,95 bij Easytoys.
Of hier bij We-Vibe zelf voor €99.

3 thoughts on “Sextoy Review: We-Vibe Touch X

  1. Jammer dat de trillingen zo voelbaar zijn in de hand, dat is voor mij echt een afknapper. Ik hoopte dat het net minder het geval zou zijn doordat ze nu met 2 materialen gewerkt hebben.
    Voel je het bij de Tango X even hard in de hand?

    1. Deze is gewoon volledig van silicone gemaakt hoor, het is de Tango die in 2 materialen is. De review komt over een weekje of 2 online.

      1. Och inderdaad (heb de foto’s nog eens van dichterbij bekeken), ik dacht dat ze bij de Touch X ook met 2 materialen hadden gewerkt. Ik kijk uit naar de review van de Tango X!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *