Sextoy Review: Vibrating Air Pulse Massager van PureVibe

Een paar weken geleden mocht ik van PureVibe hun Magic Pulsing Rabbit testen. Ik was zo enthousiast hierover dat jij er ook enthousiast van werd, want er werden er heel wat verkocht. Zoveel dat ik van PureVibe nog wat speeltjes toegestuurd kreeg! 4 exemplaren om weg te geven en 1tje voor mezelf van de Vibrating Air Pulse Massager. 

Aan deze review hangt dus ook meteen een win-actie vast! Joepie! 😀 (scrol hiervoor door naar het einde van de review 😉 ). 

De Vibrating Air Pulse Massager is een toy met 2 kanten. De ene kant is een luchtdruk-deel, dat met luchtdrukgolven aan de clitoris gaat “zuigen”. De andere kant is een vibrator. 

Details

De verpakkingen van PureVibe zijn speels en stevig. Deze verpakking van de Vibrating Air Pulse Massager heeft een mooie verpakking, heel stijlvol, maar ook echt totaal anders qua kleuren dan de verpakking van hun andere toy. 

In het doosje vind je het speeltje, een oplaadkabeltje, een handleiding (een uitgebreide én een quick start) en ook nog enkele rozenblaadjes. Mooi gedaan!

Opladen is makkelijk met de magnetische USB-oplaadkabel: die klik je gewoon vast op de 2 metalen puntjes op het speeltje.
De Vibrating Air Pulse Massager is gemaakt van silicone en ook helemaal waterdicht. Dat maakt het een makkelijk speeltje om te reinigen. Al doe je dat best meteen na gebruik met al die ribbels aan het onderste deel. Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier. 

Knopjes

Het speeltje heeft twee knopjes. Met het S-knopje druk je het speeltje aan of uit door er langer op te drukken. Als je dan weer kort drukt (wanneer de toy aan staat en het blauwe lampje brandt), gaat de luchtdruk aan. Er zijn 10 verschillende luchtdrukstandjes (niet allemaal heel erg verschillend). Na 10 standjes gaat de luchtdruk uit en als je dan nog eens drukt, begint je terug bij standje 1. 

Als het blauwe lampje brandt, en de Vibrating Air Pulse Massager dus aan staat, zet je de warmte functie van de vibrator aan door iets langer op het golf-knopje te drukken. Op een 10-tal minuutjes is het speeltje warm. De warmte situeert zich wel vooral langs de voorzijde van het speeltje, dus onder de ribbeltjes. Als je kort op datzelfde knopje drukt, bedien je de vibratie. Ook hier zijn 10 standjes, waarbij de 11e keer drukken de vibratie uit zet en daarna weer vanaf 1 begint. Er zijn 3 rechtlijnige vibraties (bzzzz) en dan 7 patronen (bzz-bzzzz-bzz). 

De Test

Net als bij de Magic Pulsing Rabbit, verwachtte ik ook niet meteen fantastische prestaties van deze Vibrating Air Pulse Massager. Wat ik wel verwachtte, was dat je het speeltje dubbel kon plooien, zodat je de onderkant kunt inbrengen, terwijl het bovenste deel via luchtdruk je clitoris stimuleert. Dat kan dus niet. Klein beetje zonde, maar zeker ook geen ramp. 🙂

Met glijmiddel in de aanslag (momenteel is dat de Natural Lube With Seaweed) begin ik aan het testen. Ik heb mijn vast patroon: ik begin uitwendig met vibratie rond mijn clitoris. Langzaamaan werk ik zo aan mijn opwinding, zodat mijn lichaam meer aan kan. De vibraties van de Vibrating Air Pulse Massager zijn meteen redelijk hard. Dat stoort me meestal, maar deze vibraties zijn ook vrij diep. En dat vind ik dan weer leuk. 🙂 Met de juiste rustige opbouw is de kracht van de vibratie, voor mij althans, geen probleem. 

Voldoende opgewarmd laat ik het speeltje voorzichtig in mijn vagina glijden. En dat voelt verrassend goed! De ribbels zijn stevig maar aangenaam en de vibratie is echt goed voelbaar. Ik vind dit echt heel erg leuk!

Als volgende stap draai ik het speeltje om. Daarvoor moet het vibrator-deel dus wel eerst uit mij en met het luchtdruk-deel richting mijn clitoris. En dat is wel een beetje omslachtig. Je drukt dan de vibratie weer uit en dan de luchtdruk aan. En als je graag veel glijmiddel gebruikt (guilty!), dan hangen je handen nu natuurlijk ook helemaal vol. Maar eens je je hier over hebt gezet is ook deze kant best een leuke kant! De luchtdruk voelt best goed aan. En dat komt dan van iemand die luchtdruk normaal echt maar niets vind! 😀 

Als ik iets van commentaar moet geven op dit speeltje, dan zijn het zeker de knopjes. Die staan gewoon niet handig. Je kan er eigenlijk vanop geen enkele positie makkelijk aan, wat zonde is. En dan zijn ze ook nog eens echt verwarrend. Dingen aanzetten om iets anders te laten werken en dan weer uitzetten om dat andere deel te kunnen gebruiken…
Ohja, en de naam! Dat had best iets catchy kunnen zijn!

2e test

Om zeker te zijn dat het eerste keer testen niet gewoon toeval was omdat ik toevallig in de juiste mood was, test ik alles altijd meerder keren. In dit geval had ik wat later door dat deze Vibrating Air Pulse Massager ook een warmte-functie had. Dus kon ik natuurlijk niet anders dan deze ook nog uitproberen!

De warmte komt heel goed door en voelt aangenaam aan. Was nog net een tikje beter geweest als het ook langs de achterkant warm was geworden en niet enkele aan de bovenzijde van het vibrerende deel. Maar dat is wel echt maar een detail. De warmte zorgt er echt voor dat de vibrator makkelijk in te brengen is en zet je bloedvaten open. Dat voelt gewoon echt zalig. 

Conclusie

De PureVibe Vibrating Air Pulse Massager is echt een leuk speeltje. Prijs-kwaliteit is het gewoon echt top! Je krijgt luchtdruk én vibraties en beide zijn ook nog eens heel ok voor de lage kostprijs van deze toy. 

Ik word niet snel enthousiast van goedkope merken, meestal kunnen ze niet de kwaliteit bieden die ze zo breed uitsmeren. Maar PureVibe doet dat echt helemaal prima! 

Je koopt de Vibrating Air Pulse Massager hier voor €39,90! 

Win-actie!

En zoals beloofd kan je ook nog kans maken om 1 van de 2 Air Pulse Massagers te winnen! Ik heb nog een roze en een blauwe. Ik geef er eentje weg via hier en 1tje via instagram! 

Wat moet je doen?

 1. Volg mij op Instagram (heb je geen instagram? Zet dat dan hieronder even in de comments ;))
 2. Volg PureVibe op Instagram.
 3. Laat een reactie achter onder dit bericht met waarom je graag wil winnen!
  En geef ook even de kleur door die je graag zou winnen!
  Voor elke reactie ergens op mijn site, krijg je nog eens een extra win-kans!
 4. Nog meer kans maken? Reageer dan vanaf 23/2 ook op de win-actie post op Instagram! 

Wie kan er winnen?

Iedereen die in België of Nederland woont en die bovenstaande stappen correct volgt, maakt kans om te winnen!
Ik maak de winnaars bekend op dinsdag 1/3 om 17u via Instagram. Daar loot ik eerst de winnaar via de website (die de kleur mag kiezen) en erna de winnaar via Instagram!

Veel succes!!

17 thoughts on “Sextoy Review: Vibrating Air Pulse Massager van PureVibe

 1. Je review klinkt goed, dus ik ben nieuwsgierig geworden…vooral de ribbels en de warmte in het vibrerende gedeelte maken me nieuwsgierig. Maar ook de luchtdruk, want dat heb ik nog nooit uitgeprobeerd

 2. Oee klinkt goed! Ik ben zelf echt fan van luchtdruk stimulatie en vooral de diepe, heel nieuwsgierig hoe deze mij zal bevallen. Vibratie vind ik soms nog wat lastig, is ook maar gewoon een drempel/blokkade waar ik overheen moet. De warmte functie klinkt wel echt top, ben daar heel nieuwsgierig naar! Ik doe graag mee voor de blauwe variant (even lekker anders dan ik gewend ben). Uiteraard de stappen gevolgd 🙂

 3. Jouw blog geeft me altijd inspiratie! Ik heb de pulsing rabbit aangekocht en die werkt vrij goed. Nu ben ik al helemaal benieuwd wat de luchtdruk en warming functie van PureVibe kan doen.
  Het kleurpalet van mijn toybox bestaat uit voornamelijk zwart/paarse kleuren, dus een blauwe zou er goed bij staan.

 4. Ik vind het gewoon echt geweldig om hè reviews te lezen! En ik sta te popelen om dit speeltje zelf ook eens te kunnen uit proberen. Een lekker fel kleurtje zou ik we leuk vinden!

  1. Interessant, de diverse mogelijkheden die het bied lijkt ons wel leuk. Kleur maakt geen verschil. Dat is toch al een bonte verzameling bij ons.

 5. Dit klinkt goed! Ik heb nog geen luchtduk speeltje, maar het staat al eem tijdje hoog op mijn lijstje. De ribbels lijken mij ook erg fijn. Ik maak graag kans, lichte voorkeur voor de roze.

 6. Waarom ik deze wil winnen?
  Omdat ik noooooit genoeg seksspeeltjes heb! Voor deze heb ik zeker ng een plaatsje in mijn nachtkastje.
  Mijn voorkeur gaat naar roze, deeuhh! Maar blauw is ook mooi hoor 😁

 7. We gaan gewoon weer mee doen. Waarom wil ik de VAPM winnen nou voor een leuke dame die ik ken om haar naar de 7de hemel te pulse😁😁 tot een hoogtepunt 😁

 8. Oeeh ik doe heel graag mee! Ben vooral erg benieuwd naar de warmte functie, dat klinkt zo fijn. De kleur heb ik geen voorkeur voor maar de roze is wel hip!

 9. Wat klinkt deze heerlijk in je review!
  Nu ben ik extra benieuwd, want ook ik heb het normaal niet zo voor luchtdruk.
  Feit dat je deze ook kan inbrengen en hij een warmtefunctie heeft, maakt me extra benieuwd.
  Wordt luchtdruk toch nog iets voor mij? Ik hoop het! En dat kan ik uiteraard enkel testen door het uit te proberen he ☺
  Groetjes Joke

 10. Dit lijkt mij nou echt de perfecte vakantie toy! Een echte alleskunner! Luchtdruk, vibraties, een gedeelte om in te brengen en dat stukje warmte (wil ik echt eens proberen). Lijkt me ook leuk om samen met iemand te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *