Sextoy Review: Satisfyer Sexy Secret

Van Satisfyer kwam er weer een grote doos aan thuis. Ze maken tegenwoordig echt enorm veel nieuwe speeltjes. Zoveel dat er bijna geen beginnen aan is om ze te reviewen. En tegen dat de review klaar is, is er vaak alweer heel wat nieuw op de markt. Dus maak ik er snel werk van! Dit is de review van de Satisfyer sexy secret!

De Satisfyer Sexy Secret is een speetje dat je op de juiste manier kunt positioneren in je onderbroek. Een stukje tegen de clitoris, het andere deel tegen de ingang van de vagina. Met een magneetje klik je het speeltje vast aan je slip, waardoor het goed op z’n plaats blijft zitten. Daarna bestuur je de toy met de Satisfyer APP!

Het speeltje lijkt verdacht veel op de We-Vibe Moxie. Daar schreef ik al eerder een review over. Het was de eerste toy op de markt die ook in je onderbroek bleef zitten met een magneetje.

Details

Een jaar of twee geleden werden de verpakkingen van Satisfyer volledig vernieuwd. Ze zijn mooi, stevig en super kleurrijk. En ze komen het best tot hun recht als je er meerdere hebt! 🙂

Je kan het doosje open klappen en dan zie je het speeltje zitten onder een doorkijkglaasje. Op de achterkant van het doosje en achter de flap vind je heel wat extra informatie.

Je laadt de Sexy Secret op met een handige magnetische kabel. Die klik je eenvoudigweg vast op de twee metalen puntjes op het speeltje. De andere kant is gewoon USB.

Ook reinigen is eenvoudig. De Sexy Secret is gemaakt van silicone & is helemaal lichaams- veilig. Het speeltje is ook waterdicht en kan dus gewoon onder de kraan. Met wat water kan je al prima reinigen maar een beetje toy cleaner of zachte zeep kunnen ook al helpen. Meer over het reinigen van je toy lees je hier.

Knopjes en APP

De sexy Secret heeft 1 knopie. Hiermee kan je het speeltje aanzetten en door enkele simpele standjes zappen. Handig dat dit kan, want zo kan je het speeltje ook gebruiken in de slaapkamer zonder er telkens je telefoon te moeten bij pakken.

Maar de echte waarde van de Sexy Secret zit hem natuurlijk in de APP. En de APP van Satisfyer doet het best wel goed. Je connecteert het speeltje makkelijk door iets langer op het knopje te drukken bovenaan het speeltje. Na 2 korte vibratie-pulsjes gaat de toy in “connectie-modus” en kan je het oppikken met je telefoon. 

In de APP zelf kan je spelen met de vibraties en verschillende patronen. Best wel makkelijk.
En natuurlijk kan je ook op afstand met elkaar verbinden.
Even voor de duidelijkheid: de persoon die het speeltje draagt, verbind de Sexy Secret met de telefoon. En dan pas daarna verbind je met je partner. De verbinding met het speeltje gaat via Bluetooth, de verbinding met de partner over het internet. En Bluetooth rijkt niet altijd even ver, vandaar dus dat je best niet je partner rechtstreeks met de toy laat verbinden. 

Voordeel hieraan is wel dat je niet dicht bij elkaar hoeft te zijn en dus echt kan spelen met elkaar met enkele werelddelen afstand tussen jullie. Helemaal leuk dus!

De Test

Zoals altijd, test ik het speeltje eerst eens alleen uit. Dit is wel echt een model dat je voornamelijk samen zult gebruiken (denk ik), maar op die manier kom ik er wel achter of het ook echt materiaal is om alleen van te kunnen genieten.
Zo ontdek ik al redelijk meteen dat het knopje op zich echt wel goed werkt. Het is maar eentje en daar klaag ik nog al eens over, maar het is eigenlijk wel voldoende om zo door de standjes te kunnen zappen. Maar de vibratie op zich is echt wat aan de scherpe kant. Ik kom er eigenlijk niet uit alleen, ik weet niet hoe ik hier echt goed van kan genieten.

De vorm op zich is op zich wel goed, al vind ik het stukje voor tegen de clitoris wel eerder aan de brede kant. Ik moet echt mijn vulva-lippen wat open zetten om ervoor te zorgen dat het er tussen past. Maar het andere deel, dat stukje dat wat uitsteekt, past echt wel goed. En het zorgt er ineens ook voor dat het speeltje goed op z’n plaats blijft zitten als je het in je onderbroek draagt. En daar is het uiteraard ook helemaal voor gemaakt.

Samen testen

De volgende stap is natuurlijk om het speeltje samen te testen.
Ik verbind de Sexy Secret met mijn telefoon en connecteer die met mijn partner. Als je hier echt mee op stap gaat, vind ik het vaak het makkelijkst om hiermee even naar het toilet te gaan ofzo om alles aan te zetten. Anders ben ik altijd bang dat de connectie verbreekt tussendoor en dat je dat dan moet proberen op te lossen ergens. Daar kan dus even creativiteit nodig zijn dus!

Goed, speeltje verbonden met mijn gsm en dan de gsm van mijn partner. Dat gaat eigenlijk echt heel vlot. Mijn partner kan makkelijk de Sexy Secret besturen. En die zit comfortabel in mijn onderbroek. Echt heel handig met dat magneetje, zo blijft ie echt heel goed zitten. En dat langere deeltje helpt dus ook.

Ik heb het al eerder aangegeven met andere op afstand bestuurbare toys: bij die spanning van zo’n toy gebruiken in het openbaar, heb je die goede vibraties eigenlijk echt niet nodig. Dat is spannend en leuk genoeg om gewoon zo op zich echt heel leuk te zijn. Maar: ik heb het hier dan niet over orgasmemateriaal. Het is gewoon leuk en spannend. En vooral achteraf als je thuis komt, is het super. Want je lichaam is gewoon echt al helemaal opgewarmd!

Wat ik wel moet zeggen is dat ik het dus echt niet super vind om de Sexy Secret te gebruiken als je gewoon in de slaapkamer bent. Of dat nu alleen is of met partner, de toy doet het gewoon niet voor mij. Maar als je eens buitenshuis wil proberen voor de spannend enzo… Ja, sure, waarom niet!

Conclusie

Zoals gezegd testte ik al eerder de We-Vibe Moxie en keek ik uit naar deze Satisfyer Sexy Secret om te zien of het veel goedkopere speeltje qua gevoel wat in de buurt kwam.
En helaas is dat dus niet zo. De vorm op zich is goed, het magneetje werkt ook prima en de Satisfyer APP is ook best een fijne en stabiele app. 

Maarrr: voor mij is de vibratie echt niet goed. Veel te scherp en irritant en dus echt geen orgasme materiaal. Voor de spanning met partner, als je bijvoorbeeld ergens naartoe gaat samen en de controle doorgeeft is het echt wel leuk. Al geldt dit vermoedelijk voor eender welk speeltje op afstand. 

Voor mij is de Sexy Secret dus geen hoogvlieger. Het doet wat het moet doen op afstand, maar verwacht er verder zeker niet te veel van. Naar mijn bescheiden mening is het gewoon geen goede vibrator. 

Je koopt de Satisfyer Sexy Secret hier voor €39,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *