Sextoy Review: Satisfyer Ringen – Rocket en Power!

Een paar maanden gelden kreeg ik deze twee leuke penisringen opgestuurd van Easytoys. Het zijn 2 verschillende penisringen van Satisfyer: De Rocket en de Power.
Ik was er best al wel even benieuwd naar, naar deze Satisfyer Ringen. Ze zien er namelijk best wel goed uit, voor de eerder bescheiden prijsje!

Ik heb zelf niet overdreven veel ervaring met penisringen. Ja, ik heb zelf geen penis, dus het maakt de zaken iets moeilijker ;), maar ook binnen mijn relatie gebruiken we het eigenlijk weinig. Toch vind ik het wel een leuke manier om mijn partner extra stimulans te geven en tegelijkertijd ook zelf te kunnen genieten van extra vibratie zonder iets in mijn handen te moeten houden. 

Satisfyer is een merk dat graag kopieert van andere merken. Het is een vreemde en nogal bespottelijke strategie, maar ze doen dat over het algemeen wel behoorlijk goed. De kwaliteit van hun producten is gewoon echt wel ok. Scheelt wel wat aan financiële middelen als heel het denkwerk natuurlijk al gedaan is door een ander bedrijf… 🙂 Maar met deze Rings is dat dus anders. Ze zijn niet noemenswaardig bijzonder, maar ze zien er best wel origineel uit.

De basic verpakking van de Satisfyer Ringen.

Details

De Satisfyer Ringen zitten verpakt in de typische verpakkingen van Satisfyer: een lichtkartonnen hoesje met daarin een plastieken inlay met de penisring erin en het kabeltje en de handleiding eronder.

De verpakkingen werden intussen vernieuwd, maar ik ben niet zeker in hoeverre de penisringen nu ook al in die nieuwe verpakkingen zitten. De nieuwe verpakking is in elk geval een pak mooier en steviger! (ik kreeg er al eentje bij de Satisfyer Sweet Treat, dus als je verpakkingen belangrijk vindt, kan je eventueel daar al even gaan kijken. 

Beide penisringen zijn oplaadbaar met een magnetische oplaadkabel. Heel gemakkelijk: de 1e kant klik je magnetisch op de 2 metalen puntjes op de ring, de andere kant gaat in een USB stekkerblok (of je computer, je auto, wat dan ook!). 

Daarnaast werken deze ringen met 1 drukknopje om te kiezen uit de verschillende vibratie-sterktes. Dat zijn er in totaal 10 per ring: 3 rechtlijnige (bzzzz) en 7 intervalletjes (bzz-bzz-bzz). De knop is op zich bij beide ringen wel handig geplaatst: je kan er relatief makkelijk op duwen, ook als de ring al rond de penis zit. 1 knopje is wel altijd iets minder handig, maar het is in dit geval een redelijke oplossing. 

De Test

Zoals ik al zei heb ik niet super veel ervaring met penisringen en mijn partner dus ook niet. Maar de Ringen van Satisfyer zijn lekker flexibel en rekbaar. Ze lijken in eerste instantie misschien klein, maar passen eigenlijk rond zo goed als elke penis.

Het idee bij het dragen van een penisring is dat het je bloed eigenlijk gaat afknellen in de penis. Daardoor wordt de penis harder en stijver en voor sommige mannen wordt het krijgen van een orgasme iets moeilijker. Een penisring hoeft absoluut niet pijnlijk of onaangenaam te zijn (eerder het omgekeerde), dus als je merkt dat je het een lastig gevoel vindt, doe je de Ring best weer uit. Je kan ook langzaam opbouwen met een penisring en hem bijvoorbeeld regelmatig een tijdje dragen, telkens wat langer. Zo wen je na een tijdje ook aan het gevoel. 

De Penisringen van Satisfyer zitten over het algemeen best wel goed (heb ik me laten vertellen). Voor mij, als partner van de drager, voelt het wel aangenaam, maar de vibraties van de ring raken mijn clitoris niet goed genoeg. Dat ligt uiteraard ook aan mijn lichaam: als je clitoris groter is en je schaamlippen minder gesloten zijn, dan voel je er vermoedelijk meer van. Daarnaast zijn de vibraties van deze beide ringen gewoon ook te licht voor mij. Ze trekken niet diep genoeg door mijn lichaam en ook niet door dat van mijn partner, waardoor ik er inwendig al helemaal niets van voel. 

De Rocket is mijn favoriete ring, omdat dat lange stuk precies toch ietsje beter bij mijn clitoris weet te komen. De Power is op zich ook wel leuk, maar die bredere stimulans is enkel iets wat ik zou kiezen als ik mezelf stimuleer. Rond de penis zit de Power dan weer makkelijker dan de Rocket. De Rocket beweegt veel meer dan de Power en daar moet je wel wat voor zijn, qua gevoel. Het speeltje beweegt dus voor de man, maar komt ook met iets meer kracht neer op de vulva/clitoris. Ik zelf vind de Rocket wel leuk als ik bovenaan zit: het speeltje past dan prima tussen mijn lippen, waardoor ik de stimulans beter voel. 

Oepsie!

Wij gebruiken met een penisring altijd wel heel erg veel glijmiddel. Glijmiddel op waterbasis is echt wel nodig en vooral ook handig om de ring er achteraf weer af te krijgen. Eens het orgasme achter de rug is, moet die ring vaak zo snel mogelijk uit. En toen gebeurde het: de Rocket Ring knapte. Al na de eerste keer gebruik!

Gewoon omdat je de ring dus niet meteen van de penis afglijdt, maar hem eigenlijk open trekt om zo van de penis af te halen. En bij dat open trekken ging het dus fout blijkbaar. De Satisfyer Ringen zijn rekbaar, maar niet zó rekbaar. Jammer!

Conclusie

De Satisfyer Ringen zijn best leuke penisringen als je nog weinig ervaring hebt hiermee. Het zijn prima penisringen om mee te gaan experimenteren, zowel voor de penis als voor de vulva.
De kwaliteit is iets minder dan gehoopt, dus je bent er best wel een beetje voorzichtig mee. Maar het blijft nog steeds betere kwaliteit dan heel veel andere ringen die je voor deze prijs kan vinden!

Op zoek naar een leuke penisring? Wil je kijken of dit iets voor jou/jullie is? Dan zijn deze Satisfyer Ringen toch wel een echte aanrader! 

Ze zijn momenteel in korting bij Easytoys: je koopt ze voor net geen €20!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *