Sextoy Review: Satisfyer One Night Stand

Als er 1 ding is waarvan ik NIET vond dat er meer op de markt moesten komen, dan zijn het wel wegwerp speeltjes. Je weet wel, van die toys die je een keer of 2-3 kan gebruiken en dan sowieso de vuilbak in moet gooien. Womanizer had zo al enige tijd de One, nu komt Satisfyer, zoals we ze kennen, met een kopie hiervan. De Satifyer One Night Stand.

Waar de Womanizer One niet echt los te koop was en dus eerder diende voor Adventskalenders enzo, is de One Night Stand dat dus wel.
Het idee erachter is dat je kan proberen of het iets voor jou is of niet en dan erna eventueel een echt model kunt aankopen. Ok, ik snap het. Echt. Maar zó duur zijn de Satisfyer luchtdrukspeeltjes nu ook weer niet. Voor een luttele €20 meer heb je bijvoorbeeld al een Pinguïn op Bol. (mijn review van de Pinguïn lees je hier).

Maar kijk… Ik kreeg deze Satisfyer One Night Stand op EroFame en het is een toy. Dus: hij krijgt een review.
Spoiler: ik vind het dan ook nog best nog wel een ok speeltje! Hoe erg is dat!

De Satifyer One Night Stand met zijn verpakking en handleiding
De One Night Stand met zijn verpakking en handleiding

De verpakking

Weljaheuh… Dat is wel een beetje bijzonder. Deze Satisfyer One Night Stand zit namelijk in een heel eenvoudig metallic zakje dat je moet open scheuren om het speeltje er uit te halen. De stank die er in het begin af kwam was echt gewoon verschrikkelijk. Gelukkig trok de geur snel weg toen ik de One Night Stand even liet luchten. 

Verder staat er weinig op de verpakking, enkel dat het dus een toy is die maar beperkt zal werken: 90 minuten ongeveer. Binnenin zit er ook nog een relatief duidelijke handleiding. Dat doet Satisfyer wel altijd heel erg goed vind ik: een hele fijne, duidelijke handleidingen met grote tekeningen. Handig 🙂

Opladen/batterijen? 

Beide zijn dus niet van toepassing: als de batterijen van de One Night Stand op zijn, dan moet je het speeltje weggooien. Ik kreeg van een lezer gesuggereerd dat dat toch op de 1 of andere manier te omzeilen moet zijn, maar het is wel relatief duidelijk dat je het speeltje gewoon stuk maakt als je het open probeert te krijgen. Het valt eventueel nog te fixen met plakband, maar dat is naar mijn gevoel toch echt een brug te ver. Het blijft toch iets wat je gebruikt op je intieme delen… 

Proper maken

Reinigen vond ik ook nogal een dingetje. Want de One Night Stand zou waterdicht moeten zijn, maar zo ziet het er echt absoluut niet uit. Dus ik durf het niet helemaal goed onder de kraan te houden. En zo’n tuutje vooraan, dat heeft wel neiging om nogal snel vuil te worden. Niet helemaal blij mee dus. 

Uiteraard kan je het tuutje wel gewoon reinigen met een desinfecterend vochtig doekje en het speeltje gaat ook niet langer mee dan een uur en half, dusjah 😀

Knopje

De Satisfyer One Night Stand heeft 1 knop. Daarmee zet je het speeltje aan en uit en kan je zappen tussen de 4 verschillende snelheden. Simpel en veel meer kan ik er niet over zeggen 🙂

De test van de Satisfyer One Night Stand

Beetje vervelend, een speeltje dat je maar voor 90 minuten kan testen. Dat wil dus zeggen dat ik sowieso sneller dan dat mijn mening moet vormen hierover.
Gelukkig bleek dat geen al te groot probleem. 

Standje 1 voelt als weinig bijzonders. Ik voel er echt heel weinig van. Kan prima zijn, als je nog moet wennen aan luchtdruk, maar over het algemeen is dat bij mij ook het geval want ik hou er niet van. En standje 1 is dus wel echt heel licht. Ik heb zelfs even getwijfeld of het tuutje wel goed over mijn clitoris zat. 

Het tuutje is trouwens relatief ruim. Ik heb zelf niet zo een groot tuutje nodig, maar als je clitoris wat groter is, dan kan dat wel zo zijn. En daarnaast vind ik het precies ook lekkerder dat het wat groter is. Net of het dan iets minder direct en pijnlijk aan mijn clitoris zuigt.

Ook het 2e standje deed me relatief weinig, maar het 3e is dan wel plots verbazingwekkend harder. Misschien zelfs wel een beetje te hard in verschil met het vorige standje, gezien dit toch wel echt een speeltje is voor beginners. Maar na bij de eerste 2 standjes echt te moeten zoeken naar wat ik er leuk aan vond, kwam het 3e standje echt als een verrassing. En zoals zo vaak bij luchtdrukspeeltjes komt het orgasme dan sneller dan je zou willen. 😉

Voor/nadelen?

Een groot voordeel aan een luchtdrukspeeltjes is dan weer dat je makkelijk opnieuw kunt beginnen. En daarvoor is het dan wel heel fijn dat standje 1 en 2 zo licht zijn. Je overgevoelige clitoris kan dat wel verdragen dan.
Gewoon opnieuw beginnen dus en weer opbouwen naar een nieuw orgasme. Daarvoor is het 4e standje dan weer handig, om net dat ietsje verder te kunnen gaan. 

Een nadeel aan het ene knopje is, naar mijn mening, dat je niet vlot kan afzakken naar een zachter standje. Als ik een orgasme krijgt, wil ik graag zo snel mogelijk zakken in kracht, maar mag het speeltje ook niet helemaal van mijn clitoris. Want als ik dat doe, dan is mijn orgasme ook lang niet meer zo intens als ik zou willen. Liever 2 knopjes dus. 

Aan de andere kant: dit is een speeltje dat echt gemaakt is om enkele keren te kunnen gebruiken om te zien of een luchtdruk speeltje je bevalt of niet. Dan is het helemaal prima dat het gevoel gewoon goed zit. Knopjes maken dan niet zo heel erg veel uit. 

Conclusie

Ik ben echt niet voor wegwerp speeltjes. Ik vind het idee eigenlijk gewoon te absurd voor woorden. In deze maatschappij waarin we proberen om zoveel mogelijk te sorteren en zo weinig mogelijk afval te maken is het echt zot dat iets als dit gemaakt mag worden. 

Maar goed. Als je graag wil weten hoe een luchtdruk speeltje voelt en er geen €50 aan wil uitgeven zonder eerst zeker te zijn, dan kan je deze One Night Stand proberen. Zonde van de €10 in mijn ogen, maar goed. 😉

Toch liever meteen voor iets beters aan een klein prijsje? De Pinguïn is absoluut en beter alternatief (én waterdicht én oplaadbaar) voor amper €28,90 op bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *