Sextoy Review: Satisfyer Double Joy

Een hele tijd geleden al kreeg ik van Satisfyer zelf hun Double Joy opgestuurd. Een speeltje om samen te gebruiken dus. Het systeem is vergelijkbaar met de typische We-Vibe speeltjes: het smallere deel gaan inwendig, het dikkere deel leg je tegen de clitoris. Op die manier zou je handsfree van extra stimulatie en vibratie moeten kunnen genieten tijdens de penis-in-vagina seks. 

Dat werkt uiteraard niet voor ieder lichaam even goed: iedereen is anders en ook ieder speeltje is anders. Dus ik begrijp wel dat je dit graag eerst wil uitproberen met een goedkoper model, voor je eventueel investeert in een duurdere variant. Maar deze review bewijst eigenlijk een beetje waarom dat gewoon weggegooid geld is. 🙂 

Details

Zoals alle Satisfyer speeltjes is ook de Double Joy verpakt in een mooie, kleurrijke en stevige verpakking. Je scheurt het doosje open met een afscheurstrookje, zodat je zeker bent dat het echt een nieuw speeltje is. 

In de verpakking zelf vind je de Double Joy in zo’n inlegplastiekje. Dat haal je best uit het doosje: zo komt het speeltje makkelijker uit de verpakking én onder dat plastiek zit ook de oplaadkabel en de handleiding. 

Opladen doe je gemakkelijk door de magnetische USB-kabel. Het speeltje is gemaakt van silicone en ABS plastic, dus reinigen is ook makkelijk met water en eventueel een toy cleaner of zachte zeep. 

Qua knopjes valt er ook niet zoveel uit te leggen, het zijn er namelijk maar twee. Met het + knopje zet je de Double Joy aan en uit, telkens door er een paar seconden op te duwen. En als je korter drukt, zap je door de standjes. Met – ga je terug door de standjes. Er zijn 10 verschillende standjes met best wel veel opties. Het speeltje speelt vaak met de 2 verschillende motoren, zodat je afwisselend inwendige of uitwendige stimulatie krijgt. 

App

Heel veel van de speeltjes van Satisfyer zijn ook te besturen met hun APP. In dit geval kan dat extra leuk zijn, omdat je daar heel duidelijk de 2 verschillende motoren kunt bedienen. Inwendig en uitwendig kunnen zo apart van elkaar vibreren. 

Om te connecteren met de APP druk je eenvoudigweg de + knop een paar seconden langer in tot je 2 korte vibratiepulsjes voelt.

In de APP kan je verschillende dingen, zoals de motoren makkelijk apart van elkaar bedienen, maar ook patroontjes kiezen of zelf tekenen. Er is ook een “Boost” functie, waarmee je het speeltje 20seconden lang even vollenbak laat gaan. Kan leuk zijn. 🙂

Net als de meeste andere APPs kan je ook deze APP verbinden met je partner, zodat je van overal ter wereld met elkaar kunt spelen. Op voorwaarde dat je internetverbinding hebt, natuurlijk.  

De Test

So far, so good. Het speeltje kan best veel en heeft veel makkelijke functies. Maar al snel wordt duidelijk dat de vibratie echt niet aangenaam is. Het gaat gewoon ongelooflijk scherp en hard. Als ik er alleen mee speel, word ik er zelf niet gelukkig van, als ik er met partner mee speel, dan hij ook niet. Dus dat zit voor ons beiden alvast echt niet goed. 

En dan is er nog de vorm van deze Double Joy. Het deel dat inwendig gaat, is op zich best zacht en buigt goed. Het is ook niet te dik, dus dat is zeker ok. Al heeft het ook echt helemaal niets dat je G-spot zou kunnen stimuleren. ’t Is gewoon helemaal recht: kan werken, maar dat hangt echt van jouw G-spot af. In de meeste gevallen doet het niet echt iets bijzonders. 

Het uitwendige deel is dan weer redelijk dik en groot. Ik moet mijn vulvalippen er echt stevig voor open trekken om het er te kunnen tussen duwen. Niet heel erg comfortabel, maar daardoor blijft het wel vrij goed zitten zo.
Omdat het stukje tussen beide delen in heel erg flexibel is, kan je het makkelijk buigen zodat het zit zoals het moet zitten. Maar, en dit is best een grote maar: het zit eigenlijk helemaal niet comfortabel. En het aller belangrijkste: het blijft tijdens penis-in-vagina-seks ook gewoon niet zitten. We hebben vanalles uitgetest: met glijmiddel en zonder, proberen een beetje vast te houden, andere standjes… Niets hielp. Het design van deze Double Joy is gewoon echt niet goed. 

En de vibraties zijn echt vreselijk scherp en eigenlijk bijna pijnlijk. Dus ook alleen gebruik ik deze Double Joy echt niet graag. Best wel jammer, want Satisfyer kan echt wel beter. Dat bewijzen ze met hun grotere toys. De kleintjes zijn vaak nog jammerlijk slecht. 

Conclusie

Het is dus niet in alle gevallen beter om toch maar eerst voor de goedkopere versie te gaan. Ik kan me zo voorstellen dat je na het uitproberen van deze Double Joy zou beslissen dat dit soort speeltjes helemaal niets voor jou zijn. Terwijl dat eigenlijk toch gewoon aan het speeltje zelf ligt. Ik zeg het niet graag, maar dit is echt gewoon een slechte toy. 

De vorm is niet aangenaam en blijft gewoon niet zitten. En de vibraties zijn pijnlijk hard en scherp. Enige positieve eraan is dat de App wel goed werkt. 

Je koopt de Satisfyer Double Joy bij Easytoys voor net iets meer dan €30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *