Sextoy Review: Rainbow Dildo!

Van Easytoys mocht ik weer enkele speeltjes kiezen uit hun collectie. En omdat ik nog zo weinig ervaring heb met dildo’s, besloot ik een dildo uit te kiezen die me wel aansprak. Het werd de Rainbow Dildo van het merk NS Novelties! Want geef toe: wat een heerlijke kleurtjes!

Alweer zo’n moment van mezelf waarop ik besef dat ik eigenlijk niet zo heel goed kijk hoe groot een speeltje precies is. Kleine tip: best wel doen dus. Het valt nog mee met deze Rainbow Dildo, maar het is toch altijd fijn als je een beetje op voorhand kunt inschatten hoe groot een toy is. Niet de fout van Easytoys trouwens, staat wel op hun website. Ik heb er gewoon weer niet naar gekeken. Voor sommige lichamen zal zo’n grotere dildo uiteraard ideaal zijn. Maar mijn lichaam heeft dat niet persé nodig.

Eenvoudige maar kleurrijke verpakking.

Details

De verpakking is relatief basic: een kartonnen doosje in het wit met regenboogkleuren en wat informatie erop. Door een doorkijkglaasje zie je de Rainbow Dildo goed zitten. En omdat de dildo zelf zo kleurrijk is, ziet het er meteen wel heel erg speels en leuk uit.

Silicone??

De Rainbow Dildo zou gemaakt zijn van 100% silicone, maar eens ik hem een tijdje had, werd ik daar steeds minder zeker van. Het speeltje voelt snel heel erg plakkerig aan en dat leek me niet meteen een eigenschap van silicone.
Daarom heb ik uiteindelijk ook besloten om een vuur-test te doen. Silicone brandt namelijk niet (maar je speeltje gaat wel stuk van). Altijd een beetje jammer, want als je het speeltje leuk vindt, moet je het dus in brand steken om echt te kunnen testen… Maar aan de andere kant gebruik ik ook liever geen speeltjes die niet 100% veilig zijn.

Ik heb er dan ook een hele conversatie over gehad met Tess van TessTesst, zij is namelijk experte op dat vlak. En wat bleek: de dildo is wel degelijk van 100% silicone gemaakt! Ik kan me dus ook wel eens duchtig vergissen! 😀
Als ik de vlam tegen de dildo hield, begon het een beetje te knetteren en kwam er een klein vlammetje. Maar dat ging ook vrij meteen weer uit. Op de dildo verscheen een dik laagje grijze as. Als je dat weg veegt, zie je wel dat er een stukje is weggesmolten. Maar echt branden doet het dus niet.

Plekje waar ik de Rainbow Dildo in brand stak.

Reinigen

Nu ik helemaal zeker ben dat de Rainbow Dildo gemaakt is van silicone, kan ik ook met een gerust hart zeggen dat je hem gewoon kan reinigen onder de kraan. Er zit geen motortje in, dus het speeltje is sowieso waterdicht.

Ik gebruik ook altijd graag een milde handzeep tijdens het afspoelen en daarna ook nog een echte toycleaner (om zeker te zijn dat je alle bacteriën echt volledig dood krijgt).
Met deze dildo let je wel best extra op bij het reinigen van de eikel. Daar kruipt namelijk nogal makkelijk eens iets onder. 🙂

Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier.

De test

Ik vind het echt een hele leuke dildo qua kleuren enzo. Dat wil dus zeggen dat ik sowieso ietsje enthousiaster ben als ik begin te testen. 🙂 De grootte is, zoals ik al aangaf, iets meer dan wat ik in eerste instantie zou kiezen. Ik kan het absoluut wel aan, maar heb er gewoon niet zo heel vaak nood aan. Does that make sence? 🙂

Daardoor gebruik ik dan ook extra veel glijmiddel op een dildo als deze. Op waterbasis, uiteraard, want silicone kan niet goed tegen siliconebasis glijmiddel. En opwarming is dan ook wel relatief belangrijk. Dus na wat voorbereiding, breng ik de Rainbow Dildo in in mijn vagina. Het voelt relatief groot en gevuld aan, maar daar kan ik wel aan wennen.
De ribbel van de eikel is ook best wel aangenaam. Ik voel hem redelijk goed als ik de Rainbow Dildo in en uit beweeg. Het had wel nog meer gemogen.

De Rainbow Dildo is best wel flexibel en daardoor kan ik er moeilijk veel druk mee zetten op mijn G-spot. Het model is ook relatief realistisch, dus het gevoeld dat je ermee krijgt, is dat ook.

Ik had gekozen voor een dildo met balzak, omdat ik graag eens wilde proberen hoe dat voelt voor mij. In het echt voel ik die balzak namelijk best wel graag. Maar doordat de dildo voor mij wat aan de grote kant is (en dan vooral qua lengte), raakt de balzak me eigenlijk amper. Ik ben me ervan bewust dat grootte voor veel vrouwen wel degelijk een rol speelt en dus van belang kan zijn, maar ik ben zelf “een kleintje” en mijn vagina is dat ook. Als ik heel erg opgewonden ben, gaat het allemaal wat beter en makkelijker, maar in de meeste gevallen kies ik toch liever voor een kleiner exemplaar. Al heeft deze Rainbow Dildo ook zeker al wel voor heel wat leuke momenten gezorgd!

De echte grootte van de Rainbow Dildo.

Zuignap?

En uiteraard is ook de zuignap een leuke plus aan dit speeltje. Het zuigt echt super goed vast op heel veel verschillende oppervlaktes, dus je kan er uitgebreid mee spelen, zonder dat je de dildo moet vasthouden. Ik kreeg van Easytoys ook nog de Liberator BonBon, waar je een dildo (of ander speeltje) in kan vastzetten en kan bereiden, maar ik ben nog niet ver genoeg met testen om daar al een oordeel over te vellen. Al kan ik wel al zeggen dat ook deze Rainbow Dildo er prima in past!

Orgasmes krijg ik trouwens niet van een dildo als deze, daarvoor wordt mijn G-spot niet voldoende gestimuleerd. Maar het helpt me wel heel erg om de Rainbow Dildo te gebruiken met een ander speeltje op mijn clitoris. Echt een hele fijne combinatie.

Conclusie

De Rainbow Dildo is echt een hele fijne dildo in gebruik. De kleuren zijn heerlijk vrolijk en vallen heel erg op! Het is een relatief grote dildo, dus als je daar van houdt, dan kan je met deze Rainbow dildo zeker al wel wat. Daarnaast is het ook voor niet-zo-size-queens best een behoorlijk model dat zeker leuk kan zijn op meer opgewonden momenten.

Je koopt de Rainbow Dildo bij Easytoys voor €64,95.

2 thoughts on “Sextoy Review: Rainbow Dildo!

  1. Niet direct mijn eerste keuze, niet qua grootte en ook niet van vorm. Ik heb liever iets onrealistischer, nu bijvoorbeeld SelfDelve Screw op mijn verlanglijstje 🙂
    Maar iedereen zijn smaak natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *