Sextoy Review: Prisms Hamsa.

Het overkomt me wel eens dat ik aan mijn sextoy collega’s vraag welke speeltjes ik echt nog zou moeten testen. Een tijdje geleden vroeg ik zo of ze me nog een glazen speeltje konden aanraden en alle drie (Luna, Tess en Jay) riepen ze tegelijkertijd dat dat de Prisms Hamsa moest worden. Duidelijk! 😀

Bij Easytoys stuurde ze hem meteen op en een dag later had ik hem al in huis. Wat een leven heb ik toch! 

Details

De verpakking van de Prisms Hamsa is echt wegwerp. Grappig genoeg lijkt het wel dat ze het spiritueel hebben willen aanpakken: veel paars, een typische bloem aan de onderkant en dan de tekst “A Swan, used to indicatie spiritual unfolding”. Wacht, wat?
Daarnaast zou de Hamsa je ook in een staat van zen moeten kunnen brengen. Wauw zeg! 😀

Nadat ik de grote hoeveelheid plastiek heb open gemaakt, krijg ik de Hamsa in handen. Die voelt relatief zwaar en degelijk aan. Of ik er echt zen van ga worden, weet ik zo nog niet, maar het gevoel zit alvast al goed. 

Geen laders ofzo bij in de doos, want dat heb je voor een glazen speeltje uiteraard niet nodig, maar wel een vibrerende penisring. Die heb ik uitgepakt om foto’s van te nemen, maar verder vliegt ie zo snel mogelijk de vuilbak in. Echt rommel gewoon. Ook jammer dat ze dat er dan bij stoppen, helemaal niet nodig. 

Er zit wel een mooi fluwelen zakje bij. Leuk om je Hamsa dildo proper en veilig in te bewaren.

Voordelen van glas

Een speeltje van glas heeft verschillende voordelen.
Het materiaal is hard, waardoor het makkelijker naar binnen glijdt dan bijvoorbeeld het stugge silicone. Daarnaast voelt dat harde van het glas tegelijk ook echt heel zacht aan, bijna fluweel-achtig. Dat komt vermoedelijk ook omdat glas heel snel je temperatuur en vochtigheid overneemt, dat voel je al als je het speeltje gewoon in je handen houdt. 

Je kan met glas ook spelen met de temperatuur van je dildo. Je kan de Hamsa opwarmen in warm water of net even in de diepvries of tussen ijsblokjes leggen. Dat zorgt voor extra sensatie en extra prikkeling. 

Verder is glas ook niet poreus: er trekt geen vocht of bacteriën in en de Hamsa is dus super makkelijk te reinigen met wat water en eventueel een zachte zeep. Als je een glazen dildo laat vallen op een stenen oppervlak vanop een zekere hoogte, dan gaat de dildo wel degelijk stuk. Maar als je er zorg voor draagt, kan een glazen dildo verder onmogelijk breken. Het is echt 1 van de fijnste en veiligste materialen. 

De Test

Met veel enthousiasme begon ik aan de test van de Hamsa. Zoveel positieve reviewers-reacties, dat kan alleen maar goed gaan, toch? 🙂
Ik neem er veel Sliquid Sizzle glijmiddel bij. Dat had ook silicone mogen zijn, want het is glas, maar de Sizzle heeft een stimulerend effect en als ik mijn G-spot wil gaan stimuleren, kan ik dat absoluut wel verdragen. 

Omdat ik mijn eigen G-spot nog niet altijd even goed ken, is het ook iedere keer weer een beetje zoeken. Ik weet dat ik best eerst al behoorlijk opgewonden ben, dus ik begin met een vibreren speeltje, dat ik dan na een tijdje aan de kant leg.
De kop van het gebogen deel van de Hamsa is fijn en toch goed voelbaar door de verdikking. Hij stimuleert mijn G-spot eigenlijk meteen heel goed. Het voelt aangenaam en niet te hard of lastig. Zelf vind ik het wel leuk dat de eikelvormig wat kleiner is en de ribbel niet overdreven voelbaar. Daardoor kan ik dit deel makkelijker in en uit mijn laten glijden als ik dat wil. 

De andere kant vind ik zelf vooral leuk om de dildo mee vast te houden, hij past perfect in mijn hand zo. Om inwendig te gebruiken is het met mijn lichaam iets minder een succes. De ribbels zijn erg voelbaar en als ik wat te ver naar binnen beweeg wordt het soms een beetje pijnlijk door de laatste verdikking. 

De Hamsa is trouwens ook bruikbaar voor anale stimulans. Als je een prostaat hebt, heb ik me laten vertellen dat de Hamsa die echt heel goed weet te stimuleren. Maar ook zonder prostaat is het een hele fijne anale dildo. De kop is niet te groot en dankzij het gladde materiaal glijdt het vlotjes naar binnen.
Ook hier weer kies ik toch echt voor het gebogen deel. De ribbels zijn op dit moment nog niet iets te veel voor mij. Maar het biedt absoluut mogelijkheden!

Conclusie

Dit is een hele aangename dildo. Voor mij werkt de gebogen kant echt heel erg goed, mijn G-spot wordt exact zo gestimuleerd als ik leuk vind. De andere kant is wat te veel voor mij, maar het kan uiteraard perfect werken voor eender welk ander lichaam, als je graag net dat tikje meer ervaart. 

Leuk aan de Hamsa is ook dat je er zo veel mee kan: je kunt er echt ieder lichaam op de 1 of andere manier mee stimuleren. Helemaal jeej. 

Je koopt de Prisms Hamsa voor €47,95 bij Easytoys in het doorschijnend of het roos.

3 thoughts on “Sextoy Review: Prisms Hamsa.

  1. Ik heb hem ook gekocht na de review van Luna en hij is inderdaad goed. Ik gebruik vooral de ribbelkant als er 2 kanten zijn, maar misschien moet ik de andere kant ook eens een kans geven 🙂
    Glas blijft bij mij favoriet. De enige glazen die ik absoluut nog wil is de Crystal Delights Twist! Rebecca zou daarvan eens een lading naar België halen, ik kan niet wachten..

    1. Ieder lichaam is anders uiteraard! Het mijne houdt niet zo van ribbeltjes 🙂
      En door Corona kunnen alle nieuwe dingen wat langer op zich laten wachten, maar ik laat het Crystal Delights hier nog eens vallen aan Rebecca.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *