Sextoy Review: MyFantasy Vibrating Egg 2.0

Regelmatig word ik benaderd door nieuwe merken. Of ik iets voor hen wil testen. Vaak twijfel ik dan, want ik wil wel garanderen dat ik ook steeds producten kan testen die me echt de moeite waard lijken. Maar: er zijn steeds meer kleine merkjes die producten op de markt brengen en ergens spreekt dat mij natuurlijk ook wel aan. Kleine ondernemers steunen, doe ik graag. 🙂
Dus toen MyFantasy me stuurde, leek het me leuk om eens iets voor hen te testen. Ik koos de My Fantasy Vibrating Egg 2.0.

Deze Vibrating Egg 2.0 is een flexibel eitje met “staart” dat je kan inbrengen. Het heeft een afstandsbediening, zodat je makkelijk van standje kan veranderen. Of om door te geven aan je partner natuurlijk. 

Helemaal onderaan deze review, vind je ook een win-actie! Want joepie! MyFantasy geeft een exemplaar weg van dit speeltje!

Details

De My Fantasy Vibrating Egg 2.0 zit in een klein vierkanten doosje met een kartonnen sleeve errond. Op zich ziet het er netjes uit en ook de rood-blinkende-metallic MyFantasy op de zijkanten ziet er mooi en luxe uit. Ik vind het wat veel informatie op een hoesje en zie zelf liever een iets stijlvoller design, maar dat is mega persoonlijk natuurlijk.

Het doosje onder de sleeve vind ik dan weer super.
Hard karton, mooi zwart. Dit kan je echt gebruiken om je speeltje in te bewaren. Al is dat niet 100% nodig, want er zit dus ook een fluwelen zakje bij om de Vibrating Egg in te bewaren. 

In het doosje vind je dan ook nog het speeltje met oplaadkabel, een handleiding en de afstandsbediening met meegeleverde batterij (zo’n horloge-modelletje). Er zit ook nog een kaartje bij met een kortingscode voor een volgende aankoop of om door te geven aan vrienden. Heel sympathiek. ☺️ 

Grappig detail: ik heb echt moeten zoeken hoe ik dit eitje aan kreeg. Er lijkt namelijk een grote duidelijke knop op de bovenzijde te zitten, maar dat is dus helemaal geen knop. Langs de onderkant zit een minuscuul klein knopje. En hiermee zet je het eitje dus aan of uit. Als het aan staat, brandt er hel subtiel een lichtje in het speeltje. 

De vibraties bedienen doe je met de afstandsbediening. En die connectie werkt echt heel vlot. Altijd leuk, want soms is dat echt een gesukkel.
Wat er jammer aan is, is dat de afstandsbediening maar 1 knopje heeft. Zo moet je steeds door de 10 standjes klikken als je een specifieke vibratie leuk vond (en er per ongeluk voorbij zapt). Als je langer op de knop drukt, gaat de vibratie uit.
Je kan de vibraties trouwens ook bedienen met de knop op het speeltje zelf, maar dit lijkt me eerlijk gezegd iets minder praktisch.

Reinigen is trouwens ook best makkelijk, want het speeltje is waterdicht. Het mag dus onder de kraan om te reinigen met water en een zachte zeep. Let wel op! De afstandsbediening is NIET waterdicht en mag dus zeker niet onder de kraan worden gehouden!
Meer over het reinigen van je speeltje lees je hier.

De Test

Ik ben wel voorstander van de vorm van deze My Fantasy Vibrating Egg 2.0. Het eitje is mooi gevormd en kan me inwendig wel raken, daar waar ik het wil. Door de smalle voorkant en de ribbels, is het ook best makkelijk om in te brengen (best met wat glijmiddel, uiteraard).
Van het “staartje” voel ik tegen mijn clitoris een pak minder dan ik eigenlijk zou willen. Maar het is wel zacht en voelt ook op geen enkel moment storend aan. 

De vibraties zelf, dat is dan weer een heel ander verhaal, voor mij. Ik vind ze echt heel erg hard en scherp. Als ik het speeltje wat te lang in mijn hand hou, voelt alles al wat irritant en vervelend aan. Dus inwendig is dat jammer genoeg helemaal het geval.
Ik kan ook niet zeggen dat ik het echt heel erg slecht vind, het is gewoon geen orgasme-materiaal voor mijn lichaam. 

Door de hardheid van de vibraties, gaat de subtiliteit van zo’n eitje soms ook wat verloren voor mij. Niet dat je dat gaat horen ofzo, als je dat in hebt, maar de vibratie is zó krachtig en zó direct dat

En omdat de vibratie eerder scherp is, is het ook niet meteen een toy die ik zou gebruiken voor uitwendige clitoris-stimulatie. 

Conclusie

Alles samen genomen: dit is een speeltje van net geen €40. Dat is echt heel erg weinig. En voor die prijs krijg je eigenlijk best nog wel kwaliteit.
Ik ben geen fan van de vibraties en er had ook een knopje extra op de afstandsbediening gemogen. Maar alles samen genomen is dit prijs-kwaliteit best een toffe toy.

Ben je beginner en zoek je een goedkoper speeltje om op afstand mee te spelen, dat toch echt kwalitatief heel goed is?
Dan kan deze MyFantasy Vibrating Egg 2.0 nog wel iets voor jou zijn. Als je houdt van hard, tenminste. 🙂

Je koopt deze MyFantasy Vibrating Egg 2.0 voor €39,90 bij MyFantasy.

Win-Actie!

Joepie! Ik mag van MyFantasy een Vibrating Egg 2.0 weggeven! 🥳
Super leuk om samen met je partner mee te spelen. Al kan alleen natuurlijk ook! 😉

Wat moet je doen om kans te maken om te winnen?

  1. Volg Miss_Poppie_Reviews en MyFantasy_Official op Instagram
  2. Like de post van de win-actie en reageer aan wie jij de afstandsbediening van de Vibrating Egg 2.0 wel eens zou willen doorgeven. (ps: de post komt online op woensdag 22 maart!)
  3. Extra deelnames verdienen? Like, tag en share er op los!

Ik maak de winnaar bekend op maandag 27 maart 2023 via Instagram!
Je kan enkel deelnemen als je een adres hebt in België of Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *